Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2010.07.07 0 0 64

Mi lesz veled, Karcsibá?

 

Rabosítanak?

 

:(

 

kábelbúvár Creative Commons License 2010.03.11 0 0 63
kábelbúvár Creative Commons License 2009.10.06 0 0 62
kábelbúvár Creative Commons License 2009.05.06 0 0 61

Hősünk tennap ismét naggyon jókat mondott a zATV-n.

 

Kár, hogy nem ismétlik...

 

:((

kábelbúvár Creative Commons License 2009.04.20 0 0 60

Áterőszakolták Ficsor Ádám kinevezését, és mivel az ellenzék nem támogatta, így elfogadhatatlan, hogy ő őrködjön a nemzet biztonsága felett - erről Gálszécsy András volt titkosszolgálati miniszter beszélt vasárnap az ATV-ben. Szerinte Tóth Károly, a nemzetbiztonsági bizottság alelnökének jelölése elfogadható lenne mind két oldal számára.

ATV

 

:)

kábelbúvár Creative Commons License 2009.03.05 0 0 59

Tóth Károly, a grémium szocialista alelnöke úgy reagált: amíg a javaslatban nem szerepel, hogy a szolgálatok 1994 óta mindenben a törvény szerint jártak el, nincs miről tárgyalni az SZDSZ-szel, amely azt szabta a koalíció feltételéül, hogy a Kenedi-bizottság elvégezhesse munkáját.

MH

kábelbúvár Creative Commons License 2009.02.26 0 0 58

TK a zügynöktörvényről:

 

"Azért döntöttünk a tartózkodás mellett a frakcióülésen, mert így elegánsabb" - mondta lapunknak Tóth Károly, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának szocialista alelnöke.

 

http://www.hirszerzo.hu/cikk.ugynokugyek_feltarasa_sajat_magat_szavazta_le_a_kormany.99114.html

 

:)

 

 

kábelbúvár Creative Commons License 2009.01.30 0 0 57

Az elmúlt években 25 önkormányzat közel 400 milliárd forint értékben bocsátott ki kötvényeket, és mindenféle közbeszerzési eljárás nélkül egy budapesti céget bíztak meg az értékpapírok forgalmazásával. Tóth Károly, a szocialista párt békéscsabai képviselője pénteken tartott sajtótájékoztatót az ügyről.

 

Százmilliárdos sikerdíjbotrány a láthatáron?
dvhr Creative Commons License 2008.12.10 0 0 56
Dec 9 Nap-TV
kábelbúvár Creative Commons License 2008.11.13 0 0 53

T.K. :

 

A politika nem szokott semmit bevenni. Mindent mérlegeltünk, bizottsági ülésen megtárgyaltuk, törvényt hoztunk róla, nagy egyetértésben, nagy parlamenti többséggel a törvény szerint folyik a megismerhetőség. (sic!) Biztosított a civil kontroll, önálló irattárral rendelkezik, a mágnesszalagokat megőrizték, senki nem vitte el. Tehát azt gondolom, hogy mindent megtettünk, amit meg kell tenni. Legföljebb nem az a szempont vezérelt bennünket, mint Gulyás urat.

 

http://hvg.hu/velemeny/20081113_nbh_magnesszalag_ugynok.aspx

 

kábelbúvár Creative Commons License 2008.10.01 0 0 52

TK naggyon érdekesnek tartja, hogy Csányi nem a cégénél tartya a szervereit...

 

Valszeg server-hostingról még nem hallott.

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.09.09 0 0 51

Tóth Károly többek közt azért is érdekes, mert a parlamentben ő volt a Nemzetbiztonsági Bizottság MSZP-s alelnöke (az ellenzék adja az elnököt), még a Gyurcsány előtti időkből. S mint ilyen nem az ő embere. Viszont NbB elnök nem lehet akárki. Neki ahhoz nagyon-nagyon jó nexusainak kellett ahhoz lenni. Talán Medgyessyhez, talán Kovácshoz, vagy inkább Hornhoz, illetve a vele jó viszonyban lévő NBH-t felügyelő államtitkárhoz, Tóth Andráshoz (aki Hornnak kabinetfőnöke volt).

 

Gyurcsányi első dolga volt teljes hatalomra kerülése után, hogy kirúgja Tóth Andrást. Talán azért, mert a Tóth felügyelete alatt álló NBH vette fel azt a bizonyos telefonbeszélgetést, amelyben Bitvai az Állami Autópálya vezérigazgatója arról beszélt, hogy nagy szar van, és Bodnár, a Nemzeti Autópálya izé elnöke elmegy emiatt a Gyurcsányihoz, illetve máskor meg egy nagy emberhez (amiből egyértelműen kiderült, hogy Gyurcsány mindent tudott erről az állami vagyon hűtlen kezeléses, korrupciós, sikkasztós ügyről.

 

Nos, ezért egy Gyurcsányinál önmagában kirúgás járna, de az is lehet, hogy már csak azért is távoznia kellett volna, hogy nem az ő embere.

Érdekes módon ennek ellenére nem tudta megszerezni a teljes kontrollt az NBH felett, mert ugyan az igazgató valszleg az ő embere lett (és Szilvásyé), de a felügyelő miniszter Kiss Péter, azaz nem az ő bandája.

 

Tehát ha Tóth Károly beszól, az sokkal többet jelent önmagánál. Ha mást nem, a tagság és a szavazóik körében Gyurcsányi leváltásának ez előkészítését.

kábelbúvár Creative Commons License 2008.09.09 0 0 50
kábelbúvár Creative Commons License 2008.05.30 0 0 49

Békéscsabán az SZDSZ-es polgármester kijelentése miatt borult ki Tóth Károly szocialista országgyűlési képviselő.

 

Tóth Károly szocialista politikus szerint Velkey Gábor liberális képviselőnek nincs joga tehetetlennek neveznie a kormányt, miután őt korábban az MSZP támogatásával választották meg Békéscsaba alpolgármesterének. 


 

"Ennek a tehetetlen kormánynak mennie kell"
kábelbúvár Creative Commons License 2008.05.27 0 0 48

TK nem akar veterán politikus lenni.

 

'75 évesen nem kell politizálni'

cybulka Creative Commons License 2008.04.22 0 0 47
Nekem is ő a "kedvencem" .
Egy igen erős mezőnyben ő az egyik legnagyobb büdös barom .
Meg a Vadai Ágnes .
hatgang Creative Commons License 2008.04.22 0 0 46

Ez nekem akkor sem kerek.:(

A polgármester felhívja az nbhás Valakit?, hogy gyanús embereket lát a hivatal környékén, ugyanmá figyeljenek jól.

Vagy az nbhás közli a polgival, hogy ő lát valami gyanúsat, de akkor ez azt feltételezi, hogy az önkormi tudta nélkül sasoltak.

Előzmény: kábelbúvár (45)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.04.22 0 0 45

TK +világosodott:

 

Akkor lehet együttműködés a Szolgálatok és az Önkormányzatok között, ha mind2 fél tud róla....

sensei47 Creative Commons License 2008.04.09 0 0 44
"Ő az aki rendszerint szembevizeli párttársait, témára és fontosságra való tekintet nélkül."

Lehet hogy ezt igénylik? :-)))
Előzmény: billboy (-)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.04.09 0 0 43

Zárt ülésen hallgatta meg a nemzetbiztonsági bizottság tegnap a Katonai Biztonsági Hivatal és a Katonai Felderítő Hivatal főigazgatóinak, Stefán Gézának és Madarász Károlynak a hírszerzés és az elhárítás tavaly végzett munkájáról szóló beszámolóit. Az ülésről a Fidesz és a KDNP delegáltjai, köztük Simicskó István elnök is távol maradt, így a meghallgatást Tóth Károly (MSZP) alelnök vezette le.

 

Értesüléseink szerint az ülésen Madarász Károly a tisztek helyett a sajtó és az újságírók felelősségét vetette fel az ügy napvilágra kerülésében. A két tábornok beszámolt az általuk irányított szervezetek tavaly végzett munkájáról. Tóth Károly annyit közölt: nem lépték túl a költségvetésüket, és örömmel nyugtázták, hogy a korábbi kormányzati elképzelésekkel ellentétben sem egymással, sem a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokkal nem vonták össze a katonai felderítést és elhárítást.

MH

 

kábelbúvár Creative Commons License 2008.04.08 0 0 42

A nemzetbiztonsági bizottság szocialista alelnöke szerint jelenleg nincs, de lehet hogy holnap már lesz nemzetbiztonsági kockázata az újabb Kabai-ügynek.

 

Tóth Károly a Katonai Biztonsági Hivatal vezetőinek meghallgatása után megjegyezte: a hivatal szakembereinek munkáját nagymértékben segítené, ha szerkesztőségünk megnevezné informátorát, illetve átadnánk a birtokunkban lévő dokumentumokat.

HírTV

 

Tóth Károly: "Holnap" nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet a Kabai-ügy
cybulka Creative Commons License 2008.04.03 0 0 41
Az MSZP egyik legnagyobb büdös bunkója .
Pedig ott nem könnyü ebben az élre kerülni .
kábelbúvár Creative Commons License 2008.04.03 0 0 40
FriendlyFire Creative Commons License 2008.04.03 0 0 39
Tóth Károlyt miniszterelnöknek! :-)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.04.02 0 0 38

Az MSZP-nek változtatni kell mentalitásán, stílusán, vissza kell szereznie az emberek bizalmát, és a jelenlegi erőviszonyok figyelembevételével kell átalakítania kapcsolatait az SZDSZ-szel - mutat rá Tóth Károly Békés megyei szocialista képviselő, a Honvédelmi Bizottság alelnöke. A végzettsége szerint matematika-fizika szakos tanár szembe ment pártjának egészségügyi reformpolitikájával, s most úgy érzi, az események őt igazolták.

 

„Még elkezdhetünk tisztességesen kormányozni”
kábelbúvár Creative Commons License 2008.02.28 0 0 37

Tóth Károly felvilágosította Karsai Nemmelszavazó Józsefet, hogy NEM az Ő telefonját fogják lehallgatni, hanem azokét, akikkel sűrűn beszélget...

 

;-)

kábelbúvár Creative Commons License 2008.01.25 0 0 36

Elmarasztalják az NBH-t

 

Tóth Károly "összegző megállapításai" között szerepel: indokoltnak tartanák a hivatásos szolgálati jogviszonyban álló személyek részvételének szigorúbb szabályozását az alapítványokban és a társadalmi szervezetekben. Az alelnök szerint a vám- és pénzügyőrség felé jelezni kellene: végezzék nagyobb körültekintéssel a karitatív jelleggel behozott áruk kezelését, különösen abban az esetben, ha azok kereskedelmi forgalomba kerülnek.

A Pénzügyminisztériumnak szóló javaslat szerint át kellene tekinteni az alapítványok pénzkezeléséről szóló jogszabályokat. Tóth Károly tervezete továbbá szükségesnek tartja az alapítványok kereskedelmi tevékenységének áttekintését, szükség esetén annak szigorítását.

 

Tóth Károly beolvas a nemzetbiztonságnak
kábelbúvár Creative Commons License 2008.01.17 0 0 35

Tóth Károly szocialista képviselőt a pártja úgy kezeli, mint valami csodabogarat. A múlt év végén, amikor egyszer már előterjesztette a parlamentben a vizitdíj eltörléséről szóló javaslatát, a koalíció nagyobbik frakciója elnézően tudomásul vette, hogy akad egy önfejű renitens, aki szembemegy a hivatalos állásponttal, vagyis a vizitdíj melletti kitartással.
.....

 

Egyszóval, a csökönyös Tóth képviselő indítványának elfogadásával mindenki jól járna. Kivéve persze a legnagyobb ellenzéki pártot, hiszen oly reményteljes népszavazási hecckampánya elveszítené legfőbb vonzerejét.

És még jó képet is kellene vágnia hozzá.

 

Egy makacs ember
kábelbúvár Creative Commons License 2008.01.14 0 0 34

Tóth Károly, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának szocialista alelnöke kezdeményezi, hogy a testület februárban kezdjen egyeztetéseket a gyülekezési törvény szükséges és lehetséges változtatásairól. Erről a képviselő maga tájékoztatta hétfőn az MTI-t.

 

Mint írta, javasolja, hogy a bizottság vizsgálja meg, milyen lehetőségek vannak a politikai közélet szereplői ellen az utóbbi időben elszaporodó támadások, fenyegetések megelőzésének, az elkövetők felderítésének.

 

Tóth Károly egyeztetne
billboy Creative Commons License 2008.01.09 0 0 33
Kimondom most mán, hogy meztelen a király: ez cigány!
Előzmény: Noel Constantbaihee (30)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!