Keresés

Részletes keresés

Mikolac Creative Commons License 2020.07.09 0 0 158

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy valakinek van tapasztalata Bertalan Lászlóval? Ajánlanátok?

mafkó Creative Commons License 2019.08.16 0 0 157

Abban tudok segíteni, hogy kihez ne menjetek. Biró Gyulát semmiképp nem ajánlom, a főprofilja NLP, tehát aktív transzban dolgozik, viszont egyáltalán nem figyel oda a betegére. Hiába mondtam el, hogy mit láttam transzban, olyanokat kérdezett utána, amiket már elmondtam és nem segített megfejteni a látottakat. Nettó pénzkidobás.

polária Creative Commons License 2019.03.01 0 0 156
polária Creative Commons License 2018.11.16 0 0 155

http://joportal.hu/jotippek/1424

Megölelni egy fát és érezni az auráját erejét önmagában is önszuggesztiv.Ha csak placebo is ajánlatos....

mslg Creative Commons License 2018.07.09 -1 0 154

Sziasztok !
Nagyon kiürült ez a topik, kár h kevesen érdeklődnek a pszichés betegségek gyógyszer nélküli gyógyítása iránt..

Vanna kolyan betegségek, melyek mögött nem található szervi elváltozás amit gyóygszerekkel helyre lehetne hozni (elsősorban pszichés betegségek, mint. pl. a dadogás, gyerekeknél az éjszakai ágybavizelés, fóbiák, stb..) ezért a tünetek enyhítésére, netán megszüntetése érdekében használnak gyógyszeres terápiát, több, kevesebb sikerrel. de bizonyítottan sok mellékhatással és a gyógyszer - megszokás lehetőségével is számolva..

A HIPNÓZIS kitűnő módszer lehet az ilyen tipusú betegségek kezelésére..

DEBRECENBEN vállalom fóbiások (AGORA, KLAUSZTRO) KEZELÉSÉTa részletek megbeszélése után..A kezelés  a háttér feltárása (azaz az állapot fenntartásáért felelőssé tehető tényezők megismerése) után hipnózisban történne, vélhetően retrográd hipnózisban..


A részletek megbeszélése személyesen, érdeklődni a dremakkukaccitromailpont lelelzési címen lehet..

Középkorú61 Creative Commons License 2014.06.10 0 0 152

köszi mégegyszer!

Neked is jobbulást!

gombóc63 Creative Commons License 2014.06.10 0 1 151

Aki itt "vadászik" betegre arról megvan a véleményem:-(( A pánikot és a fóbiákat lehet hipnózisban oldani, de ha Te is képtelen vagy ellazulni akkor pénzkidobás.

Nos ha egy másik orvos segít nagy ívben letojnám, hogy ki az osztályon a főmufti. Nem az a lényeg, hogy jobban legyél? Szerinted pedig az kit érdekel, hogy mennyi tb-t fizettél életedben? Hála égnek a férjem egészséges, 20 éve vállalkozó, nem is akarom tudni mennyit toltunk eü. biztosításba:-((( de ha bajban lesz a borítékot ki kell bélelni. Arról nem beszélve, hogy ha azt szeretném, hogy emberszámba vegyenek magánrendelésre kell mennem.

Mindenesetre akárhogyan döntesz sok sikert és jobbulást kívánok!

Előzmény: Középkorú61 (150)
Középkorú61 Creative Commons License 2014.06.09 0 0 150

Az a "szép", h. direkt az osztályvezető főorvos magánrendelésére jártam 4 hónapig-nem kért sokat, de nem is ért semmit-,mindig újra elmondatta velem, h. pontosan hogy is történt a csúszás, meg akkor most még1x pontosan hol is fáj?Még egy receptet se írt fel helyben, még külön 3-4 nap múlva az osztályra kellett mennem a kiírt kezelésekért (lehet ott is kellett volna pénzt adnom, amikor kiadta?10 ultrahangos kezelés-vissza, magánrendelés-kórházi folyosó 2x az 5-5 iontoforézisért.Ilyenkor nem adtam neki.2x is ígérte, hogy ha nem használ:kórházba befektet:infúziós kezelésre, de utána mindig elfelejtette, v. nem érdekelte-úgy bökdöstem az orra alá az MR leletet.

Legutóbb 3 hét múlva tudott volna fogadni magánrendelésen, felhívtam, h. nem lehetne-e hamarabb, mert baromira fáj a lábam, akkor mondta, h. menjek pénteken a rendelőintézeti rendelésére.

Du 4.kor került rám a sor, a boríték ki volt bélelve, h. adom neki, de gyakorlatilag elküldött a "búsba", h. már minden kezelést megkaptam, nem tud velem mit kezdeni.

Ezek után másik ortopédushoz nem mehetek, mert ha a kórházban kötnék ki mégis-ő a "főmufti".

Most keresek egy jó magánreumatológust, de nem tudom, melyik az,amelyik nem csak a pénzemre pályázik, hanem tényleg csinál is velem vmit. Esetleg azt tud itt vki Egerben?

Hévízre megyünk július közepétől, oda is v. reumatológus beutalója, v. háziorvosé kell, de akkor meg ott kell dekkolnunk a szakrendelésen.

Komolyan, rengeteg tb-t is fizettem már míg alkalmazott voltam, most se keveset, még maszekhoz is járok, mégis itt tartok!

Mondtam a dokinak, h. ha nem lehet meggyógyítani, írja le, akkor kérem a rokkantosításom, ha meg nem, akkor meg kérem vissza a lábam, mert még 12 évem van a nyugdíjig.

Jót röhögött, h. "jó a humorom".

Hát, nem humor kérdése.

Egyébként már Te vagy a 2., aki azt mondja, h. ezt nem lehet hipnózisban gyógyítani, de egy pesti hipnotizőr meg visszaírt, h. szerinte lehet ezt is, meg az autóvezetés-vizsga pánikomat is-meg az is lehet, h. összefügg.Első alkalom 20e, utána 15e-állítólag előfordulhat, h. 1-2 alkalom elég.

De mint tudjuk-mindig így kezdődik...Innen meg Pestre járni se két fillér, meg főleg idő...

Relaxálni én sem tudok, mindig pörög az agyam, képtelen vok kikapcsolni-lehet, nem is tudnának hipnotizálni, mert viszolygok a kiszolgáltatottság gondolatától is.

 

gombóc63 Creative Commons License 2014.06.09 0 0 149

Igen, ortopéd sebész írta fel nekem, mert ez az utolsó esélyem műtét előtt. Csak vényre kapható. Ha elfogadod a tapasztalatomat és azt, amit épp csütörtökön mondott nekem egy hölgy a dokira való várakozás alatt csakis magánrendelésen próbálkozz, Ő is épp azt mondta, hogy bement a dokihoz és már az ajtóban közölte a fals diagnózist.

A hipnózist felejtsd el, nem erre a problémára való, neked egy jó szakorvosra van szükséged, én állandó ok nélküli fejfájás miatt kerültem hipnózisterápiára, az más kérdés, hogy nem is sikerült, képtelen vagyok a relaxálásra.

Azért csodálom, hogy nem kezelték hatékonyan magát a gyulladást. Az általad felsoroltakból a véleményem szerint fele semmit nem ér. No igen....a fásult dokik:-(((

Előzmény: Középkorú61 (148)
Középkorú61 Creative Commons License 2014.06.09 0 0 148

Szia!

Nem, még nem próbáltam, gyógyszert egyáltalán nem szedtem, csak kezelésekre jártam,ultrahangos,depo-medrolos injekciós iontoforézis(ha jól írom).Eleinte meg szalaghúzódásra:fekete nadálytő, flektor, meg vmi reumás krém.

A gond, h. minden orvos mást mondott, még a bokarögzítő, lúdtalp betét viselésével kapcs. is.

Legutóbb meg, szabályszerűen elküldött a magán ortopéd doki azzal, h. már nem tud velem mit kezdeni, hordjak ortopéd cipőt(a csizma most lett kész-34 fokban!), meg ha akarok, menjek reumás kezelésekre.

De 11 hónapja 5 orvosnál jártam, mind más "diagnózist" állított fel-ránézésre.van amelyik 2 méterről.

Egyetlen,talán igazi leletem, az MR az ínhüvelygyulladásról.

Most gondolkodom még reuma magán dokin, de már a gatyám rámegy-pedig csak kicsit megcsúszott tavaly júliusban a papucsban a bal lábam.

Most meg már csak teljesen egyenes talajon "totyogok"

Ezt a gyógyszert lehet vény nélkül kapni, v. ki írja fel?

Most magam kúrálom megint pannonhalmi ízületi gyógyteával, kenek rá zselatint, néha lóbalzsamot, éjszakára vizes ruha-folpack.

Érdekes, h. volt egy rövid időszak, amikor egész jó volt.

Ezelőtt többnyire magas sarkúban jártam-mind kidobtam-de volt egy teljesen új félmagassarkú zárt bőr cipőm, azt felvettem, mert színházba mentünk.

Hazafelé a lépcsőn az első lépésnél megint beleszúrt akkorát, mintha kést döftek volna bele, azóta, csak óvatosan totyogok.

Azért gondoltam a hipnózist, mert már nincs ötletem, és muszáj lenne dolgoznom, mert üzletkötő vok (pedagógusként leépítettek), és ha nem megyek-nincs pénzem-vállalkozóként meg 1200 FT a napi táppénzem.

Azért jöttem ide, h. jó tanácsokat kérjek, valószínűleg többet ér, mint a fásult doki, aki havonta 1x rám néz 2 m-ről, jó pénzért.

Köszi.

Szóval, fel kell íratni?

gombóc63 Creative Commons License 2014.06.09 0 0 147

Ma már divatos mindent lelki problémákra fogni, főleg azokat a bajokat, amikre nem találják az okot.

8 hónapja kínlódok a térdemmel, tény, hogy porchiányos, 4 napja kaptam egy gyógyszert ( Rantudil retard) vannak biztató jelek. Nem próbáltad? Krónikus inhüvelygyulladásra is jó.

Előzmény: Középkorú61 (146)
Középkorú61 Creative Commons License 2014.06.08 0 0 146

köszi szépen, megnézem.Egyébként azért gondoltam a hipnózisos kezelésre, mert már mindenféle kezelést kaptam, de nem használt és az ortopéd doki lemondott rólam,h. nem tud velem mit kezdeni, hordjak ortopéd cipőt az állítólagos haránt és keresztirányú bokasüllyedésemre, vagy menjek reumatológushoz.

Szóval 11 hónapja nem múlik a fájdalom,(MR:ínhüvelygyulladás némi felszaporodott folyadékkal) és azt olvastam vhol, h. lehet tudatalatti lelki oka lehet a bokafájásomnak, azért nem gyógyul.

Megnézem, amit ajánlottál, de azért továbbra is érdekelne a hipnotizőr, mert akad azért más nem múló problémám is, amit tényleg nem tudok megoldani, mert a kellő pillanatban leblokkolok.

Mégegyszer, köszi, azt hittem, nem jár erre senki, h. nem kapok választ.

dremak1 Creative Commons License 2014.06.08 0 0 145

Az ínhüvely gyulladás nem gyógyítható hipnózissal, de erre egy nagyszerű szabadalmaztatott ecsetelőt tudok ajánlani, ami jelenleg kereskedelmi forgalomban nem kapható, de Debrecenben beszerezhető..dremakkukacvipmailponthu

Előzmény: Középkorú61 (144)
Középkorú61 Creative Commons License 2014.06.07 0 0 144

Szisztok!

Egerben hipnotizőrt, aki hipnózisban gyógyít, tud-e valaki?

Elhúzódó ínhüvelygyulladásommal nem tud senki mit kezdeni, és már alig tudok járni!

megköszönném a segítséget!

dave6847 Creative Commons License 2014.04.15 0 0 143

Ez igy  nagyon tulzás :))))

Minden hat az emberre,társaság rádio tévé internet beszélgetés......azonban ettől még adott személy szabadsága megmarad :))) senki sem esik megváltozott /hipnotikus / tudatállapotba mert a pap elmondja a homiliát,politikus a közhelyeit,édesanyán hogy fiam öltözzél illedelmesen,nos ezek egyáltalán nem fosztanak meg senkit a tetszőleges döntéseitől !

Előzmény: eukariota (142)
eukariota Creative Commons License 2014.04.12 0 0 142

Ami a TV-ből folyik: hülyítés..a hipnózis tudomány, és gyógyításra is felhasználható többek között..a TV-ből folyó hülyítést a mindenkori pártunk és kormányunk határozza meg, jelenleg ..nem akarom őket minősíteni, mert törlés lenne a vége, azzal pedig tele a hócipőm..

Előzmény: Fehérz (141)
Fehérz Creative Commons License 2014.02.15 0 0 141

A hipnózis csúcsa ma a tv nézés, ezzel az egész emberiség hipnotizálható, magában a tv nézésében van benne a tömeghipnózis lényege, gondolkodjatok el rajta, rajta...

rhéma Creative Commons License 2013.11.08 0 0 140

Ez nagyon alapos értelmes/logikus kis tanulmány szinte.

Köszönet érte !

Na és mit szólsz az ugynevezett karizmatikus/nak mondott kézrátételes altatáshoz amikor ugye a pásztor az eléje felsorakozott emberekre ráteszi a kezét amire ők hátraalélnak,elalszanak és a segitők lefektetik őket.Itt vallási kifejezéseket használnak,ima,kenet,szentszellem,

azonban meglehet hogy technikai értelemben  és szintjén ez szinpadi hipnózis.

Előzmény: gir (139)
gir Creative Commons License 2013.10.27 0 0 139

Sziasztok,

 

véletlenül idecsöppentem a fórumba, magam is hipnotizőr vagyok. Szeretnék néhány bejegyzésre reflektálni:

 

"A nagypapámat ma elaltatták és lélegeztetőgépre tették.

Azt szeretném elsősorban megtudni, hogy ilyenkor ami elhangzik

körülöttük azt felfogják és megértik? Van értelme bíztató mondatokat mondani neki?"

Van. Gyógyszeres altatásban is regisztrál a tudatalatti, meg kell tanulni szuggesztiókat korrektül megfogalmazni, és azt lehet nyugodtan sulykolni, mert számít. (Ezt már nagyon sok aneszteziológus tudja, itt Magyarországon is, nem túl rég beszélgettem erről az ELTE egyik anesztes dokijával is a hipnózis kapcsán.) Hipnózissal az altatásban elhangzottak sok esetben visszaidézhetők.

 

"Épp hipnózisterápiára járok. El kell hogy keserítselek, de az nem úgy működik, hogy odamész és meghipnotizálnak. Szerintem eltünt tárgyak megtalálásában....hát....kinevetnének. Ezt a módszert másra találták ki."

 

A hipnózist nem találták ki semmire, ez csak egy képesség, egy eszköz. Eltűnt tárgyak megtalálásához, vagy elfeledett emlékek felidézéséhez is jól használható, ez csak felfogás kérdése hogy valaki mint hipnotizőr ezt felkínálja-e vagy sem. A hipnózisterápia lényege pedig pontosan az lenne, hogy odamész és meghipnotizálnak, hiszen ezért mész oda. Nagyon sok terapeuta hipnotizál már az első ülésen, és onnantól kezdve minden ülésen. Ez is csak felfogás vagy terápiás gyakorlat kérdése.

 

":-)  Megoldódott! Ingyé.....Csak egy imába került a Szűzanyához, s 5 másodperc múlva a kezemben volt, és nem viccelek! Úgy, hogy már nem kerestem: ima, s célirányosan odamentem és nyúltam ahol volt, én csodálkoztam a legjobban, hogy ott volt!"

 

Pontosan így segít a hipnózis is. Az átélt ima is egy transzállapot, és ugyanúgy kinyitja a tudatalattit, mint a hipnózis. Az átélt ima és az önhipnózis ugyanazt a tudatállapotot hozza létre.

 

 

"Azonban ez munkaigényes hiszen némelyek sehogy másik kicsit hipnotizálhatók és egy gyógyitáshoz elegendő állapot kialakitása kb félórát vesz igénybe. Sok munka."

 

 

Ez egy általános tévhit az orvosok világában. A színpadi hipnotizőrök egy percen belül mély transzállapotokat tudnak indukálni, de mivel az orvosok általában visszautasítják a színpadi hipnózist, nem is ismerik ezeket a technikákat. (Az agyhullámok váltása bétából alfába egyetlen pillanat alatt megtörténik, ezt használják ki a gyorsindukciós technikák.)EzEz á

 

"Én sajnos a nemgyagyon hipnotizálhatók közé tartozom :))"

 

Az orvosi világ a hipnábilitást általában a Stanford Hipnotikus Szuszceptibilitási Skála (SHSS) segítségével méri, ami csak egy a lehetséges hipnózis indukciók közül. Bányai Éva például, aki a magyar hipnózis élet talán legismertebb alakja, és személyesen is tanult a Stanfordon, ezen a skálán mérve nem hipnábilis, de más technikákkal ő is elmegy hipnózisba minden gond nélkül. (És ezt ő mondta, nem én.) A hipnábilitás nagyban függ a hipnotizőr személyétől, a helyzettől, az aktuális tudatállapottól, a fáradtságtól, az indukció módszerétől, a tudatalattiban esetleg létező félelmektől, és még számos körülménytől - így igazából minden hipnábilitás teszt közvetlenül csak arra a helyzetre és módszerre igaz, amiben és ahogyan elvégezték.

 

"Az orvos diplomával rendelkező hipnotizőr v é l h e t ő e n jobb szakmailag."

 

Igen is, és nem is. Egyrészt nyilvánvalóan van egy olyan szakmai háttere, ami egy nem orvos hipnotizőrnek nincs. Másrészt viszont valószínűleg sokkal kevesebbet hipnotizál, mint egy olyan hipnotizőr, aki kifejezetten ezzel foglalkozik, és nem orvos. Ő minden kliensén hipnózist használ, és ezzel sokkal gyorsabban gyűlik a tapasztalata.

Fontos azt is tudni, hogy az orvosi világ más jellegű hipnózist tanul, mint a nem orvosi. A nem orvosi hipnotizőrök általában sokkal haladóbb technikákból is merítenek mint az orvosok, mert nyitottabban gondolkodnak a felhasználási lehetőségekről mint az orvosok.

 

"A hipnózis  m u n k a i g é n y e s  és emiatt az állami egészségügyben nem is nagyon reklamirozzák mint a  pszichés bajok egyik eszközét /szenvedélybetegségek,fóbiák ,tik stb / kezeléseként.Ugy minden beszámitva kb egy óra."

 

A hipnózis az egyik leghatékonyabb eszköz a pszichés nehézségek elhárítására, és az egyik legkevésbé munkaigényes, ha megfelelően van használva. Nálam már volt olyan eset, akinél pl. egyetlen ülés alatt feltártunk és rendeztünk egy pszichoszomatikus allergiát. Ez nyilván nem minden helyzetben így néz ki, de a sikerhez vezető minimális ülések száma nem több mint egy. Ebben persze szintén eltérnek a vélemények, de miután ezt már többször tapasztaltam élőben, a szükséges minimális ülésszám előre meghatározását én teljesen kontraproduktívnak tartom. Vannak esetek, amik egyetlen ülésben megoldhatók.

 

"Egyszer egy hipnozist is használó fogorvos előadásán vettem részt,megnézte a hallgatóság figékonyságát,az enyém közel nulla :)) mondta is hogy kb tiz százalék egyáltalán nem hipnotizálható."

 

A legnehezebb alanyok is elmennek hipnózisba gond nélkül a megfelelő helyzetekben - aki nem megy, az azért nem megy, mert tudatos vagy tudat alatti szinten nem szeretné. Olyan helyzetben viszont, ahol a tudatalatti kinyílik - mert pl. az illetőnek súlyos fájdalmai vannak, vagy súlyos sérülése van, és a mentős képzett hipnotizőr - minden további nélkül be fogja fogadni a szuggesztiókat, hiszen a jóléte vagy az élete függ tőle. Ezek mindenkinek természetes képességei, amiket lehet hogy egy hipnábilitás teszt során nem fog kinyitni, de szükséghelyzetben igen. Ezért az ilyen általános kijelentések a hipnábilitásról szerintem túl merészek, ez a téma sokkal árnyaltabb, mint ahogy a nagyközönség vagy sok orvos/hipnotizőr gondolkodik róla. Itt is a részletekben van az ördög, mindenki és minden helyzet más.

 

Remélem segítettem egy kicsit, és örülök, hogy idetaláltam, legalább magamnak is összefoglaltam a gondolataimat. :)

 

gir

rhéma Creative Commons License 2013.10.21 0 0 138

A hipnózis  m u n k a i g é n y e s  és emiatt az állami egészségügyben nem is nagyon reklamirozzák mint a  pszichés bajok egyik eszközét /szenvedélybetegségek,fóbiák ,tik stb / kezeléseként.Ugy minden beszámitva kb egy óra.

Egyszer egy hipnozist is használó fogorvos előadásán vettem részt,megnézte a hallgatóság figékonyságát,az enyém közel nulla :)) mondta is hogy kb tiz százalék egyáltalán nem hipnotizálható.

Előzmény: eukariota (126)
rhéma Creative Commons License 2013.10.21 0 0 137

Én ezt irtam :

Az orvos diplomával rendelkező hipnotizőr v é l h e t ő e n jobb szakmailag

-----------------------------------

Egyébként esete válogatja !

De ha hat évet tanul orvosegyetemet és azután leteszi a hipnotizőr szakvizsgát,akkor talán többet lehet tőle elvárni mintha civilban mondjuk taxisofőr lenne a foglalkozása.

Azzal is egyetértek hogy ehhoz is kell valami olyesféle mint költőnél az ihlet.

Előzmény: szesze7 (135)
eukariota Creative Commons License 2013.10.13 0 0 136

Ezzel csak egyetérteni lehet..a hipnózisnak csak annyi köze van az orvostudományhoz, h gyógyításhoz is (mint sok minden máshoz) fel lehet használni, azaz alkalmazni..a hipnoterapeuta csak részben tanult, alapvetően született adottsággal rendelkezik, mint pl. a festő, v a zenész..

Előzmény: szesze7 (135)
szesze7 Creative Commons License 2013.10.09 0 0 135

 

 

Kedves rhéma!

Miből gondolod, hogy egy orvosi diplomával rendelkező hipnotirőr jobb szakmailkag???

Hipniterapeuták nem csak orvosok lehetnek....

Előzmény: rhéma (129)
gombóc63 Creative Commons License 2013.07.09 0 0 134

Én pedig szintén nem tudok neked írni, mert nem engedted.

Előzmény: DanaM2 (133)
DanaM2 Creative Commons License 2013.07.08 0 0 133

Kedves Gombóc63! Nem tudok mailt küldeni, mert nincsen Outlook-om.

Előzmény: gombóc63 (127)
mixmail Creative Commons License 2013.07.02 0 0 132

A hipnózis egy teljesen megbízható és működő dolog. Csak itt Magyarországon misztifikálják túl. Külföldön teljesen hétköznapi "eszközként" rutinszerűen alkalmazott módszer, melyet rengeteg területen alkalmaznak a fogászattól a bűnüldözésig. Először is, hogy kinek van szüksége hipnózisra azt a szakember dönti el egy előzetes beszégetés után. Ha a szakember úgy dönt, hogy hipnózisra van szükség, akkor azt jó tudni, hogy még a súlyosabb esetek, problémák többsége is 2-3 kezeléssel megoldható, de már egy kezelés is jelentős javulást hozhat.

 

Kontárok és kóklerek minden szakmában vannak. A gázszerelőtől kezdve a fogorvosig mindenhol vannak olyanok akik csak a pénzre mennek, és akkor is kicserél egy bizgentyűt a szerelő a készülékben, ha nem kell, vagy akkor is felír egy kezelést az orvos, ha nem kell.

 

A legfontosabb, hogy olyan szakemberhez menj csak, aki felé bizalmat érzel és nincsenek rossz érzéseid vele szemben.

 

Itt le van írva egy hipnózisos kezelés menete, akit érdekel:

 

http://www.zoeweb.hu/hipnozis.php

 

 

rhéma Creative Commons License 2013.05.27 0 0 131

http://www.ezoterikus.hu/cikkek/437#.UZNsGaHKMck.facebook

A "mágia" szó ne tévesszen meg senkit,csoda nincs és nem lesz,csupán sok ismerős és ismeretlen t ö r v é n y .Ezek egyike hogy a lelkünk testünk érzékenyen reagál a sugalmazásra ,lásd placebó,lásd hit/meggyőződés ereje és ezt fel lehet használni gyógyulásunkra is !

eukariota Creative Commons License 2013.05.23 0 0 130

Egy helyen azt állítottad, h a homoszexualitás hipnózissal befolyásolható..ez nem igaz..a buzi mindig id buzi marad, akár meg van hipnotizálva, akár nem..

Előzmény: rhéma (129)
rhéma Creative Commons License 2013.05.19 0 0 129

http://www.hipnozis-mhe.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=5

Az orvos diplomával rendelkező hipnotizőr vélhetően jobb szakmailag.

Mindazáltal az állami egészségügyben  is dolgoznak hipnoterapeuták ! meg kell keresni....

rhéma Creative Commons License 2013.05.19 0 0 128

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!