Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.11 0 0 23
Ez megint nem teljesen igaz sztem, mert minha hallottam volna olyasmit, hogy valami támogatást kapnak a kertv-k.
Arról nem beszélve, hogy ha a pihenés alatt is stessz éri a lakosságot , ezzel orvoshoz kell fordulnia, az mennyibe kerülhet az eünek, vagyis az adófizetőknek.
Előzmény: mac.m (21)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.11 0 0 22
Ha a Seres ilyet ír akkor ez csak a jéghey csúcsa, Úristen mi lehet az igazság!
Előzmény: mac.m (-)
mac.m Creative Commons License 2008.01.11 0 0 21
Abban igazad van, hogy azok is übersz@rok, de legalább nem kerülnek az adófizetőknek semmibe.
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.11 0 0 20
Hát aki a 10 perc műsor 10 perc rekámban leli örömét az nézze a kereskedelmieket.
Engem nagyon irritál, szívesebben nézek folyamatosan 1 filmet. Pláne egy 40 perces sorozatban borzalmas az állandó megsszakítás.
És olykor jó filmet , nézhető sorozatot is el lehet csípni.
Ha valaki azt állítja hogy az állandóan ismétlő kercsatornákon több élményben van része sztem tűloz, vagy legalábbis nem bontja ki a teljes igazságot.
Or Kán Creative Commons License 2008.01.11 0 0 19
Azé a hírszerző sommás megállapításait néminemű fenntartással kell kezelni.:)
Előzmény: mac.m (2)
MGperY Creative Commons License 2008.01.11 0 0 18
mindennapi mtvs topikunk add meg nekünk.
IDKFA Creative Commons License 2008.01.11 0 0 15

Sokkal nézetebbek nem lesznek (bár ki tudja, lehet, hogy visszaforganak valamennyit), viszont legalább kevesebb veszteséget temelnek.

Te mennyit fizetnél egy reklámért pl.:a kisebbségi műsorsávban?

Attól függ ki és mit reklámoz. Elég sok cég elég jól megél kisszériás, adott célközönségnek szánt cuccok eladásából.

Előzmény: Törölt nick (13)
mac.m Creative Commons License 2008.01.11 0 0 14
Én akkor szoktam le róla véglegesen, amikor megalakult a Pálfy G féle híradó. A bemutatott értekezletükön, még a poharakon is a madöf logója vót. Rosszabb lett mint a pártállami. Azóta is a mindenkori hatalom hitbizománya Nem közszolgálati, hanem pártszolgálati.
Közpénzen.
Előzmény: Törölt nick (11)
IDKFA Creative Commons License 2008.01.11 0 0 12

Ostobaság volt korlátozni a reklámidőt. Legyen náluk is éjjel nappal reklám, mindjárt nyereségesek lesznek.

Előzmény: mac.m (10)
mac.m Creative Commons License 2008.01.11 0 0 10
Hát ez az, hogy a kutya se nézi. Viszont rohadt sokba kerül. Ha meg nem nézik, akkor kell-e egyáltalán?
Előzmény: IDKFA (5)
ppp_petike Creative Commons License 2008.01.11 0 0 9
Az archívumot vigye ingyen a Filmmúzeum a többiből meg rakjuk hatemeletes örömtüzet a székház előtt. Aztán ugyanígy tenni a mávval, postával, minisztériumokkal, az összes önkormányzattal, pártirodával. Akkor talán elindulna valami ...
ex_lx Creative Commons License 2008.01.11 0 0 8
Hú, basszus, láttam az első 5 percet... Valamikor 20 éve, amikor az ember a szovjet tévé műsortervét olvasgatta, abban lehetett minden nap 2-3 "esztrádműsort" találni. E már az a szint.
Előzmény: IDKFA (5)
pert1 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 6
Az az érdekes, hogy mindhárom nagy tévé (az MTV az RTL és a TV2), nagyjából ugyanannyi pénzből dolgozik évente (2006 táján kb évi 25 milliárdból). És ebből a kereskedelmi tévék pár milliárd forint nyereséget is termelnek, az MTV meg kb ugyananyi adósságot.
IDKFA Creative Commons License 2008.01.11 0 0 5

Akkor alighanem meg kelle szüntetni. Vagy kirúgni páros lábbal a műsorszerkesztőket. Múlt szombaton is főműsoridőben a karácsonyi éneklősműsor ismétlése ment. Csodálkoznak, hogy a kutya sem nézi?

ex_lx Creative Commons License 2008.01.11 0 0 4
Ammá más kérdés, hogy a szervező elvet nem követik - de attól az még nem rossz. SzVSz.
mac.m Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2
Ez az, hogy nem jól csinálja.

"A magyar közszolgálatiság, főképpen az MTV az érdektelenség és a csőd szélén van. Nem független, érdektelenek a műsorai, öregszik a fogyasztói köre. "
Előzmény: ex_lx (1)
ex_lx Creative Commons License 2008.01.11 0 0 1
"a műsorok szervező elve láthatóan az ún. közszolgálati követelmények (vallás, kisebbség, kultúra, gyerekműsor) letudása."

Tkp. ha azt jól csinálja, és hozzávesz némi közéleti tényfeltárogatást, ennyi elég is.
Kardozós-baszós izgalmak vannak a többiben bőven.
diétás kóla Creative Commons License 2008.01.11 0 0 0
zer0
mac.m Creative Commons License 2008.01.11 0 0 topiknyitó
http://www.hirszerzo.hu/cikkr.a_nagy_kozpenz_show_-_miert_nezhetetlen_az_mtv.53791.html

A magyar köztelevíziózás fényévekre van attól a színvonaltól, melyet a világ boldogabb felén sugárzott köztévés műsorok az értékesség, a tartalom és a nézhetőség tekintetében képviselnek.
… a magyar köztelevíziózás ma szerkezetileg alkalmatlan a nézhető és tartalmas műsorok előállítására, s ennek még több aktualitást ad a digitális átállás
… hiányzik a kreativitás a magyar műsorkészítőkből. Félnek a műsorok kiváltotta esetleges konfliktusoktól, és az egyéb kockázatok felvállalásától, a tévének pedig nincs jövőképe, stratégiája, célkitűzése, aminek iránymutatása alapján műsorokat lehetne készíteni.
… a műsorok szervező elve láthatóan az ún. közszolgálati követelmények (vallás, kisebbség, kultúra, gyerekműsor) letudása.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!