Keresés

Részletes keresés

Babco Creative Commons License 2010.06.24 0 0 4
Nekem kb. ugyanennyi idős volt a lányom amikor fogorvoshoz vittem, mert hiába volt a rendszeres fogmosás és a cukros italok kerülése (szinte csak vizet kapott), az egyik fogacskája elkezdett feketedni. Akkoriban ő is és az akkor kb 1-1,5 éves kicsi is a házidokinál olyan szintű hisztériát rendezett, hogy szinte lehetetlen volt a vizsgálat. Sikoltozás-üvöltés-ficánkolás... ami csak kell. Emlékszem egyszer a doktornő arcára: kinézett a rendelőbe hogy ki vár még rá, meglátott minket... azt az arckifejezést nem lehet leírni, pedig mindig maximálisan aranyos és kedves volt hozzánk, a lányoknak semmi okuk nem volt félni.

Én rettegve vittem a fogorvoshoz, ilyen gyomorgörcsöm akkor sem volt, amikor én mentem gyökérkezelésre. A fogorvos közölte, hogy úgy üljünk bele a székbe hogy az ölembe veszem, ne féljen. Erre a lányom közölte hogy egyedül akar (de azon a hangon, ahogy egy hisztéria kezdődik), én majdnem elájultam az idegességtől, ő egyedül beült a székbe, kinyitotta a száját és olyan tündérien viselkedett, hogy el sem hittem hogy az az én gyerekem. Az orvosi vizsgálatokkal sincs azóta semmi baj. Úgyhogy fel a fejjel, meg lehet próbálni a körzetist is ha még nem voltál máshol.
Előzmény: barhelg (3)
barhelg Creative Commons License 2010.06.10 0 0 3
Hú, látom, nagyon régiek ezek a hozzászólások, de hátha be van állítva a fórumfigyelő.
Épp aktuálissá vált a fiamnál a fogorvoshoz látogatás (3éves), de egy egyészséges tanácsadáson is le kell fogni, el sem tudom képzelni, mit művelne a fogorvosnál. Engem nagyon érdekelne a Dóri néni ( :D ) elérhetőskege, remélem nem bánod, ha írok ezügyben neked e-mailt..
Előzmény: bigedy (1)
Shiro Creative Commons License 2008.01.22 0 0 2
Ha ismernél, vagy utána néztél volna a hozzászólásaimnak, láthatnád, hogy soha nem reklámoztam. Ha jól tudom, a saját jó tapasztalatot viszont meg lehet osztani egymással. Most is pontosan ez a szándékom.
A fogorvos lány tényleg a barátnőm, tényleg van egy két éves fia, tényleg 8 éve ő kezeli a fogaimat, tényleg van egy ilyen új szolgáltatása, amit tényleg nagyon jónak találok.
Mellesleg az egyik ismerősömnek pl. rossz fogát tömte be egy doki, mert míg ott volt, mindenki a babájával foglalkozott és nem vele :o(... Ezért is jó, ha van ilyen hely.

Üdv. S. (ja, és köszi a frappáns nullázást :o))
Előzmény: bindera (0)
bigedy Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1
Az nem baj hogy egy picit olyan trendi és reklámszagú a hozzászólás. Jópofa, bár elsőre megtévesztő, ugyanis azt hittem, hogy a gyerekekről szól. Én viszont olyat tudok a XIII. kerületben (ha valakit érdekel a cím, megkeresem és elküldöm), hogy elviszed a gyerekedet és egy bájos aranyos fogorvos hölgy, elmeséli neki, hogy hogyan, miért, mikor kell fogat mosni. A nagyfiam (6) amióta ott jártunk magától megy kaja után fogat mosni, és kb. kéthavonta, figyelmeztet, hogy menjünk Dóri nénihez, hogy megnézze a fogait.
A kezelés teljesen ingyenes. Én az adó 1%-al fizetek pár éve.
És most a reklám!!
Ha valakit érdekel a cím megkeresem! címem mr.bigedy@gmail.com
Előzmény: Shiro (-)
bindera Creative Commons License 2008.01.22 0 0 0
s0kat kell f0gat m0sni és akk0r nem kell a reklám
Shiro Creative Commons License 2008.01.22 0 0 topiknyitó
Kedves szülőtársak!

Hagy ajánljam nektek egy barátnőm fogorvosi rendelőjét,
aki egy új szolgáltatást vezetett be.

A Dentalia Fogorvosi Rendelőben (Bp. XII.ker Böszörményi u. 8. Tel: 3562394 vagy 20/3349025 email: dentalia@dentalia.hu) péntek délelőttönként a babás- kisgyermekes anyukákat várják. A mamák kezelésének idejére a gyermekeknek felügyeletet biztosítanak. A mama kérésére játék, etetés, babakocsiztatás lehetséges. A gyermekmegőrzés ingyenes. Bejelentkezés szükséges!

Én régóta hozzájuk járok kezeltetni a fogamat és a gyerekeket is hozzájuk szoktam vinni. Ez most egy teljesen új szolgáltatásuk, ami onnan indult, hogy a barátnőmnek is van egy kisfia és tudja, hogy milyen nehéz gyerek mellett bármit is elintézni.

Remélem, hogy a topik sokaknak segítséget nyújt, vagy esetleg más fogászatok is átveszik ezt a kezdeményezést. (persze más városokban, hogy ne csináljunk a barátnőméknek konkurrenciát ;o)) )

Üdv.: S.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!