Még valami! Aki azt állítja, hogy a nép tetszés szerint "nevelhető" bármi galádságra, az semmibe sem nézi a népet és nemigen haladja meg oly nagy "gondolkodók" szintjét, mint Sztálin vagy Hitler.
Igazad van, a baloldal keményebb dolgokhoz szokott folyamodni, nem holmi füttyögéshez. Mind1, a kérdésem csak az lett volna, hogy most honnan ez a nagy feldemhedés szili katika ellen (a szemét azért nem muszáj kilőnöd).
Speciel nálunk a füttyögés a "polgári" oldal kedves szokása. Nem tudom, hogy csinált-e bármit is Szili mostanában, de ettől még egy másodosztályú politikus.
Aki az MSZP-n belül más platformon van mint az idegrángásos, pszihotikus pápai tolvaj, aki épp a mélybe rántja a pártot, az már rögtön a Fideszhez dörgölőzik?
Ha valaki a Fideszen belül kritizálná Orbán despotikus pártvezetési módszereit, akkor rá is azt mondanánk, hogy az MSZP-hez dörgölőzik?
Éljen és virágozzék a cocializmus!..pártunk és népünk...egy az utunk...Szevasztok! Egyetlen pártot ismerek csak ..ez az MSZP a többi csak árnyék!..de meg kell hagyni, elég komoly árnyék!...nyih nyih nyih... Szili Katika..az egyetlen komoly mszps politikus spiné!...az összes többi csak balfék.vagy csak én hiszem....bár szertnék én olyan balfék lenni mint ezek...akkor most nem az "A" hitelemből élnék..)))))...hanem az adófizetők pénzéből!...hehe
Ha olvastad a korábbi évek publikációit, akkor tudod. Baloldali (szolidaritás a legszegényebbek, a munkanélküliek iránt- vs. konzervatív - munkanélküli segély idejének csökkentése, ill. feltételekhez kötése) liberális (a szabadpiaci verseny híve) OK?