Gratulálok a győzteseknek, a magam és sonomilanista nevében köszönöm a játékot mindenkinek! Remélem jól szórakoztatok, és tetszett a játék mindnyájatoknak.
A beígért statisztikai mutatók nem maradnak el, már foglalkozom vele. Semmi extrára ne gondoljatok, csak csináltam még néhány összevetést (hazai pályán/idegenben ki, miként szerepelt, tabella győzelmek, rúgott gólok alapján, stb.), amelyeket meg fogok osztani veletek, ha kész.
Az elmaradt meccset a mai napig nem játszották le, azonban egyik érdekelt fél sem szerzett azóta 3 ill. 4 gólt, így nem befolyásol semmit a rúgott góljaik száma. Íme az utolsó forduló eredményei és a bajnokság végső sorrendje, a különböző összevetésekben:
Sajnos a Tromsø - Rosenborg meccs elmaradt, így várni kell egy kicsit az utolsó forduló eredményeire. Közben készülök majd egy-két statisztikai adattal is, amelyet szintén az említett meccs után teszek közzé. :)
húhh, bajban leszek... szerintem ez volt az utolsó kiírás, mert szeretném csökkenteni azon tippversenyek számát ahova eddig tippeltem. nagyon sok egy héten kb 20 felé tippelni. a másik meg az, hogy nem igazán jött be, mert kevés aktív játékos vett benne részt :( újakat toborozni meg nehéz, a műsorválasztás sem egyszerű eset.
köszönöm, hogy vitted a játékot, nagyon látványos eredmény prezentációkat kreáltál!
Ez az utolsó tippsor a szezonra, remélem mindenki elégedett volt a felhozatallal! A későbbiekben olyan játékosok kellenek majd, akik inkább tippelnek, mint nem. Úgy várhatóan érdekesebb lenne a versengés.
Pótolom az elmaradásom, a jövő héten pedig megcsinálom az utolsó kiértékelést. Lehet, hogy egy-két statisztikai adatot is teszek majd fel, de ezt a gondolatot még emésztem egy kicsit, mert időigényes. :)
Hajrá Mindenki, a határidő vasárnap, így van idő a tippek megfontolására.
@sonomilanista: arra kérlek, hogy gondoskodj a folytatásról (következő szezon). Köszi!
Súlyos elfoglaltság miatt, amennyiben nem bánjátok, csak szerdán este felé teszek fel műsort, és az eredmények is késni fognak. Csütörtöktől már lesz időm vele foglalkozni... Köszi a megértést!
01 Lyn - Odd Grenland x 02 Bodø/Glimt - Molde 2 03 Viking - Fredrikstad 1 04 Aalesunds - Strømsgodset x 05 Sandefjord - Tromsø x 06 Brann Bergen - Vålerenga x 07 Rosenborg - Stabaek 2 08 MyPa Anjalankoski - FC Lahti 1 09 Tampere United - TPS Turku 2 10 Inter Turku - RoPS Rovaniemi x 11 FF Jaro Pietarsaari - HJK Helsinki x 12 FC Honka Espoo - Haka Valkeakoski 2 13 Fram Reykjavik - Grindavik 1 +1 Hafnarfjordur - Keflavik 2