Eladnám K20D tipusú gépemet (S/n3371243). Gyári dobozával, tartozékaival, + 18-55mm kit objektív (soha nem volt használva S/n.6444019), 2db aksival (az egyik gyári a másik utángyártott, de kb. ugyanannyit bír mint az eredeti) exposzám 20150, és vigyáztam rá.
Jelenleg egy K200D-m van, de úgy alakult, hogy váltani szeretnék, többek között azért mert van egy backfokuszos objektívem, amihez hozzáállítottam a vázamat, de így másik objektív használatánál mindig újra kell kalibrálnom.
Azt olvastam, hogy a k20D váz több objektív fókusz finombeállításait meg tudja jegyezni.
Meg tudja ezt valaki erősíteni?
Amennyiben ez igaz, akkor keresek egy jó állapotban lévő vázat......
Segítséget szeretnék kérni.Olcsón vettem egy k20d-ét,de a vakuja nem működik,ill. a központi csatlakozó ki van törve belőle.Az oldalán van a vakuszinkron csatlakozó,ahhoz lehet csatlakoztatni vakut,ha lehet akkor milyet,illetve fog-e rendesen működni,és lehet hozzá kapni ilyen kábelt?A beépített vakunak van köze a központi csatlakozóhoz,mert nem lehet hallani hogy tölt,illetve lehet-e javítani a központi vakut,lehet hogy csak egy vezeték szakadt el?
Pentax k20d fényképezőm van rendszeresen használt . Mostanában kezdte el azt csinálni hogy class 4es 8gb-s sd kártyára 3-4 kép után nem ment . Kiírja hogy a fénykép nincs elmentve ha visszanézném a fényképezőn csak tölt és nem hozza be majd kiírja hogy nem található . Kártyát már cseréltem mindennél ezt csinálja egyedül az 1gb-os class 2es kártyával nincs baja arra szépen elment bármilyen felbontású képet. ötlet?
OK, köszi. Biztos, hogy van olcsóbb, újabb - nem vitás, ugyanakkor találtam már drágábbra saccolt K20D-t is. Az, hogy ennyiért nem megy el, sajnos elképzelhető. Én is szeretem, nem véletlen, hogy csak most adom el :)
Valami hasonlót gondoltam volna én is, ha nem róla lett volna szó:) De azt hiszem ez jót tett nekem, egy kicsit lehiggadtam:) most obikat nézegetek, meg olvasom a szakirodalmat. Gépet mindig lehet venni, igaz?