Keresés

Részletes keresés

Hey Joe! Creative Commons License 2008.02.05 0 0 25

Azért valamit jelent ez a hallgatás is!

Nem sok cáfolatot láttam,olvastam jogvédő és egyébb cigányszervezetektől az elmúlt napokban!

Hát mégis igaz a hír?!

Előzmény: Hey Joe! (-)
Hey Joe! Creative Commons License 2008.01.31 0 0 23
Lelövöm... :o)))
Előzmény: Törölt nick (19)
b.viridis Creative Commons License 2008.01.31 0 0 22
Én igazán nem értem, hogy te is, aki ugye gondolkodni képes, tanult ember vagy beleesel ugyanebbe a buta hibába.
Hát hol a lófüttyben tudsz te sikeresen belenyúlni egy kábé tíz éven felüli gyerek elcseszett szocializációjába? Szinte esélyed nincs, illetve ha atomsok eszközöd és egy komoly szellemi műhely áll mögötted, de akkor is, ha egy 30%- os sikert tippelek, szvsz már sokat mondtam.
Nem, én ezt már párszor leírtam, hogy nem úgy kell az integrációt elképzelni, miszerint ráengedjük a 15 éves, addig teljesen ridegen tartott cigánykölyköt a 12 éves gyerekekre.
Óvodában kell kezdeni, mert ott van még esély. De nem csak a pedagógusokra hagyni, hanem biza kimenni a családhoz is, mintegy személyre szabott szociális programmal. A cigány szülők igen nagy többsége igenis szeretné, ha a purdéja többre vinné, mint ő. Csak hát annyira erős bennük az underclass öntudat, hogy egészen egyszerűen nem hiszik el, hogy a köleknek lenne esélye. Hitelesség kéne, hosszú távú, bizalomépítő program.
Szóval az általam elképzelt integrálás az olyan három éves korban kezdődne, tehát ha velem kívánsz ennek az aspektusairól, lehetőségeiről, buktatóiról vitázni, akkor nagy örömmel állok elébe, mert könnyen lehet, hogy én látom rosszul és meggyőzhető vagyok, de ebben az esetben az én elképzeléseimmel vitázz és ne azzal az ostoba pótcselekvéssel, amit ma művelnek ezen a címen és amit én is szarnak tartok.
Előzmény: Aragorn (21)
Aragorn Creative Commons License 2008.01.31 0 0 21

azért kell integrálni, hogy ne ez legyen az út vége.

Nem tudom. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb megoldás.

A jövő szempontjából valszeg jó dolog az integráció, csak az a kérdés, mi van azoknak a gyerekeknek az emberi jogaival, akik az első iskolai éveiket olyan osztályban töltik, ahol nincs idő meg lehetőség az ő gondjaikkal, tehetségükkel foglalkozni, mert 3-4 gyerek rettegésben tartja őket is, meg a tanítót-tanárt is.

Nekem elhiszed, hogy nem vagyok rasszista?

De tudnék mesélni arról a tehetetlenségről, amivel pl. egy kisváros 1. sz. iskolájában kínlódik a tanár, ahol a gyerekek egyharmada (25-ből 8) minden korlátot és alkalmazkodást elutasító, nyíltan agresszív, a többieknél 1-5 évvel idősebb cigánygyermek. Semmi nem érdekli őket, ami a tantervben előírt tudásanyag, hatodikban is alapvetően írás-olvasási gondjuk van, és hajrá! tanítsd őket idegen nyelvre úgy, hogy a többiek is profitáljanak azért az órákból.

Nem tisztességes dolog egyedül a pedagógusok módszertani felkészültségétől várni a megoldást egy olyan problémára, amivel a társadalom és a politika évtizedek óta nem képes boldogulni.

Előzmény: b.viridis (13)
halinorbi Creative Commons License 2008.01.31 0 0 20
mitől lenne off?
a szánalmas genetikázásodra volt egy jó kis párhuzam. Látom nagyon kellemetlen a dolog.
Előzmény: b.viridis (18)
b.viridis Creative Commons License 2008.01.30 0 0 18
Ontopik valamit esetleg?
Előzmény: halinorbi (16)
evil1023 Creative Commons License 2008.01.30 0 0 17
Ezt valahol hallottam én is, de nem emlékszem melyik adón. Elhangzott az is, hogy a börtönökben 85% a romák aránya.

halinorbi Creative Commons License 2008.01.30 0 0 16

a libbantak szánalmas terelése ez a genetikázás.

Egy példa:

te megérted a japán munkásokat?

Képesek öngyilkosok lenni, ha a cégüket rossz helyzetbe sodorták.
Ugye milyen marhák?

Na így gondol ránk egy cigány környezetben felnőtt ember. A marha magyarok, akik képesek 20éves korukig tanulni... csak azért hogy egész életükben korán keljenek.

És akkor most képzeld el, ahogy a japán-koreai cégelnök idejön, integrálja a magyar munkaerőt a sajátjaival, és bízik benne, hogy átvesszük a szokásaikat.

Tudod mi lesz a vége??? Hogy a japán munkás is szarni fog a cégre. Ugyanis mindig a lumpenebb kultúra győz.
Főleg akkor ha a libsik megakadályozzák, hogy stopperórát tegyenek a tamponcserélő nők fejére... ugye-ugye? Szegény koreai sem lát más megoldást, hisz magunktól nem vagyunk hajlandók meghalni a cégért. Ugyanakkor a szankciókat tiltják a törvényeink.

Na további jó integrálást!

Előzmény: b.viridis (13)
b.viridis Creative Commons License 2008.01.30 0 0 13
Mielőtt végképp belemerevdnél a nagyképű hülyeség szobrának a pózába, jobbantkám: azért kell integrálni, hogy ne ez legyen az út vége. Ugyanis amit te látsz, az egy okozat.
Ad analogiam: fekszel a szakadékba zuhant autód mellett és lelkesen bólogatsz, hogy tényleg hülyeség lett volna a fékeket javítgatni, hiszen tessék: szakadékba zuhant ez a szar! Az Opel már csak ilyen, genetikailag predesztinált a szakadékba zuhanásra!
Előzmény: Subiaco (10)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.30 0 0 12
Szerintem nem az elkülönítést kellene bűnös dolognak nyilvánítani, hanem a az átjárhatóság megakadályozását.

Vagyis lehessen elkülöníteni gyereket, ha viselkedésük, vagy tanulmányi eredményük miatt ez szükséges a többiek védelmében, de fel kell tudni vázolni az utat ami után visszakerülhet az átlagos osztályba, suliba.
halinorbi Creative Commons License 2008.01.29 0 0 11
"Libsik, kölköktök ugye nem ilyen osztályba jár, ugye? "

Ugyan! Még a vészkorszakban is külön voltak a cigányoktól.
Bár ezt a németeknek köszönhetik, akik nem bírtak a cigányokkal és jobbnak látták elkülöníteni őket a többi fogolytól.
Előzmény: Subiaco (10)
Subiaco Creative Commons License 2008.01.29 0 0 10
Kíváncsi vagyok, hogy a jogvédő, nagy-nagy liberális cigányvédők beraknák-e kölkeitket mondjuk abba az osztályba, ahova Könnyű Robi is jár.

Ahol az egyik cigánynak öt folyamatban lévő ügye van a rendőrségen!!!

ÖT.

Tudják róla, hogy antiszociális, de csakazértis beteszik normálisak közé.

Libsik, kölköktök ugye nem ilyen osztályba jár, ugye?

Ugye?
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.29 0 0 9
Majd ha az szdsz eltűnik és nevén lehet nevezni a dolgokat, másképpen lesz.
A Kádár rendszer ezt jól csinálta. Volt kurva, strici, fiatalkorú meg cigány.
Másképp is álltak és állhattak az ügyhöz a rendőrök is, volt egyfajta megengedési határ, hogy a fenti csoportokat rendbe rakják akár félhivatalosan is. Nagyobb is volt a közbiztonság.
Előzmény: stika (1)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.29 0 0 8

Gondoltam, hogy ezek az arányok.

Végre valaki ki is mondta.

halinorbi Creative Commons License 2008.01.29 0 0 7

itt van a műsor első 10 perce: http://www.youtube.com/watch?v=6y8CLDf0Sq8&feature=related

itt meg a maradék 4perc: http://www.youtube.com/watch?v=8hNdrBXxFAQ&feature=related

ezek nem kispályások. Ki merik modani azt, amit mindenki gondol.

Egyetlen tárgyi tévedés van a felvételen:

a Blahán szurkáló 12 éves kölyköt nem azután fogta el a rendőrség, hogy életveszélyesen megszúrt egy fiatalt. Nem bizony. Aznap csak bekísérték a nevelőintézetbe, ahonnan este kisételt.

A hajtóvadászat akkor kezdődött el, amikor Tomcat felhívást tett közzé, hogy pofozzák le a kis tetvest. Ezt bezzeg nem nézte tétlenül az antimagyar (liberális) rendőrség. Fél évig rabolni, fenyegetni, erőszakoskodni lehet a magyarokkal szemben... de nehogymá egy tetves kis tolvajt lepofozznak a nyílt utcán. Ezt a presztizsveszteséget nem engedheti meg  az "új rend" kormánya.

Hey Joe! Creative Commons License 2008.01.29 0 0 6
Vajon más TV-állomásokis lehozzák ezt a hírt?
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.29 0 0 5
miért, talán dolfika megnyerte a háborót? nem? akkor meg? akkor bizony elkúrta ő is, mint a flepkó.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.29 0 0 4

Majd csak megtámadnak már egy főkolompost is, aztán az egyből kimondja, hogy cigánybűnözés.

Addig csak lapítanak, a fene se tudja miért...?

Derek Creative Commons License 2008.01.29 0 0 3
Dehogynem ,hiszen te is leirtad itt
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.29 0 0 2
Noakkó 0-ázok, ez a hsz úgyis repül:)
Előzmény: Törölt nick (0)
stika Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1
A cigánybűnözés szót meg le sem lehet írni a médiában.
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.29 0 0 0
Hitler annak idején ebaszta...
Hey Joe! Creative Commons License 2008.01.29 0 0 topiknyitó

A HírTV legutóbbi Célpont műsorában elmondták, hogy egy nem nyilvános rendőrségi statisztika szerint a fővárosban 17 életellenes bűncselekményt követtek el 18 év alattiak az elmúlt két év során, ezekből 14-et cigányok. Szép arány, ugye? A másnap reggeli híradóban ezt a tényt szintén elismételték.

Valószinűleg nem légbőlkapott információ,biztos belső infó nélkül nem mernek ilyen hírt lehozni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!