Nem jó, ez a másik sorba illik, ami a Jászai Mari térrel indult és ama rakparti épületből, ami a magyar nemzet lerablásának a szimbólumává vált később.
A szomorú valóság az, cren efftárs, hogy szellemi lieblingjeidről az effélék ugyanúgy leírhatók lennének. Avagy másképpen: Az egyik 19, a másik 1 híján 20. És te mégis rajonx. Evvan! :)
Türelem, kivárni a következő társadalmi összeomlást...aki jó lóra tesz, és meg tudja szólítani az ebből kikerülő sikeres 10%-ot, az újabb 20 évre bebiztosíthatja magát a vesztes 90%-al szemben, és eltengődhet az EU-s segélyeken... Aki viszont végigrágja magát az egyéni életpálya modelleken, lehetőségeken, és ambíciói is vannak, az nem gondolkodik hosszabb távon ebben az országban...
Értem én a tréfát, Bitera kartács, csak hiába keresem a beírásában. Rozsda eszi a sziporkagyárát manapság. No, sebaj! :)
Bonus track: Mikor hogy. Ha van időm, jövök, ha nincs, hanyagolom a topicokat. Annyi soxép dolog van még az életben! Nem lehet mindenki ojjan, mint egyes mókásőrök, akik itt élik az életüket.
Szóval a Kisrablóból startolunk, kemény keresztényellenes retorikával (csuházunk ezerrel), én közben a Munkásmozgalmi Pantheonból átköltözök a Haris-közbe egy tágas önkormányzatiba. Itt fogom deponálni a lenyúlt székházpénzt is, majd nekiállok bérmálkozni és fasizálódni, és rángatozó fejjel fogok üvöltözni egy spermicid bevonatú szószékről, és maga majd felmosolyog rám.
:o))
Bonus track: ön milyen frekvenciával szokott feltámadni? Ezt csak azért kérdem mert az utóbbi napokban gyakran látom.