Keresés

Részletes keresés

freestyler08 Creative Commons License 2012.11.28 0 0 68

Nem lehet, hogy a szülés után az ember lányában ott a félelem az esetleges következő terhességtől? Az én legnagyobb nyűgöm a fogamzásgátlás. Lettem terhes spirállal is, tablettát nem bírom, félek is tőle, gumira allergia. Most a pesszárium egy új változtaával kacérkodom, szilikonból van, ergo nem allergén, vákumos, stabilan ül a helyén. Nem hallottatok róla? Mert az indexet dobta ki a kereső a lea contraceptivum szóra. (ez a hormonmentes fogamzásgátló beceneve....)

 

Vagy tudtuk ennél jobbat?

Előzmény: bajusz40 (67)
bajusz40 Creative Commons License 2012.09.21 0 0 67

attol fugg, milyen ertelemben laposodott el egy kapcsolat. Altalaban mindig a szex, amit felhoznak ilyenkor. Es valahol tenyleg ez mutatja meg egy kapcsolat intenzitasat. Mert akik lelkileg tavol vannak egymastol, azok testileg is.

Nekem volnanak ötleteim, hogy lehet feldobni egy kapcsolatot, de nagyon kulönbözöek vagyunk, mindenkinek más az, ami bejön.

De pl a társunknak ha van hobbija, probaáljunk azon keresztul közelebb kerulni hozzá. Aztan valszeg ö is viszonozza ezt.

Dicserjuk meg barmiert is. Es probaljunk meg álmodozni rola, mint ha ö nem is lenne a "mienk".  Nezzunk meg olyan nöket/férfiakat, aki hasonlitanak a társunkra, es kezdjunk el rola álmodozni.

Huuu, volnának ötleteim... :) Nekem bejött több dolog is, muködnek.

Libexi Creative Commons License 2012.09.04 0 0 65

Először fel kell tennünk magunknak azt a kérdést, - Miért is nem felel meg nekem ez a szint? Miért érzem, h kicsit ellaposodott a kapcsolatunk?

Libexi Creative Commons License 2012.09.04 0 0 64

Sztem megújítható egy kapcsolat, de ahoz mindkét félnek hozzá kell járulni, minimum  a lehetőséget meg kell adni.

BibeMiskolc Creative Commons License 2010.11.12 0 0 61

Ez nyilván többszempontú kérdés, de a sokéves tréneri  és saját tapasztalatom alapján a hosszú, boldog és megúlulni képes párkapcsolatokra jellemző:

 

- ismerjétek egymás szeretetnyelvét és beszéljétek is azt (pl: becéző szavak, érintés, ajándék....)

- napi fél óra  saját idő (inkább 1 óra) minimum, amit  a magad örömére töltesz lelkiismeretfurdalás nélkül, tehát feltöltődsz (azaz a párod nélkül és nem valami kötelező feladat) pl.: kötés, tánc, séta - futás a parkban, csajokkal kávézás, jóga, szolárium, mozi...)

- heti kb. 18 óra párkapcsolati idő , vagyis amit egymásra figyeléssel, kommunikációval, élményekkel töltötök, azaz, nem a nagybevásárlás, gyerekkel közösen, hanem a párkapcsolat építéséért, mint a legelején, amitől szép volt.

- napi 17 érintés , na nem szexuális, hanem spontán a folyosón a vállát, hátát megérintve mész el mellette pl.

 

és szerintem ide tartozik az önszeretés és párkapcsolatépítés egyik legizgalmasabb formája, az intimtorna is, mert minden eszközzel célszerű védeni és építeni a kapcsolatunkat. Tapasztalatból beszélek(írok)

 

Kárpáti Tímea országos csoportos és egyéni Kriston Intim Torna tréner és előadó,  bibe.hu

több mint szép Creative Commons License 2010.10.11 0 0 60
Ha nem rettegsz a kígyótól, és még az almát is szereted, akkor ez a tanfolyam neked szól.

Megismerhetsz egy olyan masszázs technikákon alapuló, ősi szexuális kultúrát, amiből minden érett embernek érettségiznie kellene.

Egy sokkal, de sokkal szebb világban élhetnénk…

Dom Páter
Az Érintés Hatalma című könyv szerzője

Magyarországon először…Tanfolyam egy új szexuális kultúráért, a hosszú párkapcsolatok titkáért, a hosszú és boldog házasságért! A nagysikerű könyv megjelenése előtt magától a szerzőtől!!!!

Néhány szó a tanfolyamról:

Amiről ez a tanfolyam szól, az a tűz! A vágy, ami nem a soron következő orgazmusig szól, hanem örök. A szenvedélyről, ami nem ér véget. A borzongásról, amitől egyszerre fázol és meleged van. Testek és lelkek kavargó táncáról, az extázisról szól ez a tanfolyam. Az extázisról, ami egy körforgás. Amitől nem tudsz eltelni. Amit folyamatosan újra és újra kívánsz. A leggyengédebb érintések és simítások, mozdulatok hatására olyan dolgokat teszel és élvezel, amitől másnap, ha rágondolsz, talán még el is pirulsz. Ahhoz, hogy ezt átéld, egy megváltozott tudatállapotba kell kerülnöd. A szexuális masszázs egy legális drog. Ne szépítsük, az. Aki egyszer megízleli, nem mond le róla többé. Függőséget okoz. Segítségével, alkalmazásával azonban abba az állapotba tudsz jutni, hogy SZERETKEZÉS után nem akartok mást, csak továbbra is egymáshoz simulni, érezni egymás illatát, hiszen eggyé váltatok már. Test és lélek összeforrt. Minden eddigi tapasztalatoddal szemben ez a gyönyör. Nagyon fontos! Ennek a tanfolyamnak nem az a célja, hogy alábecsüljük, pláne nem lenézzük bárki eddig is bevált, működő szexuális teljesítő képességét. Nem találkoztok sem „izmusokkal” sem kacifántos körmondatokkal. Senki magánélet, szexuális, hitbéli meggyőződését nem akarjuk befolyásolni. Amit ez a tanfolyam nyújt, az egy új út a harmónikus párkapcsolathoz, ami a szexualitáson keresztül vezet.

A gyakorlatoknak legfontosabb szerepe két ember közti tökéletes harmónia megteremtése. Ebben az új világnézetben, szexuális kultúrában nincs szükség többé a férfiak öndicsőítésére, magamutogatására, mert mindenkori teljesítményük úgyis felülír mindent. Bármikor bizonyíthatják hölgyeiknek, mennyivel különbek a többi férfinál.

Ezt a gyakorlatot, ha jól csinálod, párod igen sűrűn kívánni fogja. Olyan energiák szabadulnak fel benne, és kezdenek valami hihetetlen őserővel áramolni, hogy a vágy érzését már a gondolatra is képes lesz megtapasztalni. Az a nő pedig, aki vágyat érez párja iránt, az maga Isten ajándéka. Kedves, figyelmes, kiegyensúlyozott és ez látszik is rajta. Innentől kezdve minden egyszerűbb, simább lesz. Ti pedig nem összebújtok vagy kettyintetek, hanem szeretkezni fogtok. Sűrűn és sokat. A férfiak pedig, akik ezt nyújtani tudják, élve mennybe mennek.

A tanfolyam vezetője felhívná a figyelmet egy fontos dologra: A szexuális masszázs rendszeres adása és kapása során, két ember között, olyan szoros, belső kapcsolat jön létre, ami nem felszínes, pár hétre szóló kapcsolatnak való. Meg kell érni erre. Egyénileg is, életkorban is, és a párkapcsolatnak is. Nem véletlen a következő mondatom: Ebből mindenkinek érettségiznie kellene, de éretten. Egy sokkal, de sokkal szebb világban élhetnénk.”

És, hogy kiknek ajánljuk?: A párkapcsolatban élőknek, a házaspároknak, azoknak, akik el akarják varázsolni a párjukat, azoknak, akik kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágynak, azoknak, akik küzdenek a kapcsolatukért, a házasságukért, akik harmónikus,őszinte kapcsolatra vágynak. A szingli nőknek, a szingli férfiaknak …….Szóval mindenkinek a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatért. Adj egy esélyt magadnak,a kapcsolatodnak és az életednek!

Néhány gyakorlati tudnivaló: A tanfolyamon nem lesz nemi szervek érintése, sem meztelenkedés. Tehát semmi provokáló cselekmény, de a téma jellege miatt csak 18 éven felüliek jelentkezhetnek! Ez nem tantra tanfolyam. Ez egy speciális módszer. Jegyzetet kapnak, pontos illusztrációkkal. A tanfolyamra jöhet nő vagy férfi vagy párok is, mivel az anyagot otthon át lehet adni. Az előadó mindent elmagyaráz, majd mindenki otthon kell, hogy gyakorolja, mert ez valóban „nagy hatalom”. Az előadó tudja, hogy ez mekkora felelősség. Természetesen a tanfolyammal nem lesz vége a segítség adásnak. Az előadót telefonon el lehet érni és utána is segít, ha valaki elakad a gyakorlás közben!

Két tanfolyam indul :

Október 30. szombat 15:00-19:00-ig

November 6. szombat 15:00-19:00-ig.

Jegyzetet, tananyagot a helyszínen kaptok. Tollat hozzatok magatokkal.

Mivel nagy az érdeklődés, és korlátozott számban tartjuk a tanfolyamot, ezért kérek mindenkit, emailben: tobbmintszep@gmail.com jelezze a szándékát.

Tanfolyam ára: 21 000Ft+Áfa
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.02 0 0 59
A nok egy resze utalja, ha egy ferfi megalazkodik. Leiras alapjan a nejed is ebbe a kategoriaban tartozik. Jo neki egyedul? Legyen egyedul! Ez nem gonoszsag. Ezt kerte, kapja ezt. Te pedig nezzel szet, mit tudsz kezdeni a sok idovel amit vele toltottel volna, aztan menjel es csinald azt (horgaszas, sziklamaszas, baranyfelho bodoritas stb.) . Ettol feltoltodsz, es lehet, hogy azonnal mas szinben fog latni, es kivancsi lesz az "uj" ferjere, netan ujra beled szerelmesedik. :D
Előzmény: toystory (43)
szökkelő szarvas Creative Commons License 2010.03.04 0 0 58
Az állomgyárban sok mindent legyártotak már. Mindenkire azért az összes film nem lehet tanulságos.
Egy kiemelt film sem biztos tükrözi általánosságban az emberi kapcsolatokat.
Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 57
Hát nem túl tanulságos, de az emlitett film az az...
szökkelő szarvas Creative Commons License 2010.02.28 0 0 56
És azt a részt elmesélnéd?
Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.28 0 0 55
Hát,részben!
Előzmény: szökkelő szarvas (52)
azaiak Creative Commons License 2010.02.24 0 0 53
Ajánlom figyelmetekbe a Szexteszt Alex Comfort könyvéhez - topicot.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9157034&la=84468599
szökkelő szarvas Creative Commons License 2010.02.24 0 0 52
Légyszi ez saját tapasztalat?
Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.23 0 0 51
igazad lehet!
Előzmény: Axel 71 (49)
szökkelő szarvas Creative Commons License 2010.02.14 0 0 50
De van. Csak nehéz eltalálni mi az. Ja és időben kell cselekedni. uff.
Előzmény: Axel 71 (49)
Axel 71 Creative Commons License 2010.01.29 0 0 49
Egyébként szerintem ha egy nő kiszeretett a párjáról nincs olyan trükk amivel visszahódítható ...(lásd: Rózsák háborúja című film)
Előzmény: Axel 71 (48)
Axel 71 Creative Commons License 2010.01.29 0 0 48
Feldobhatjuk kapcsolatunkat egy másik nővel is.. :)
Axel 71 Creative Commons License 2010.01.28 0 0 47
Tedd féltékennyé....
Előzmény: toystory (43)
sub_rosa Creative Commons License 2010.01.27 0 0 46
a megcsalt!túléljük? topicba gyere át, ott érdemes pár száz hsz-t visszaolvasni, hogy lásd, mások is kerültek ilyen helyzetekbe és ott találhatsz jó ötleteket és javaslatokat, de legfőképpen nagyon támogató embereket, akik hasonló cipőben jártak vagy járnak.
Előzmény: josephine (38)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.27 0 0 45
és vajon miért nem vesz rólad tudomást?
hány éve vagytok együtt?
Előzmény: toystory (43)
satya Creative Commons License 2010.01.10 0 0 44
Próbáld meg felfedezni, mi az ő szeretet nyelve, és azon keresztül próbálj közeledni.
Érdemes visszagondolni arra, hogyan kezdődött6 a kapcsolatotok, és akkor hogyan kedveskedtél neki, és azt feleleveníteni.
Ha gondolod, írj email, és beszélgessünk.
Előzmény: toystory (43)
toystory Creative Commons License 2010.01.09 0 0 43
Help!

Kezd széthullani a kapcsolatunk a párommal, feleségem tudomást sem vesz rólam, már egy érintésnek mosolynak is örülnék. Félek hogy túl késő lesz mire helyrehoznánk a dolgot. Próbálok kedves lenni, beszéltem vele többször is hogy nagy a baj, próbáljunk egymásra találni, de nem veszi a lapot. Azt mondja hogy évek alatt szép lassan eltávolodott tőlem most már nem is hiányzik a társaságom,eleinte hiányoztam, mára megszokta a társas magányt, illetve a gyerekeket szereti csak. DE ÉN IS ITT VAGYOK!!!!!!!!!!!!!! És belepuszulok ebbe, lassan felőröl a dolog.
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.09 0 0 41
Mondjuk ezt már egy kicsit túlzásnak tartom, ráadásul fordítva is elsülhet. Egy-két ilyen hívás után úgy is lehet vele, hogy ha Te így, akkor én is úgy, és még Te kérsz engem számon? ...
Előzmény: ani29 (40)
ani29 Creative Commons License 2008.09.08 0 0 40
a szexiség mellett nem árt egy kis féltékenység sem.amikor itthon van a férj és ő/ a feleség/ mondjuk éppen zuhanyozik /és nem tudja felevenni ő a telefont/meg kell kérni egy a férj számára ismeretlen kellemes  hangú férfi ismerőst,hogy hébe hóba telefonáljon és ha a férj veszi fel akkor mondja rendre,hogy :elnézést,téves.Ha még szereti a feleségét akkor egy  pár hivás után elkezd majd gondolkodni,hogy ki lehet ez a pasas.és ha féltékeny akkor van remény,hogy  még menthető a dolog:))
Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.08 0 0 39
Szia josephine!
Végigolvastam a hozzászólásaidat, és ha megengeded elmondanám a véleményemet.

A lényeg, hogy a nyomozgatásnak igazából semmi értelme, hisz látod, úgyis kitörli ami nem tartozik Rád. Maximum a véletlen lehet segítségedre, hogy megtudj valamit. Viszont ha hazudozik, és félrebeszél az üggyel kapcsolatban, akkor szerintem nem sok esélyetek van rá, hogy ebből újra őszinte kapcsolat lesz. Megbízni benne, úgy ahogy eddig tetted, soha nem fogsz. A feltétel nélküli bizalmat csak egyszer lehet elnyerni, és ha visszaélnek vele, akkor már egy sokkal gyengébb, vékonyabb valami veheti át csak a helyét, amiben állandóan ott van a kétely, amit csak akarattal lehet elnyomni.

Szóval, hogy ne legyek off, akkor ahhoz hogy visszakapd, annyira el kell csábítanod, hogy eszébe se jusson a másik nő. Legyél mindig szexi, kacér, olyankor is, ha nem Vele mész valahová, csak lássa, hogy milyen döglesztő vagy ahogy elmész a barátnőiddel csacsogni. Akkor talán elgondolkozik rajta, hogy kellhetsz Te még másnak is, és ha Ő nem vigyáz Rád, akkor meg is fog kapni más.

Ez csak egy gondolat volt, lehet hogy már ezeken rég túl vagy...
Előzmény: josephine (38)
josephine Creative Commons License 2008.09.07 0 0 38
Azóta már sok minden túl vagyunk. Azt sem mondhatom, hogy ő nem igyekezne eléggé. Viszont én állandóan visszatérek a féltékeny gondolatokhoz. Kutatom a mobilját, kérdezgetem. Sosem csináltam ilyet korábban. Saját magamat alázom meg ezzel. Pedig jobb ha nem kérdezem, mert kiderül, hogy elmondta a nőnek, hogy hogyan reagáltam arra, mikor megtudtam. Vagy addig nézegetem a mobilját, amíg megtalálom a nő számát, csak kódnév alapján. Szerintem észrevette, hogy megnéztem, mert precízen ki volt törölve minden volt hívás. Kérdeztem, hogy hívta e, a válasz nem, és mégis tudom, hogy igen. Na ezek után próbáljon valaki megújulni! Én ehhez sajnos kevés vagyok. Lehet, hogy nem a megújulásos topikban a helyem, hanem a válásosban?
Előzmény: Gézoo4 (37)
Gézoo4 Creative Commons License 2008.08.12 0 0 37
Kedves vagy! Szorítok nektek, hogy szép és emlékezetes legyen!
Előzmény: josephine (35)
josephine Creative Commons License 2008.08.11 0 0 35

Köszönöm, hogy még tolerálsz. Nagyon nyafogós vagyok itt is és itthon is. Úgy ingadozok, mint egy bipoláris sy-s. Ha valami rossz történik, akkor máris a különélést tervezem, ha valami jó, akkor könnyes összeborulás, reménykedés. Általában is jellemző rám ez a szenvedélyesség (mások szerint hiszti), de ezt most már én is sokallom. Holnap lesz két gyerekvigyázónk, mi pedig moziba megyünk és ebédelni. Ilyen utoljára novemberben volt, vagy még tavaly nyáron?? Próbálok nagyon laza lenni és felülemelkedni a problémákon. Ismeretlenül is sokat gondolok rád.

 

Előzmény: Gézoo4 (34)
Gézoo4 Creative Commons License 2008.08.11 0 0 34

Drága Josephine!

 

  Vívódsz-vívódsz.. megértem, de most nincs itt a vívódás ideje.. Vedd szépen elő a legszebb, legkedvesebb, legcsinosabb formádat és varázsold el a párod.

 

  Szerintem kibírod, hogy ne zsörtölődj ha leszóródik a kávé, vagy az a fránya zokni

nem ér el a szennyestárólóig és valahol félúton landol..

 

   Nyafogni meg, nyugodtan nyafogj .. de csak itt nekünk :):):):)

Előzmény: josephine (33)
josephine Creative Commons License 2008.08.10 0 0 33
Igen, sokszor nekem is eszembe jut, hogy ha most ismerném meg, akkor sosem szólnék azért, mert szétszórja a kávét. :-) S persze nyilván ő is sokkal kedvesebb a nővel, mint velem és nem olyan számonkérő, kötekedő. Amikor így nyafogok, hogy "jaj, én ezt így nem akarom, nem játszom meg magam" stb., akkor arra gondolok, hogy lehet, hogy csak azért kapálódzok, mert félek az egyedülléttől, a kudarctól. Olyan egyszerű lenne azt mondani, hogy menj, ha akarsz... Elegáns lenne. Ez a nyögvenyelős, izzadságszagú küzdés nem a stílusom :-)
Előzmény: Gézoo (32)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!