Keresés

Részletes keresés

kkgagyesz Creative Commons License 2009.03.30 0 0 15
...supportnak...
Előzmény: kkgagyesz (14)
kkgagyesz Creative Commons License 2009.03.30 0 0 14
Köszönet a Vipmail suportnak, megkeresésemre néhány órán belül válaszoltak, a POP3 és az IMAP ismét működik.
Előzmény: kkgagyesz (13)
kkgagyesz Creative Commons License 2009.03.30 0 0 13
Öt-hat napja nem tudom letölteni sem POP3-mal, sem IMAP használatával a @index.hu fiókokból a leveleimet az Outlook Express-be (Windows Vista Home Premium). Történt valami nem publikált változás a letöltéssel kapcsolatban?
xxxaver Creative Commons License 2009.02.01 0 0 12
Felejtse el mindenki a magyar email szolgáltatók között a VIPMAIL-T VAGYIS AZ EGÉSZ Indamail-t !!! Egy nagy rakás semmi ! Szarnak az emberre, ha nem működik valami és kérnél segítséget LESZARNAK MAGASRÓL ! MAGYARORSZÁG SZÉGYENE !
xxxaver Creative Commons License 2009.02.01 0 0 11
Na most már elég ebből az egészből, amit művel az INDA !
Mi a faszt képzelnek magukról ? Írtam már kb 10 kommentet vagy nem tom minek hivjam amit a segitseg/kapcsolat menubol lehet kuldeni, DE NEM KAPOK EMAILEKET MÁR 28.-a ÓTA ! PRÓBÁLTAM MÁS - MÁS levelező kliensről küldeni és nem érkezik MEG !
JA ÉS 0 SEGÍTSÉG AZ INDÁTÓL ! SE EGY TELFONSZÁM SEMMI !!! EZ AZTÁN A SZOLGÁLTATÁS ! CSESSZÉK MEG !!!
ui : nem vok lama, semmi spam sehol se jelennek meg a levelek
hokuszpk Creative Commons License 2009.01.31 0 0 10

semmi extra, remekpompas spamfilteruk van...

Előzmény: xxxaver (8)
vanchu Creative Commons License 2009.01.30 0 0 9
fontos maileket ne free szolgáltatón keresztül intézz, akkor lesz szupport.

you get what you paid for.
Előzmény: xxxaver (8)
xxxaver Creative Commons License 2009.01.30 0 0 8
Mi a franc lehet már a rendszerrel ? NEM KAPOM MEG AZ EMAILEKET !!! Probaltam mas email kliensrol kuldeni a sajat még vipmail.hu-s emailemre levelet, de NEM KAPOM MEG !!!
IRTAM MAR A HELP reszlegbe is de semmi komment a valaszt varo masik email cimemre !
CSINALJATOK VALAMIT MAR SKACOK, MERT FONTOS EMAILEKET KAPOK !!!
.................................
zotya62 Creative Commons License 2008.10.26 0 0 7
Vajon hotmailre miért nem lehet küldeni?
peticske Creative Commons License 2008.06.29 0 0 6
Nekem is pontosan ugyanez a problémám (azzal a különbséggel, hogy nekem csak egy címem van), küldtem már levelet a gépháznak, de nem kaptam választ. Ha valami központi gond van, akkor azt nem lehetne a főoldalra kiírni, hogy ne kelljen a usereknek felesleges köröket futni?
Előre is köszi a választ!
zotya62 Creative Commons License 2008.04.22 0 0 5
Kinek hogy tetszik az új béta felület?
Renard Creative Commons License 2008.03.08 0 0 4
Hali!Olyan problémám van, hogy az egyik vipmailes címemre nem tudok belépni.A jelszó 100% hogy jó!A másik vipmailes címemre betudok lépni rendesen!Nem értem egyszerűen!:S Amikor beakarok lépni rá hibaüzenetet ír ki, mintha a lapot nem lehetne megjeleníteniÉrdekes azis hogy az indapassra betudok lépni rendesen ezzel a mail címmel és jelszóval!!Valaki találkozott már hasonló problémával?Köszi
VonBraun Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3
Most pl. nem lehetséges belépni. Tiszta prímposta fíling, tényleg.
tbando Creative Commons License 2007.12.28 0 0 2
Egy ideig használtam. Meg a torzsasztalt is. De a rámenősségét meglehetősen rühelltem, aztán eccercsak megszűntek. Azóta nem jönnek a hírleveleim. Nem túl nagy veszteség, 168 óra, pénzvilág meg ilyesmik.
..Nadine.. Creative Commons License 2007.12.28 0 0 1
használom kb 4 éve.

Semmi bajom vele.

VIP szolgltatás.
Előzmény: zotya62 (-)
asdf_ Creative Commons License 2007.12.27 0 0 0
B+ , neked tenyleg t0piknyitasi maniad van? Nyissal mar arrol is egyet, hogy Kitekatot, vagy Darlingot adj a macskadnak... 
zotya62 Creative Commons License 2007.12.27 0 0 topiknyitó
Mennyire használjátok a Vipmailt? Nekem hiányzik a több e-mailcím összekötésének lehetősége pl.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!