Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza egy Kecskemét melletti faluban lemészárolt egy lovat, hogy ezzel áldozatot mutasson be a magyarok istenének. Az állat megölését sem az állatvédők, sem a hatóságok nem tudták megakadályozni. A rendőrség szerint csak házivágást végeztek.
Szerintem jók a meghatározások, egy kérdéses, de ha van itt farmer, vagy mezőgazdasági miniszter a vonalban, majd korrigálja, ha kell.
Újabb példa Barbárföld-ről:
Ökörsütés
Az ökörsütést nagyobb létszámú rendezvények esetén, valamely választott menü kiegészítéseként ajánljuk. A vendégek létszámától, illetve az ökör méretétől függően egyedi árat adunk.
Az érkező vendégeket a nyárson piruló ökör látványával fogadjuk.
Naná, hogy azzal fogadják. El is menne az érzékeny lelkű, állatszerető vendég étvágya, ha látná, amint azt a békés, jámbor jószágot kegyetlenül legyilkolják.
:(((((
A megsült húsokat fatálakra helyezük és körettel (hagymástört burgonya és párolt káposzta), valamint idény szerinti vegyes salátával és savanyúságokkal tálaljuk.
Desszertnek rétest, almás lepényt vagy baracklekváros tejespitét ajánlunk.
Á, csak most vettem észre, hogy van itt ilyen ,,ló részek" dolog. Megpróbálkozom a megnevezéssel, hátha fog menni (nagyon ne röhögjetek ki, egyik-másiknak a helyes magyar megfelelőjét nem biztos, hogy tudom:/): 1. faroktő; 2. far; 3. csípőszeglet(?); 4. ágyék; 5. egyértelműen hát; 6. mar(?); 7. sörény; 8. tarkó; 9. fül; 10. üstök; 11. homlok(?); 12. orr; 13. áll, pofa(???); 14. torok; 15. nyak; 16. váll; 17. szügy; 18. alkar(?); 19. lábtő; 20. szár, lábszár(?); 21. párta vagy a csüd akar lenni? (rajzból nehezen kivehető); 22.pata, sarokvánkos(? a rajzból nem derül ki); 23. szarugesztenye akar lenni? 24. könyök; 25. has; 26. térd? ( a rajzból nem derül ki); 27. alcomb vagy a térd? rajzból nem derül ki; 28.-29. lásd mint a mellsőknél, nem egyértelmű; 30. csánkbúb; 31. na, ez lesz az alcomb? 32. farok; 33.-34. comb és combtájék (farpofa).
A szenvelgő széplelkek, akik "elaltatásnak" nevezik egy állat levágását/megölését/kiirtását, (vagy barbárságnak,) nyilván zokszó nélkül bekapnak egy falat parizert, amit ki tudja milyen barbár nagyüzemi körülmények között tartott és leölt állatból készítettek.
Vagy komolyan hiszi itt valaki, hogy pl. egy vágóhídon bezzeg milyen emberségesen bánnak az állatokkal ?!!!!!!!!