Keresés

Részletes keresés

Creative Commons License 2008.01.28 0 0 25
Én is így gondolom. Szerintem csak egy kis ingyenreklámot akart, de annyira ostoba, hogy nem mérte fel, hogy vannak kivételek a "mindegy, hogy mit, csak írjanak rólad" alapigazságból.
Persze az is lehet, hogy én vagyok ostoba, végül is írtak róla, néhány napig mindenütt téma volt, baja meg úgy sem lesz belőle. Szóval mégis csak ő számolt jól... :-)))
Előzmény: IDKFA (22)
csanad.b Creative Commons License 2008.01.28 0 0 24
már látom a sötét jövõt ... pákó izzó vaspákáját a levegõbe tartva , önmaga mögött egy 2 kerekûre alakitott füstölõ kovácstûzhelyet vonszolva - menetel a magyar gárda soraiban a romabûnözés ellen mindegy tiltakozva ....
árány ápákám húzzadmán vazze ne pofázzáá .mer hasraesek ebben a sz..ban .. szól egy gárdista akinek szemeit csipi a füst, járását zavarja a kovácsoló apparát ... miközben koromfekete füstös arcáról letöröl egy izzadságcseppet ...

ne pofázz már vazze , egységbe kell kovácsolni a magyarságot nem ? ...szól pákó és vidáman húzza tovább az egyébként nemkönnyû szerkocsit
Előzmény: v86 (-)
IDKFA Creative Commons License 2008.01.28 0 0 22

hogy bizonyítsa, nem az az ostoba majom, aminek a média beállítja.

 

Pedig de.

Előzmény: Té (16)
Creative Commons License 2008.01.28 0 0 21
Ezexerint nem általában az IRL adatok nyilvánosságra hozását nem tartja tisztességesnek, hanem a konkrét esetet.
De nem is ez a lényeg, hanem, hogy hogyan is történt ez az egész interjú. Mert a Velveten megjelent Pákó-mese elég szagos...
Előzmény: Törölt nick (20)
Creative Commons License 2008.01.28 0 0 19
Nem tudom, de kézenfekvőnek tűnik. De hol függ ez össze bármivel is?
Előzmény: ripők (17)
ripők Creative Commons License 2008.01.28 0 0 17
Azt a hitleres pólót a tomczat gyártotta, nem? És még ő fenyeget!
Előzmény: Té (16)
Creative Commons License 2008.01.28 0 0 16
A Bombagyár Rádió szerkesztõségének közleménye Fekete Pákó magyarázkodásáról

A Bombagyár Rádió szerkesztõi ezúton közlik, hogy Fekete Pákó valótlanságot állít a Velvet címû internetes magazin 2008 január 27-én megjelent cikkében arról, hogyan került a Bombagyár Rádió stúdiójába, és milyen körülmények között készült az a videófelvétel, amelyen náci karlendítést mutat be, majd kifejti véleményét a zsidókról és a cigánybûnözésrõl.

Nem igaz, hogy Fekete Pákó nem tudta, kihez megy interjút adni. Elõtte többször beszéltünk telefonon, bemutatkoztam neki, és többször is értésére adtam, hogy a mi közönségünk gyakorlatilag azonos a Kuruc.info olvasóival. Elmondtam neki, hogy mi alapvetõen nem szeretjük, amit csinál, de nem tartjuk tisztességesnek, amit a Kuruc.info tett vele - telefonszáma nyilvánosságra hozását - és azért szeretnénk meghívni heti rádiómûsorunkba, mert meg szeretnénk adni neki a lehetõséget, hogy bizonyítsa, nem az az ostoba majom, aminek a média beállítja. Fekete Pákó ennek tudatában jött el hozzánk.

Pákóval január 24-én, este hat és fél hét között találkoztunk az Oktogonon, a Burger King elõtt, vagyis nyilvános helyen. Ketten mentünk elé, Blogin és én. Láthatta, kik vagyunk, láthatta, hogy bakancsot és bomberdzsekit viselünk, Nagy-Magyarország kitûzõvel. Megtehette volna, hogy nem jön velünk, nem vesz részt a mûsorban. Ennek ellenére barátságosan üdvözöltük egymást, és velünk tartott. A videófilmen látható, milyen hangulatban. Senki sem kényszerítette, és nem fenyegettük meg sem a mûsor elõtt, sem közben, sem pedig utána. A kamerát az õ beleegyezésével indítottuk el, és a a stúdióba való belépésétõl kezdve távozása utolsó pillanatáig mindent felvett, csaknem három órán keresztül. Amennyiben valaki látni szeretné, elhangzott-e bármilyen fenyegetés, megtekintheti.

Nem tudom, Fekete Pákó mibõl vonta le azt a következtetést, hogy ha nem mûködik együtt velünk, "kinyírjuk." Teljesen normális, szakszerû rádiómûsort vezettünk vele, amelyben mindenféle kényszer nélkül adta elõ véleményét. Való igaz, hogy a karlendítést mi tanítottuk neki, de erre sem kényszerítettük, és nem hiszem, hogy ez nagyobb "aljasság" lett volna, mint például amikor Majka szórakozott néhány éve a nigériai vendégmunkással, Magyarország történelmébõl "vizsgáztatva" õt. Ekkor tudtuk meg, hogy Magyarország államformája diktatúra, a király Mária Terézia, és a fekete rabszolgákat négyszáz éve, 1848-ban szabadították fel.

Amennyiben Fekete Pákó a Bombagyár Rádió mûsorában megbeszéltek után úgy dönt, mégis inkább marad a média szennymocskában, és még a cigányokat is szereti, lelke rajta, tegye. De ezúton felszólítom, hogy vonja vissza a Bombagyár Rádió szerkesztõségére nagy nyilvánosság elõtt tett rágalmait, ellenkezõ esetben az 1979. évi törvény a Büntetõ Törvénykönyvrõl 179. §-a szerint feljelentést teszünk ellene rágalmazás minõsített esetének bûntette miatt.

179. § (1) Aki valakirõl, más elõtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ.

(2) A büntetés két évig terjedõ szabadságvesztés, ha a rágalmazást

a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság elõtt,
c) jelentõs érdeksérelmet okozva

követik el.

Felhívom Fekete Pákó figyelmét, hogy amennyiben 48 órán belül - 2008 január 29-én éjfélig - felszólításunknak nem tesz eleget, megtesszük a szükséges jogi lépéseket. Vagy amennyiben úgy gondolja, hogy állításait fenntartja, tegyen ellenünk feljelentést személyi szabadság megsértése, kényszerítés és fenyegetés bûntette miatt. Azonban ha nem mondott igazat, kíváncsian várjuk, kinek az utasítására, vagy pontosabban kinek a fenyegetésére adta ki a Velvetnek tett nyilatkozatát, és mivel fenyegette meg az illetõ. Mi, magyarok jobban szeretjük az õszinte embereket.

A Bombagyár Rádió szerkesztõségének nevében,
Polgár Tamás, "Tomcat"
Előzmény: Törölt nick (10)
reise Creative Commons License 2008.01.27 0 0 13
ütős kis videó, érzékenyen érintheti a szennymédiát
Előzmény: v86 (-)
Callie Creative Commons License 2008.01.27 0 0 12
Akinek 11 gyereke van 11 nőtöő, annak vigyázni kell az egzisztenciájára, hogy lelkiismeretesen fizethesse a gyerektartást.
éceszgéber Creative Commons License 2008.01.27 0 0 9
Hitler szerint se valami okos fajta az ilyen.
kutya17 Creative Commons License 2008.01.25 0 0 8
Tomcat büszke lehet magára, hogy ár mer baszni olyanokat, akik azt sem tudják, miről van szó.
Előzmény: Törölt nick (5)
-Survivor Creative Commons License 2008.01.25 0 0 6

nem semmi!!

ezek a gézengúzok tönkre tették a média egyik társadalomromboló nehézfegyverét:-)))

 

itt is megnézhető

 

http://video.google.com/videoplay?docid=6987038570234107658

 

:-))

  

MGperY Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4
wan már ilyen topik.
Előzmény: v86 (-)
John Doe(520i) Creative Commons License 2008.01.25 0 0 3

Sztem így is. :-)

("Pákó a fajgyűlölő")

Előzmény: Törölt nick (0)
Fuly Creative Commons License 2008.01.25 0 0 2
Elég mocsok csapat csinálta a felvételt.
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.25 0 0 1
nem a 0.
Előzmény: v86 (-)
v86 Creative Commons License 2008.01.25 0 0 topiknyitó
http://www.youtube.com/watch?v=YPbyj4rB1wo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!