Sziasztok!
Várok ide minden Dolhai rajongót, ez itt Dolhai Attila rajongói topicja!:)
Ide írhattok véleményt alakításairól, a játszott darabokról, Attis élményeitekről és persze a képek is jöhetnek!
Üdv.
DD
A Budapesti Operettszínház az idei évadot társulati díjak átadásával zárja majd. A Magyar Villamos Művek Zrt. és az Ernst Galéria támogatásával lehetőségünk nyílik nyolc kategóriában elismerni művészeink, dolgozóink teljesítményét. Az évad díjait 2018-tól Honthy Díjnak nevezzük el, amelynek egyik kategóriájáról, a közönségdíjról Önök döntenek. Nincs más dolguk, mint a 2017/18-as évad öt bemutatójának (A Notre Dame-i toronyőr, Luxemburg grófja, Dorian Gray, Kékszakáll, A Macskadémon) szólistái és színészei közül kiválasztani a kedvencük fotóját, és lájkolással leadni a voksukat 2018. június 22-én, pénteken 12.00 óráig. (Énekkari és táncművész kollégáink sem maradnak díjazás nélkül, ők az évad színpadi közreműködője kategóriájában indulnak esélyesként.) A közönségdíjat a legtöbb lájkot bezsebelő művész kapja majd a 2018. június 24-én tartott díjátadón.
Mindenkinek, aki szereti Dolhai Attila Jászai Mari díjas színművészt és nyomon követi előadásait, koncertjeit, pályáját. Új és régi hírekkel, interjúkkal, képekkel, videókkal várunk benneteket. Mindenkinek, aki szeretné megbeszélni az élményeit egy-egy darabbal, koncerttel, vagy Attilával kapcsolatban, kulturált hangnemben, közös érdeklődésű emberek között.
Eladó 3 db jegy Dolai Attila karácsonyui koncertjére (Budapesti Operettszínház), december 26., 15.00, 4. sor középtája (1-2 db is vihető belőle), 7000Ft/db áron vettük, de alkuképes ez az ár.
Rákerestem és az Operett Színházban van. Sajnos nem vagyok otthon még az operettben de ahogy haladok előre a korral, egyre fogékonyabb vagyok a színházra és operettre egyaránt. Úgy érzem meg kell érni ezekre a dolgokra, akik meg csuklóból utasítják el a dolgot, azokat meg kell győzni, hogy igenis jó dolgok ezek. :) Hétvégén nagy valószínűséggel megnézem Veszprémben a Táncdalfesztiválos előadást, bár még nem intéztem szállást, sátorozásra meg az időjárás nem lesz alkalmas. Esetleg van valaki Veszprém és környékéről aki tudna nekem ajánlani viszonylag olcsóbb szállást 2 személyre? :)
A József Attila színházban tuti nem, mert nincs benne a repertoárban. Jók lesznek majd a veszprémi programok, én már nagyon várom. A koncertek annyira nem érdekelnek, de ha már ott vagyok, akkor persze megnézem. A Barátok köztös közönségtalálkozó is biztos vicces lesz.:D Tuti benézek egy kicsit, ha csak más érdekesebb előadással nem fog ütközni.
Én elmegyek oda bár bevallom nem a fellépők miatt, hanem mert megnézem magamnak Baló Györgyöt meg Lévai Balázst élőben. :) Kíváncsi vagyok milyen lesz a fellépése Veszprémben, ha nem ütközik semmi mással akkor biztosan megnézem.
A Rómeó és Júliát a József Attila Színházban fogják játszani? Ott az Árpád-hídnál?
Örülök, hogy ennyien szeretik Őt, és sajnálom, hogy nem lehetek ott, de a Színházidény kezdetével most sűrűbben fogom látni, már én is megvettem a jegyet a Rómeó És Júliára! Uuhh de jóó is lesz az !!!
egyetértünk..én pedig ezekre a különféle előadásokra vagyok kíváncsi, amiket majd tartanak a pórnépnek..oda nagyon szívesen elmennék, ahogy néztem fognak indulni buszok Pestről, tehát ez sem akadály, hogy ezt megszervezzük..én ott leszek ha érdekelnek a pontos részletek: Dolhai Attila is ott lesz..nagyon várom
Majd legközelebb! Ne bánkódj! :) Én is nagyon várom. Már reggel elmegyek szerintem. A közönségtalálkozó még talán érdekesebb is lesz, mint a koncertek. :)
Igen az én vágyam is ugyanez hogy ahol tudok ott legyek, de sajna a 24.-ei kamerahungáriát ki kell hagynom, mert mennem kell dolgozni (dühös is vagyok miatta de kerek perec kijelentette a főnök hogy vagy ez vagy a munkanélküli...). De aki teheti az menjen mert közönségtalálkozó meg minden lesz tehát tuti lehet szerezni autogramot!
Engem a dedikált fotók érdekes módon nem nagyon mozgatnak! :) Én inkább élőben szeretem őt hallgatni, nagyon jó a hangja, és próbálok a legtöbb fellépésére elmenni, amire tudok..
Szia,én is ott voltam,nagyon jók voltak,Dóri tényleg már nagyon hiányzik a csapatból,amit Attila és Dóri csináltak,az ördögi tánc,hát az vmi nagyon nagyon jó volt,nagyon jól előadták.
A vámpírok bálja jó volt,de az Opis musicalek jobban tetszenek,de érdemes megnézni,modjuk szerintem az előadáshoz képest a jegyárak nagyon drágák.
Nincs bérletem,mert érettségizni fogok,és nem túl jók az időpontok.
Voltam szombaton este az opi előtt a fezstiválon. Nagyon nagy volt. Alig várom , h Düri visszajöjjön. Egyébként majd egyszer én is meg akarom nézni a Vámpírok bálját, és is jókat hallottam róla XD