Lehet, hogy csak megnézi kivel áll szóba? Aki folymatosan hazudik, azt jobb körökben negligálják, azzal nem vitáznak. Sőt, legyünk őszinték, nem csak a jobb körökben. Most, ha jól látom, még 11% állna szóba Gyurcsánnyal.
Korunk Kossuthja hatalmas elönnyel indulhatna. Dakota köznmondás szerint a hazug embert könnyü utolérni:-) Akkor meg miért nem fogadja meg a bölcs vezér az elnökség tanácsát? Talán nem is olyan bölcs?
Szerintem meg kell egy bizonyos szellemi kapacitás, hogy tudd érteni amit mond
na látod, ez igaz.
kell hozzá egy bizonyos szellemi kapacitás. sajnos nekem ennél sokkal nagyobb a szellemi kapacitásom, úgyhogy én egyszerűen csak egy hazug disznónak tartom.
Tök felesleges nekünk társalogni, ugyanis annyira rühellek, hogy személyeskedés lenne csak.Oda-vissza.
ugyan... ha tényleg érvelnél, akkor nem rühellnél, csak időnként beismernéd, ha nincs igazad. emiatt rühellni a másikat nem szép dolog.
és ha véletlenül neked lenne egyszer valamiben igazad, és meggyőznél, én is elismerném... :)
"Szent István Alcsútdoboznál felajánlotta a koronát a Szuzanyának. Tehát Orbán egy kicsit Szent István, egy kicsit a Szuzanya, egy kicsit maga a Szent Korona, és mint az újabb kutatásokból kitunik: teljesen Kossuth. Persze dakota változatban."
Szerintem meg kell egy bizonyos szellemi kapacitás, hogy tudd érteni amit mond.De a te szempontodból ennek semmi jelentőssége, mert nem neked beszél.
Te foglalkozz azzal aki még soha nem hazudott a zembereknek. :-)
ki
Végül pedig szeretnélek emlékeztetni megállapodásunkra.Miszerint elkerüljük egymást.Tök felesleges nekünk társalogni, ugyanis annyira rühellek, hogy személyeskedés lenne csak.Oda-vissza.