Ez megint nem teljesen igaz sztem, mert minha hallottam volna olyasmit, hogy valami támogatást kapnak a kertv-k. Arról nem beszélve, hogy ha a pihenés alatt is stessz éri a lakosságot , ezzel orvoshoz kell fordulnia, az mennyibe kerülhet az eünek, vagyis az adófizetőknek.
Hát aki a 10 perc műsor 10 perc rekámban leli örömét az nézze a kereskedelmieket. Engem nagyon irritál, szívesebben nézek folyamatosan 1 filmet. Pláne egy 40 perces sorozatban borzalmas az állandó megsszakítás. És olykor jó filmet , nézhető sorozatot is el lehet csípni. Ha valaki azt állítja hogy az állandóan ismétlő kercsatornákon több élményben van része sztem tűloz, vagy legalábbis nem bontja ki a teljes igazságot.
Én akkor szoktam le róla véglegesen, amikor megalakult a Pálfy G féle híradó. A bemutatott értekezletükön, még a poharakon is a madöf logója vót. Rosszabb lett mint a pártállami. Azóta is a mindenkori hatalom hitbizománya Nem közszolgálati, hanem pártszolgálati. Közpénzen.
Az archívumot vigye ingyen a Filmmúzeum a többiből meg rakjuk hatemeletes örömtüzet a székház előtt. Aztán ugyanígy tenni a mávval, postával, minisztériumokkal, az összes önkormányzattal, pártirodával. Akkor talán elindulna valami ...
Hú, basszus, láttam az első 5 percet... Valamikor 20 éve, amikor az ember a szovjet tévé műsortervét olvasgatta, abban lehetett minden nap 2-3 "esztrádműsort" találni. E már az a szint.
Az az érdekes, hogy mindhárom nagy tévé (az MTV az RTL és a TV2), nagyjából ugyanannyi pénzből dolgozik évente (2006 táján kb évi 25 milliárdból). És ebből a kereskedelmi tévék pár milliárd forint nyereséget is termelnek, az MTV meg kb ugyananyi adósságot.
Akkor alighanem meg kelle szüntetni. Vagy kirúgni páros lábbal a műsorszerkesztőket. Múlt szombaton is főműsoridőben a karácsonyi éneklősműsor ismétlése ment. Csodálkoznak, hogy a kutya sem nézi?
"A magyar közszolgálatiság, főképpen az MTV az érdektelenség és a csőd szélén van. Nem független, érdektelenek a műsorai, öregszik a fogyasztói köre. "
A magyar köztelevíziózás fényévekre van attól a színvonaltól, melyet a világ boldogabb felén sugárzott köztévés műsorok az értékesség, a tartalom és a nézhetőség tekintetében képviselnek. … a magyar köztelevíziózás ma szerkezetileg alkalmatlan a nézhető és tartalmas műsorok előállítására, s ennek még több aktualitást ad a digitális átállás … hiányzik a kreativitás a magyar műsorkészítőkből. Félnek a műsorok kiváltotta esetleges konfliktusoktól, és az egyéb kockázatok felvállalásától, a tévének pedig nincs jövőképe, stratégiája, célkitűzése, aminek iránymutatása alapján műsorokat lehetne készíteni. … a műsorok szervező elve láthatóan az ún. közszolgálati követelmények (vallás, kisebbség, kultúra, gyerekműsor) letudása.