Az én gyomrom a Red Bulltól szokott égni. Az Aldiban van 100 Ft-os energiaital, a neve nem ,,ragadt" meg, de az finom, olcsó és nem gyomorfájdító, mint ez a reklámozott ócskaság.
Ma véletlenül vettem egy RedBull-t. Az történt, hogy épp akartam venni a MOM Park bevásárlójában egy jó fincsi kis, 89 Ft-os N.R.G. nevű energiaitalt, melynek hasonlít is a doboza a Bikáéhoz. Reflexszerűen nyúltam oda, s a pénztárnál, amikor fizettem, nem értettem, miért fizettem több mint 200nál többet, mint ahogy terveztem (mást is vettem). Aztán a pénztárnál vettem észre, hogy nem N.R.G.-t vettem, hanem RadBull-t.... (valami majom odatette az oócsó lötyi helyére) nosza, ha már megvettem, megiszom, több éve nem ittam ilyet. Hát, fittebb most sem lettem tőle, ellenben most feltűnt, hogy répa ízű volt. :-P :-S
Ajánlás: az N.R.G.-t ajánlom, de csak a MOM-ban láttam még. Ellenben érdemes eccerre 2-t inni belőle, mert gyenge, de 89 Ft-ért még így sem rossz:-D
Üdítőről volt szó! A tonicot amúgy a következőképpen szeretem: egy ujjnyi tonic, egy ujjnyi gin. Az ujj, mint mérőeszköz tonicnál vízszintesen, a ginnél függőlegesen használandó...
Ez érdekes, tényleg, miért mindig tuti-frutti az íze az energia italnak? Mondjuk most éppen Tiger-t vettem, azon csak az van ráírva, hogy szénsavas ital.
Szerintem a legtöbb energiaital eleve gagyi. Hogy a francba lehet, hogy az összes szarnak tutti-frutti íze van? A taurint csak az nyomja el, vagy miafranc? Ha lenne más ízben is, talán meg is innám. És van olyan idióta ismerősöm, aki szilveszterkor ilyennel itta a pezsgőt.... Azóta nem hívtam. 3 éve történt.
Ott mindig van vmi szar itóka. A leggázabb energiaitalt ott ittam. A nevét már nem tudom, de majd megnézem, ha van ott. Amúgy fél literes, olyan a színe ó, mint a pisié, az íze meg mint a termál vízé. És a hatása is olyan.
Apropó energia szaft: másfél literes Kobrát ismeri valaki? (kb 200 Ft-ért mérik). A a második legszarabb, de jó hashajtó :-D
Amúgy a kóla és olcsó hasonmásai elég hálás alanyok; kávéval, rummal, egy csomó aromával (rum, konyak, whisky, ananász, vanília, ananászrum, puncs, tejszínes mogyoró, stb.) meg lehet bolondítani úgy, hogy senki meg nem mondja, milyen olcsó/gagyi alapanyagból dolgoztál. Én a kávés kólát (coca colával) boldogult 24-órázós koromban kezdtem kávéval inni, koffeinbombának. Jéghidegen...
Az íze gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a Coca Cola-tól!!!
Na jó, picit kevesebb benne a szénsav, tehát ha kiöntöd a pohárba a Coca Colát, vársz mondjuk egy percet, utána öntesz egy másik pohárba a Tesco Prémium Cola-ból, akkor szvsz nincs ember, aki meg tudná különböztetni őket.
Amúgy meg úgyis csak szesszel iszom, tehát nem számít a különbség.
Teszkó gazdaságos 4 égtáj koktél:
- 2 dl teszkó gazdaságos Prémium Cola (mint nyugat)