Szerintem ez részletkérdés, illetve megoldható. Akár előjáték része is lehet, és akkor a pasi csinálja, illetve mivel a hatóideje nem 18 perc, nyilván megoldható az egész dolog legelején. Eg gumióvszert is kb. ekkora macera használni.
Én próbáltam, de elég gáz hogy amikor már éppen be vagy indulva akkor kell felhelyezni, így igazából nem tudsz teljesen kikapcsolni. A másik probléma az orális szex.
Azóta is tájékozódom a neten ezzel kapcsolatban, és mindenféléket olvasni róla. Van, aki nagyon dícséri, sokan lehúzzák, hogy semmit sem ér, úgyhogy fogalmam sincs, mi legyen. Majd megkérdezem a nőgyógyászomat is, mert tényleg nem lettem okosabb egy kicsit sem... :(
Mi október óta használjuk a kúpot, az első alkalmat kivéve (foggal-körömmel sem sikerült kibontani a csomagolásából) problémamentesen. A Patentex könnyebben nyílik :-). Remélem, nem lesz baj vele később sem, mert mi már idősek vagyunk a gyerekhez (45 és 48). És egyébként is, hogyan fogok papolni a kamasz gyerekeimnek a felelősségteljes szexről????
Szóval elégedettek vagyunk vele, nem csíp, nem folyik anníira mint képzeltem, és remélem, hogy bizonságos is... (Más fogamzásgátlási mód meg már nem nagyon jöhet szóba.)
10 év fogamzásgátló szedés után (most hagytam abba), még babaprojekt előtt állunk. Olyan fogamzásgátlót keresünk, amely nem hormonális, és használata egyszerű. A Pharmatex-et nagyon szimpatikusnak találom, de érdekelne, hogy kinek hogy vált be.