2000 előtti Previát vennék, benzinest. auto,ata váltósat.
Még csak belekacsintottam a fórumba, de jól gondolom-e, hogy a kortárs corollákhoz hasonlóan ez is egy nagyon megbízható gép? Vagy ez sokkal összetettebb kocsi? Ráadásul nehéz a motorját matatni? Mi a közvélemény erről itt a fórumon? Köszönöm!
Olyan sokan vagyunk Previások,hogyha velem szemben jön egy a sofőr mindig integet.Sokan nem tudják még milyen egy jó autóval közlekedni.Ami sosem fog ott hagyni.És ami sosem kicsi.
Sziasztok.Elég kihalt ez a topik.Nekem is van egy Previam,2001-es 17"-os nyári kerekekkel autópályán 140kmh,megpakolva(2,5tonna összsúly) igen csak megette a 9,5 litert.Otthoni használatra 8 literrel elmegy nálam.Nagyon szeretem mert keveset kel költeni rá.Jól össze van rakva.Hatalmas a belseje.Kicsit gyenge a motor az 1800 kilós kasznihoz sztem.Összességében imádom és bátran ajánlom mindenkinek aki 7 személyest szeretne venni.
Sziasztok! Egy kis segítség kéne nekem. Benzines Previán cseréltem az olajat. Jó volna tudni hogy lehet megszüntetni az olajcsere világító lámpát. Ha tud valaki segíteni kérem írjon.
2002-es évj. 2,0D previám van. Nagyon szeretem, Fogyasztása (vegyes) 6,5. legnagyobb fogyasztása autópályán 150-nél 7 személlyel egyheti bőrönd cuccal 8,0. Ha nagy a szél, nyilván jobban megérzi, mint egy alacsony kocsi, de símán kézben tartható.