Az ehhez hasonló bankoknál értékesítés folyik, nem olyan tanácsot adnak ami nekünk ügyfeleknek is megéri, a jutalékra hajtanak. Én csak számlavezetésre és vásárlásokra használok bankokat, másra sokkal jobb szolgáltatók vannak, pl befektetés tőkepiac stb.
ha megtartom, én is az egyedi áras váltás miatt tartom meg. nálam 4 millió forinttól +1 huf a felár a bankközihez képest eur esetén. ennél jobb árfolyam nincs, nyolc számjegyes összegnél is ugyanezt ajánlja a rendszer
Valószínűleg én is megtartom, de csak a devizaszámla miatt. Azt a 20k-t meg majd benyelem, ami egy-egy utalásnál felmerül ktg-ként.
Ha tudsz hasonlóan jól váltó bankot ne tartsd magadban! :) Kb. középárfolyam + 1,50 Ft-ért váltotta a héten egyedi árassal a Raffi x mFt-nál a dollárt.
Ugyanez Gránitnál +9 HUF/$ lett volna. Az meg pár tízezer dollárnál nagyon nem kevés különbség.
Annyira nem vészes, bár nyilván visszaesés. Fő számlának már nem jó az 1 milliós díjmentes utalási határ miatt, de második számlának meg lehet tartani, hiszen semmilyen költsége nincs.
Szerintem a fórumtagok nagy részének Premium Banking, Premium Banking Plus, vagy még a kifutó Gold számláik vannak, és ezekről folyt a beszélgetés mostanában. Amikről kérdeztél, azokat nem ismerjük.
Díjnullázó számlacsomagban ez milyen hatással van rám? (sima Díjnullázó elvileg.)
A jenlegi Aktív számlánál van valamilyen aktív számlahasználat kritérium? Vagy elegendő csak a beérkező összeg megléte?
Arról van információ, hogy a Díjnullázóban, hosszabbítják-e az akciót, miszerint 3 feltételből 2 vel, lehet teljesíteni a ingyenes/olcsóbb számlavezetési díjat? (20 kártyás vásárlás, beérkező összeg vagy utalás)
Nekem a héten kell átvenni a levelet a postán. Eddig nem jött ilyen tértis levél. Viszont ma küldtek sms-t, hogy november végén feladták nekem a levelet, melyben felmondták a Prémium
szerződéskiegészítést és amennyiben továbbra is szeretnék Prémium kedvezményeket igénybe venni, akkor váltsak bankszámla díjcsomagot a a mobilapplikációban díjmentesen.
Ezek után felhívtam ügyintézőt és azt mondták, hogy ez annyit jelent, hogy 2 hónap felmondási idő van....és még van időm.
Én tegnap vettem át a levelet, onnan indul a felmondási idő. Nekem azt írták, hogy csak a csomag szűnik meg, a számla nem, áttesznek egy Mindennapok 2.0 nevű csomagba, ami eléggé hulladék, ahogy néztem.
A felmondó levél szerint ráérek az utolsó napig dönteni, hogy elfogadom-e ezt a vackot, átlépek-e másik prémium csomagba, vagy teljesen lelépek a Rafitól. Majd alszok rá egyet, van Unicredit és Gránit, nem ragaszkodom a Rafihoz.
szerintem még véletlenül se maradjon rajta pénz, a lezárás napján (ebben a körben február 3.) pontosan 0 huf legyen rajta. akkor biztosan nincs semmilyen vita
en most leptem toluk a granit bankba, mivel 1M -ig ingyenes csak mar a utlas toluk a legdragabb, eddig ingyen utalasos csomagbol is. Valamint itt mar 4 penzkivetel is ingyenes :-) Basszatok meg rofik.
Lakossági bank- és hitelkártya kondíciós lista, 17. oldal, "3. Egyéb bankkártya és hitelkártya kondíciók, jellemzők" pontja:
Bankkártyához és OKOSkártyához rendelt számlaszám megváltoztatása fiókban és Raiffeisen Direkten 966 Ft myRaiffeisen mobilapplikáción Akciós díj 2024.12.31-ig: 0 Ft Nem akciós díj: 966 Ft
Ha a kártyám mögötti számlát átváltom (a deviza- és forintszámla között), annak van díja? (A kondíciós listákban nem találtam ilyen költséget, de lehte, hogy rossz helyen kerestem, mert a mobilappban van egy olyan mondat, hogy a módosítás díját az új számlára terhelik...)