Keresés

Részletes keresés

Der Beste Creative Commons License 2007.12.06 0 0 68
A szmájli nem álca gyanánt van ott.

Hanem azért, mert így szerettem volna jelezni, hogy komolytalan, ami összeshordasz.
Előzmény: durvulo (67)
durvulo Creative Commons License 2007.12.06 0 0 67
Jé, kezdünk közös nevezőre jutni, mégha a szmájli ott is van álca gyanánt! OV-éknek nem kellett hagyni a befurakodást, hisz már kezdetektől ott voltak, miért is mentek volna el, amikor átküldték a pártot jobbra? Elég csak Pokorni papára gondolni, vajh minek nevelte a fiacskáját?
Előzmény: Der Beste (65)
durvulo Creative Commons License 2007.12.06 0 0 66
Nagyon felhevültél látom. Remélem nem mentél ki a hidegre, mert szinte reménytelen, hogy a mentő időben megérkezzen hozzád! Az utolsó -ov az Gorbacs- volt, akiről hallottam valamit, ezért elárulhatnád (bár nem nagyon érdekel), hogy ki az a kubat- haverod, akit oly sokszor emlegetsz?
Előzmény: zuglo_14 (48)
Der Beste Creative Commons License 2007.12.06 0 0 65
Biztos komcsi ügynökök voltak, s Fideszesnek álcázva magukat beültek a bizottságba.
A lúzer Orbánék meg hagyták, hogy ezek az ügynökök befurakodjanak a pártba.

:)
Előzmény: durvulo (64)
durvulo Creative Commons License 2007.12.06 0 0 64
Ha a zuglói komcsik rendbe tennék végre a dolgaikat, nagyobb hitellel tudnál megszólalni!

Az Ogy választásokon valóban ott voltak a pártok képviselői, de nem mindegyiknek mindenütt! A FIDESZ egyik nyilatkozatában olvastam, hogy 2006 volt az első olyan választás, amikor minden szavazókörben tudta képviseltetni magát! És akkor mi van a kisebb pártokkal, akik boldogok voltak, ha valaki , - bárki! -, el merte vállalni, hogy a nevükben beüljön valahova?! És, akkor még meg sem említettem azt a lehetőséget, hogy aki ott ücsörög a szavazatszámláló bizottságban a jobboldalt képviselve, az bizony esetleg a baloldal hivatásos ügynöke! Ugye Pintérről is kiderült egy és más, ami megindokolta, hogy miért is jelentette be olyan gyorsan, hogy a választás tisztességes volt. Meg azt is, hogy miért is lehetett a FIDESZ által kijelölt OVB olyan, mint volt. Vagy akár nézhetjük pl. a rádióban történteket is, ahol a FIDESZt képviselő inkább liberálbolsi jelöltnek tűnik! Patrubányra visszatérve: a MVSZ-nek hány szavazókörben volt képviselője??
Előzmény: zuglo_14 (46)
Der Beste Creative Commons License 2007.12.06 0 0 63
"Kezdeményezzük, hogy az Alkotmánybíróság oszlassa fel magát és utána oszlassa fel magát az Országgyűlés, hogy a magyar nép vehesse kezébe a sorsát!”

Csak a Kossuth tériek ne oszlassák fel magukat, mert akkor 32-edszer is meg kell majd néznem a Bűnvadászok címü filmet, ha röhögni akarok.
Előzmény: toloba (61)
durvulo Creative Commons License 2007.12.06 0 0 62
Boldog lennék, ha elmagyaráznád, miről szeretnél meggyőzni! Környezetemben csak olyan dolgozó emberek találhatók, aki munkájukat tiszességesen, becsületesen végzik! Minél magasabb pozicióban van valaki, annál nagyobb kárt tud okozni! Gyurcsány egy hanyag mozdulattal az egész ország munkájának az eredményét tönkre tudja tenni és amint látható, bizony tönkre is teszi! Abból, hogy többesszám 1-t használsz, számomra az derült ki, hogy azok közé tartozol, akiknek nagy befolyása van az ország helyzetének javítására. Nosza rajta, tegyél is gyorsan érte! Bizonyára már holnap sokkal jobb lesz nekünk! Vagy talán nem?
Előzmény: HanG99 (44)
toloba Creative Commons License 2007.12.06 0 0 61
Már Kövért is támadják a Kossuth tériek

2007. december 06. 17:35 | Utolsó módosítás:2007. december 06. 17:41


Már nemcsak a kormányt, de a Fideszt is élesen támadták a Kossuth térről ismert tüntetők szerda este, amikor a kettős állampolgárságról tartott népszavazás három éves évfordulójára emlékezve Gyurcsány Ferenc budai háza elé vonultak demonstrálni.

„A Fidesz egyik megmondó embere azt találta mondani Délvidéken, hogy a népszavazás úgy kellett nekik, mint púp a hátukra. Ez az ember Kövér Quasimodo László volt” – mondta az egyik szónok, mire a tömeg hazaárulózással felelt. „A jó hír, hogy az MSZP történelmi mélyponton áll. A rossz az, hogy a Fidesz kétharmados többséget szerezne” – folytatta mondanivalóját a szónok, hangsúlyozva, hogy Gyurcsány, Orbán, Kövér, Dávid Ibolya, Kóka soha nem tartaná be választási ígéretét.

Egy másik szónok szerint csaltak a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson. „Kezdeményezzük, hogy az Alkotmánybíróság oszlassa fel magát és utána oszlassa fel magát az Országgyűlés, hogy a magyar nép vehesse kezébe a sorsát!” – jelentette ki.

Volt olyan felszólaló, aki a piros, fehér, zöld színek szimbolikáját kezdte el magyarázni. „Nem lehet tovább ilyen lagymatagon tüntetni” – mondta, bár azt ő sem tudta, mit kellene tenniük.

A csoportot Gonda László, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 ügyvivője vezette, aki vállán háromméteres, kettős fakeresztet cipelt, amelyre a "jelenünk" feliratot tartalmazó táblát szögelték. A demonstrálók a fővárosi Olimpiai parkból rendőri biztosítás mellett vonultak Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai háza elé, hogy a kormányfő lemondását követeljék.

http://hvg.hu/itthon/20071206_gyurcsany_tuntetes.aspx
durvulo Creative Commons License 2007.12.06 0 0 60
A fagyoskodó, éhező templom egere egész napját valamiféle túlélést biztosító, penészes kaja felkutatásával tölti, míg a gabonaraktárba bejutott pocok akár még a macskával is szembeszáll. Nem szükségszerű, hogy nyomorban éljen a lakosság nagy része és sokaknak stagnáljon vagy romoljon az életszinvonala, ez csak a rajtunk továbbra is uralkodni akaró komcsik tudatos szándéka!
Előzmény: Törölt nick (43)
zuglo_14 Creative Commons License 2007.12.06 0 0 59
Igen, a gazdasági adatok mutatták s mutatják, persze aki keveri a népgazdaságot, meg az államháztartást, meg a költségvetést:-))))))attól azértén NEM várok megalapozott gazdasáági értékelést:-)))))))))

És ez nem függ attól melyik pártvezérének nyalod a seggét......javaslom, hogy

orbán csodálatos gazdasági eredményeit prószáld megvitatni gazdasági szaktopikokban:-)
Előzmény: weress (54)
Der Beste Creative Commons License 2007.12.06 0 0 58
Ha te kezdhetnéd újra, hogy csinálnád, mit tennél?
Előzmény: Törölt nick (56)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.06 0 0 56
Előlről kezdenék én is mindent.
Módszerváltás volt és nem rendszerváltás.
17 év telt el, és szarul áll itt minden, nem igy látod?
Amart Creative Commons License 2007.12.06 0 0 55

Tény, hogy nem számolták újra!

OV egyik legnagyobb hibája, hogy ilyen mondatok megszülettek. Már csak az igaz, amit újraszámolunk. OV nem vesztette el a választást, csak nem számolták újra (az addig kormányon lévő Fidesz apparátus). Borzalmas, hogy becsületes emberek ezreinek-tizezreinek tisztességét egy ilyen nyikhaj megkérdőjelezi, csak mert nem az az eredmény jött ki amit ő akart. A legborzalmasabb az OV-t követő "szajkók" hada, akik kritikátlanul, gátlástalanul szajkózzák, amit a vezér mondot, vagy kiadott jelszónak. Ennek legszebb példája, amikor már szinte szégyeltem, hogy magyar vagyok, amikor Szijjártót interjuolta valamelyik angol média. Itt van a "legnagyobb Közép-Európai párt" vezető tisztségviselője és csak annyira tellik neki, hogy a betanult fél oldalt mondja, mint egy megakadt lemez. Ez még a Rákosi korszak lefdurvább éveit is felülmúlja.

 

Előzmény: durvulo (36)
weress Creative Commons License 2007.12.06 0 0 54
A gazdasági adatok mutatják, hogy megy egy országnak, nem a pártállásod. Ilyen szinvonalon kár erölködnöd, ugyanis ez csak kontrahatást vált ki!
Előzmény: zuglo_14 (50)
Neon Licht Creative Commons License 2007.12.06 0 0 53
Igen. Karikatúrának szánt elemzésed helytálló.
Előzmény: zuglo_14 (50)
Bonifác Creative Commons License 2007.12.06 0 0 52
Hoggy abból is 17 alakuljon? Tiszta haszon, hogy viszonylag csak egy létezik belőlük.
Előzmény: Qqberci (51)
Qqberci Creative Commons License 2007.12.06 0 0 51
Nem volna egyszerûbb az MVSZ-t feloszlatni?...
Előzmény: Bonifác (-)
zuglo_14 Creative Commons License 2007.12.06 0 0 50
Drága jó topiktársam!

Te kevered aszezont a fazonnal és még diplomatikus voltam:-)

Mi köze annak," Biztos lehetsz benne, hogy Orbán képes rá." ÉS "Mindezzel együtt Orbán alatt jobban ment az országnak "

ad 1, az hogy vekker mireképes ( a hatalomért) pontosan tudjuk a székházügy, vagy a megfigyelési ügy, vagy a vekker+torgyán+dávid ibolya+csurkapista koalició óta.....
ad2, orbánék alata vekker bagézsnakk ment jobban.......denem azország egészének.......
jahh hogy a vekkercsapat a haza, (lásd a haza NEm lehet ellenzékben) a többiek meg szimplán hazaárulók? (mert ugye abaloldal ráront nemzetére by vekkermihály) magyarán ha vekkeréknek jól megy (ne mi myerjük a legtöbbet) akkor az országnak jól megy?????


weress Creative Commons License 2007.12.06 0 0 49

Biztos lehetsz benne, hogy Orbán képes rá.  Csak már a jog és más a politikai következmény. Magyarországon utóbbi valóban nem létezik. Valószínüleg el kell még telleni vagy száz évnek, hogy ne csak a formális jog, hanem az erkölcs alapján is lehessen politikus lemondását kikényszeríteni, akár a társainak, akár a polgároknak, ahoy az a világ boldogabbik részén már ma is lehetséges.

 

Mindamellett neki is vissza kellett volna vonulnia, mikor a szöllőügy kiderült. Itt viszont bukat bármi erkölcsi érdésen a politikus, nyugodtan a polgárok képébe röhöghet. Persze kivéve, ha a zsidóságot emlegeti, szinte bármilyen összefüggésben. Akkor van követezmény, ha jogilag nem is elíélhető.


Mindezzel együtt Orbán alatt jobban ment az országnak (és szerintem ez a lényeg), a mai vezetők bűnei mellett eltörpül az ötvenmilleres állami támogatás, amit Orbánék felvettek, ráadásul többedmagukkal.

Előzmény: zuglo_14 (48)
zuglo_14 Creative Commons License 2007.12.06 0 0 48
Egyéb iránt nincs ebben semmi csodálatos, hiszen vekker mihály, aki pedig jogot végzett ( de minek???????) sem képes megérteni olyan alapvető dolgokat:

--más az országgyülési választás és más az önkormányzati választás.....
--népszavazással nem lehet kormányt buktatni.....
--a parlamenti többbség alakít kormányt.....
stb...

............

Ha egy jogot végzett, meg bibó szakkollégiumot végzett, valamikor tehetségesnek mondott, fiatalember nem képes ilyen állampolgári alapismereteket megérteni, akkor miért várjuk el a kubatov által ideküldött -szellemi képességeiket alulmúló képzettektól- fikanickecskéktől, hogy ilyen bonyolult dolgokat megértsenek, mint "szavazatszámlálás"????
Előzmény: zuglo_14 (47)
zuglo_14 Creative Commons License 2007.12.06 0 0 47
De újra számolták, csak a hülyék nem értik......

végül is ahhoz hogy itten topikoljál nem kellkülönösssebb szellemi szintednek lenni, hogy egy ilyen bonyolult dolgot (lásd lejjebb megértsél) elég ha van netted, valamint netképes géped, meg egy seggfejj kubatov aki ideküld ügyeletes hülyének......
Előzmény: durvulo (36)
zuglo_14 Creative Commons License 2007.12.06 0 0 46
Hülyéknek.......

Ad 1, kibaszott sok szaktopik volt erröl annak idején, mielött valaki baromságot állit esetleg megtehetne annyit hogy egyet és NEM többet elolvas......elég részletesen el lett magyarázva szavazok számlálásának folyamata ahhoz hogy általános iskola alsó tagozatos szellemi szintel is meg lehessen érteni

ad,2,bezony a választókörzetekben többszörösen a pártok képviselöinek JELENLÉTÉBEN ÉS ELLENÖRZÉSÉVEL sokszor újra számoltak minden egyes szavazatot......

Ad 3, senki, hangsúlyozom SENKI itteni topikbarma (lásd nemszámoltak újra, meg csaltak, stb)NEm tudott értelmes módszert adni arra mit és hogyan szeretne újra számoltatni.....

Ad4, senki NEM jelentette fel.
--se Pintér Sándor akkori belügyminisztert aki személyes felelt a választások tisztaságáért ...
--se Orbán Viktort, akkori minisztereelnököt aki kormánya nevében felelt a választások tisztaságáért....és elfogadta Pintérjelentését.....ahelyt hogy NEMfogadta volna e, hanem kivizsgáltatta volna.....
--se Mádl F.-t, akkori államföt aki NEM emelt semmiféle kifogást se pintér, se orbánjelentése ellen.....


Szóval afentek alapján:
vagy tessék feljelenteninevezett személyket választásicslás gyanujával,
vagy lehet ugatérozni, de ezesetben szimla hülyének tetszik lenni.....
Előzmény: durvulo (32)
RontóPál Creative Commons License 2007.12.06 0 0 45
Tény, hogy nem számolták újra!

A régi lemez új köntösben!:-)
Előzmény: durvulo (36)
HanG99 Creative Commons License 2007.12.06 0 0 44
na ez az!
mire eljutnánk addig, hogy elemezzük mondandódat, miszerint mindent egyes egyedül Gyurcsány kúrt el, és neked, szomszédodnak, a sarki újságosnak, a buktornak és a falconnak semmi de semmi szerepe nem volt abban, hogy ide jutottunk (meg nekem sem), akkor gyorsan elmész aludni, hátha azalatt egy jótündér majd megoldja helyettünk.

egy normál országban azért lényegesen kevésbé függ az emberek hangulata, "jóléte" a politikusoktól, meg amit róluk az ojságírók mondanak, de ha buktor szerint itt nemzethalál van, egyesek képesek abba is a nemzethalált belemagyarázni, hogy süt a nap és tele vannak a strandok.
Előzmény: durvulo (42)
durvulo Creative Commons License 2007.12.06 0 0 42
Amit nagyon utálok az a többesszám első személy ilyen használata! Mert bizony nem mi kurtuk el, hanem Gyurcsány Ferenc. Az ő miniszterelnöksége alatt jutott az ország ebbe a helyzetbe. És nem mi raboltuk el az ország vagyonát, nem mi gazdagodtunk meg abból, hanem egy nagyon jól behatárolható kör. A "mi" használatával a gazemberek megpróbálják a saját felelősségüket rákenni mindenkire. Mintha mindenki olyan gazember lenne mint ők! Különösen undorító az ilyenféle szöveget politikusok szájából hallani! Ahelyett hogy így mondanák: Mi, az MSZP. Mi a FIDESZ. stb és Én Gyurcsány Ferenc vagy Orbán Viktor.

Most például nem mi gyilkoljuk halomra az embereket az eü-vel, hanem ők. Nem mi lehetetlenítjük el az emberek életét vidéken, hanem ők.

Na, akkor most én megyek aludni és nem mi. Jó 'szakát!
Előzmény: Bonifác (41)
Bonifác Creative Commons License 2007.12.06 0 0 41
Nem kell itt semmibe belezavarodni. Van egy szép régi mondás, minden rendszerre igaz - mienk a fa, magunk alatt vágjuk. Az a jó, kalandos, állandó és megbízható ebben az országban, hogy itt mindent el tudunk kúrni, tényleg bármit, rendszerfüggetlenül. Ebben egyformán jók a politikusok, rendőrök, médiamunkások,  kőművesek, vízvetékszerelők, tanerők, nem sorolom.
Előzmény: durvulo (38)
Der Beste Creative Commons License 2007.12.06 0 0 40
Értem.
Akkor Kismagyarország a konyhánkban van.
Előzmény: Bors őrmester (39)
Bors őrmester Creative Commons License 2007.12.06 0 0 39

Ahol a te telephelyed található. (Telephely: egy placc, ahol jól be lehet zabálni.)

 

Előzmény: Der Beste (37)
durvulo Creative Commons License 2007.12.06 0 0 38
Azért ne menj bele ilyen vitába, mert bele fogsz zavarodni!Miért vált volna demokratikussá és nem a kommunisták szolgálójává hirtelen az államhatalom bármelyik ága '90-ben? Azért tán, mert a kommcsik korábban bejelentették, hogy azután nem népi a demokrácia? Vajon miért nem hozták még mindig nyilvánosságra az ügynöklistát? Nem azért talán, mert valakik még most is igényt tartanak a szolgálatukra?
Na és a rendőrség! Jobb, ha nem emlegeted! Vagy szakmailag nullák, ha azt a pár TV székházat ostromlót nem tudták rögtön összeszedni, vagy nem akarták. Vagy gyönyörködtek a feltünően szines ruhákba öltözött, őket látványosan ingerlő, de általuk véletlenül sem meglőtt alakokban, vagy az ő ügynökeik izgatták az embereket és terelgették őket meghatározott céllal Budapest utcáin.
Előzmény: Bonifác (35)
Der Beste Creative Commons License 2007.12.06 0 0 37
Hol van ez a Kismagyarország nevü ország?
Előzmény: durvulo (36)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!