Hazugatopikcím, hazugatopikcím - de így nő a klikkelések száma: az pedig pénzt hoz a konyhára. Hazugságból így lesz nyílegyenesen zsozsó. Welcome to the real world.
4 óra a - kb. épp befutott - postázott felhívás és a sztrájk lebonyolításával kapcsolatos jogszabályok PTK, BTK, HTK, segédanyagok(?)tanulmányozása, a munkabeszüntetésbe bekapcsolódó kollégák informálása.
Ja, ha én a kampányban azt mondom, szavazz rám, mert én nem privatizálom az egészségügyet, és te rám szavazol, és én mégis privatizálom az egészségügyet - szóval szerinted ez demokratikus.
Két órás sztrájk? Hát mire nézik ezek a tanarak a napot? És a maradék négy órával mi lesz? Ezt a gyermekek kérdezik, és fontolgatják a kihátrálást a sztrájk mögül.
Úgyhogy tessék komolyan venni ezt a sztrájkot kedves PDSZ!!!
A gyerekek üzenik, hogy a Volán sztrájkot is totálisan támogatják, főleg, ha az a helyi közlekedést is érinti 06.00-tól úgy 12.00-ig. Mert akkor sokkal totálisabbak, mintha csak 04.00-06.00-ig lenne sztrájk. Mert ezt a verziót személyes sértésnek tekintenék, és ellensztrájkot szerveznének a VOLÁN ellen.
Lehet, hogy te nem értesz vele egyet, de a PDSZ szerint van miért összefogni. :-)
Közleménye szerint a PDSZ üdvözli társszakszervezetének, a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) elnökségének ajánlását, amelyben a LIGA által szervezett akciókkal kapcsolatos csatlakozást ajánl tagjaiknak. Az érdekvédő áttörésként értékelte, hogy a csatlakozás PSZ által javasolt módjai között első helyen szerepel a kétórás sztrájk szervezése.
„A társszervezet vezetőségének elhatározása áttörést jelent, mivel nagy az igény az együttes, nyomatékos fellépésre az egészségbiztosítási rendszer tervezett átalakítása, valamint a 2008-tól bevezetendő nyugdíjszámítás ellen a közoktatásban dolgozók részéről” - fejtette ki a szakszervezeti vezető. Kerpen Gábor közölte: mivel több közoktatási szakszervezet is hasonlóan nyilatkozott, ezért a PDSZ csütörtökön minden közoktatási intézménybe postázza felhívását és a sztrájk lebonyolításával kapcsolatos jogszabályokat, segédanyagokat, hogy a munkabeszüntetésbe bekapcsolódó kollégákat informálja.
A lányom, és a fiam ezúton üzeni a PDSZ-nek, hogy totálisan támogatják a sztrájkot, itt határozták el a családi kerek asztal mellett. Ja, és a két szomszéd gyerek, mint külsö szervezet tagjai is csatlakoznak a támogatókhoz. Így én elmondhatom, hogy a családom 19 éves kor alatti szekciója összefogva a hasonló korú és létszámú egyéb diákszervezetekkel TOTÁLISAN támogatja a sztrájkot. És ez több, mint amit az a másik kerek asztalos csapat elmondhat magáról. És ez nekünk 10 percünkbe került határozati javaslattal és elfogadással egyetemben.
Én ilyen, zömmel ultrabalos tagszervezeteket találtam:
ATTAC Magyarország Baloldali Alternatíva Egyesülés Baloldali Együttműködési Tanács Bányaipari Dolgozók Szakszervezete Értelmi Sérültek és Családjaik Jogvédő Egyesülete Fejérmegyei Polgárvédelmi Szövetség Gaja Környezetvédő Egyesület Humanista Társadalmi Egyetem Humanista Társadalmi Egyetemért Egyesület Létminimum alatt Élők Társasága Magyar Cigányok Antifasiszta Szervezete Magyar Pax Romana Május 1. Társaság MEASZ Salgótarján Székesfehérvári Nemzetőrök Egyesülete TÉT (több mint 100 civil szervezet képviseletében) Új Demokratikus Politizálásért Egyesület Zöld Fiatalok Egyesülete
Mer nem jó helyen reklamál. Szóljon a Rogántóninak, az majd javasol valakit, és akkor azonnal benne lesz a rendszerben, csak ne faxon köszöngesse meg a tóninak, mert aztat lehallgassák.
A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) azt ajánlja minden közoktatásban dolgozónak, hogy lehetőség szerint az adott intézményben működő szakszervezetekkel együttesen szervezzenek december 17-ére sztrájkot, s a helyi körülményektől függően határozzanak annak hosszúságáról - közölte Kerpen Gábor elnök csütörtökön.
:))) De már van egy ellenségük: nem engedte be a rendszer (írja), majd panaszolja, hogy nem tudja olvasni a véleményeket (a panaszát). Hát, ilyen, ami úgy spontán szocdem.
Áhá! Akkor biztosan ők lógnak ki a sorból, ezért nem lehet totális, csak jó szándékkal annak nevezhető. Hogy én erre nem gondoltam!! Köszönöm. Most akkor mégsem megyek guglizni. Mindig izomlázam lesz tőla.
Én inkább teniszezni szoktam, mert a guglizás közben sok sör szok folyni. És az nagyon megviseli az embert. De most az egyszer kivételt teszek, mert komolyan ismerethiányosnak érzem magam.
Tervezet? Akkor még szabályzat sincs, de már mondhatni totálisak? Na, ez tempó. Így kell ezt csinálni, nem tökölnek, rögtön bele a közepébe annak a totalitárius izének bele neki a közepébe.