Hát, azt a múltkori cirkuszkor már kimondta az AB, hogy az nem kóser, ha az OGY a KE visszadobása után lazán újra megszavazza tényleges érdemi megfontolás nélkül... úgyhogy a meccs nincs még lefutva. Lehet, hogy lesz itt még parti, de nem baj, majd Horváth Ágnes megissza a másik üveg pezsgőt is. >:-)))
No de azt nem mondja meg, hogy "hogyan"... Ezért is igen nehéz alkotmányellenességet lelni a törvényben. Ahogy a jelexerint Sólyomnak (és a stábjának) nem is sikerült, pedig nagyon mondogatták neki.
Mindenesetre érdekes lesz, kíváncsi vagyok, hogy megszavazzák- e újból. Kicsit úgy érzem, hogy Sólyom ezzel a döntésével a hoztam is, meg nem is mesét játszotta újra. Betömte a jobbosok száját, de nem merte felvállalni annak az ódiumát, hogy az AB esetleg nem értene vele egyet.
Na de ha a koalíció vélhetőleg ezt ugyanolyan jól tudta, mint te, akkor vajon miért nem igyekezett jobban a törvény elfogadtzatásával, hogy legyen bőven idő ezekre az udvariassági körökre? Illetve engem még érdekelne, hogy milyen alternatívákkal készültek a nem aláírás eseteire?
Én nem értelek téged. Amikor ezt a hozzászólásodat írtad, mintegy 21 perce lejárt a határidő, éjfél után már nem lehet az AB- hez fordulni. Ha Rytkó Emíliától elvárta a fidesz, hogy hétvégén betörjön a Legfelsőbb Bíróságra, mert hétfő reggel már kurvára késő let volna, akkor ma miért ez a angy csönd? Igenis nulla órakor ott kellett volna sürögjenek a Sándor palota előtt és komcsizni Sólymot, amiért elvtelen eszközökkel hátráltatja a népet abban, hogy végrehajthassa a redszerváltást, vagy mit. Szóval még mindig nem értem, tessék nekem ezt elmagyarázni!
Én sem hiszem, hogy aláírná. Elvégre nem a Fidesz tervezete. Arra már a határidő lejárta előtt rábólintott volna. Ha Mikola intézné, még akkor is, ha nyilvánvalóan csak a pénz lenyúlását tartaná szem előtt. Köztársasági elnök létére csak az egyik oldallal áll szóba, ez mindent megmutat. Tojik arra, az országnak mi az érdeke, csak a Fideszt nézi.
A parlament újra megszavazza. Ez kihúzva. Az AB szerintem nem talál benne semmi alkotmánybaütközőt, ezért ide se érdemes utalni. A legnagyobb valószínűsége annak van, hogy aláírja.
Na nehogy már az ilyen piszlicsáré fasságok számítsanak, ha eddig sem számítottak! Itten kérem akadályozzák a magyar népet az ő véleményének az érvényre juttatásában! Monnyon le!
Na de hogy is van ez? Eddig iszonyú sürgős volt, mindenki nemzetáruló, aki csak egy másodperccel is hátráltatta a nagy népi megmondás pillanatát, ellenben ha Sólyom odaveti, hogy majd, valamikor januárban, amikor kedve úgy hozza kitűzi, ez még pisszenést sem érdemel a fidesz részéről? Ugye én vagyok a rosszindulatú, ha arra gondolok ezek után, hogy nem is annyira volt az sürgős, csak éppen ki kellett használni a kínálkozó alkalmat, hogy rúghassanak egyet az OVB- be, az OVI- ba, meg úgy egyáltalán. Sólyomba persze nem rúgunk, ő a mi kutyánk kölyke.
Nincs szükség rá , kicsikart "megválasztása" óta ( nem , mintha Szilinek jobban örülnék ) tudja , mi a dolga . Aszerint is cselexik , szal ha nemzethalált döntöttek a zegyjigazak , az lesz , ha mást , akkor más . Jelentősége nem sok , a csudát sem érdeklik a zigazjóslatok .
Jut eszembe, mi van a népszavazás kiírásával? A fidesz itt verte a happot, már szegény Rytkó Emíliát is keresztre feszítette, amiért nem tört be pajszerral a bezárt Legfelsőbb Bíróságra, hogy a kifogásokat azonnal/de menten átadhassa, mert idő, de rettenetesen. Most meg nagy büdös csend. Vajon miért nem csesztetik Sólymot is, hogy ne húzza már itt az időt, mikor nemzethalál van? Az OVB- vel mertek köcsögölni, Sólyomtól félnek?
Már megint ez az utálatos slendriánság, fasz kivan. Egy jó újságíró erre azért csak rákérdezhetett volna, ha már az egész cikkét erre hegyezte ki. Mert ha előzetes normakontrollt kér Sólyom, akkor az már hogy a viharba ne "hátráltatná" a folyamatot, de ha aláírja és valaki más fordul az AB- hoz, akkor az tényleg nem akadály. Más kérdés, hogy én igenis elvárom egy minisztertől ilyen kérdésben a precíz fogalmazást, különösen akkor, ha ennek rá nézve is jelentősége van. Márpedig ha Sólyom mégis megküldi az AB- nek, akkor a miniszterasszony elég izés magyarázkodás elé néz a lüke nyilatkozata miatt.
Azt nem mondta el, hogy konkrétan mit vél alkotmányellenesnek? A fércmunkában szvsz látatlanban is igaza lehet, 17 éve így van, miért pont ez lenne kivétel.
Nem hinném, hogy ő lenne, nem volt az a fikanick fajta. Ellenben ezeken szinte tapintható, hogy eleve két- három dobásra regisztráltak. Olyanok mint a legyek, rövid életűek ezért koncentráltan szemtelenek.
Bármikor átváltok bunkózásba, ha igényled>tudod, mosdó-törülköző.
(Tévedsz, nincs semmiféle nyilvántartás. Csak az a sajátos, összetéveszthetetlen stílus-azt nem könnyen vetkőzi le az ember, akárhány nikken teszi is...)