Kártérítést fizet a rendőrség azoknak a tüntetőknek, akiket jogellenesen állítottak elő négy évvel ezelőtt a fővárosi Gesztenyéskertben tartott demonstráción.
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=231398
Na igen. Gyurcsány, Kóka, Medgyessy és társai pont ugyanezzel a mentalitással kormányoznak/-tak már több mint öt éve. Tőlük se fog senki elvenni semmi, pedig megérdemelnék. A kár amit okoztak meg ezerszeres nagyságrendű.
Csak közlöm veled, hogy az MSZP-SZDSZ kormánykoalíció 5 éves ámokfutásának következményeit többek között a TE adódból finanszírozzák. De TE a sok eszeddel nyilván szívesen fizeted az államadósság kamatait, a képviselők ellenőrizetlen költségtérítését, a pazarló közbeszerzéseket és egyéb állami beruházásokat. Kell még a Feri unokatestvérének az anyósának a vejének is egy A6-os, nosza adakozz még! Majd azt is elkúrják, ne félj! A négyes metró se épült még meg, arra is kell, fizess pubikám! Kolompáréknak kevés a segély, hoci még egy kicsit!
De hát te ezt úgysem értheted. Sajnálsz pár forintot egy maroknyi tiltakozótól, de az elkúrt billiókat nem sajnálod. :(
Majd amikor a 2010-es kampányban felmerül, hogy mire kúrtak el még 7 000 000 000 000 HUF-t, Gyurcsi belevigyoroghat a kamerába: ott van a pénz a tüntetőknél ...
Leragad a szemem. Folytatás holnap. Vagy holnapután. Jó éjt mindenkinek, kivéve a balosokat, nekik alvásmegvonás!!! Nem mintha a rossz lelkiismeret aludni hagyná Őket.
Engem például békává változtatott a Gyurcsány, és mégsem pampogok.
Persze hogy nem. Ennek az oka az, hogy ez az állapot messze több lehetőséget enged, mint az eredeti megjelenésed. Ez egy előrelépést jelent. Becsüld meg, lehet, nem tart örökké....
Igazad van. Én is keveslem. Ha majd a szeretteid, illetve a te szemgolyóid is leltárba kerülnek akkor hátradőlhetünk. Monnyuk én sosem voltam tüntizni, nincs ilyenre ingerem,( mert nem vagyunk egyformák) de a hozzád hasonlóktól gyomorpanaszaim lesznek.
Azért ne gondold hogy nem kedvellek-)))
Rövidesen úgy eltűntök a retekbe, mint a lelki sérült özv. Bitera barom.
Így van. Amikor bármilyen hatóság vélt, vagy valódi szabálytalanságot talál a munkáltatómnál, az nekem is pénzbe kerül. Én azt a bírságot, illetve egy részét zsebből fizetem, nem közpénzből. Azt várnám, hogy a vétkesek fizessenek, ne pedig az adóforintokat szórják erre. Gondolom ez érthető kedves balos kollégák. Lehet hörögni.
Remélem ez a "keveslem" duma lesz 2010-ben a szocik kampányüzenete. Így biztosítják az 5%-ot, így legalább lesz EGY ellenzék a parlamentben a Fidesz mellett. Talán.
azért nem kell. Mivel az egy olyan téves hír volt, mint amit a rendőrök is hallottak: miszerint meghalt az egyik társuk. Ezt bezzeg nem mondod, baloskám.
A szemekért viszont fizetni kell. Ha a lövésért nem is, annak a srácnak biztos, akit a pincérekkel együtt kiparancsoltak egy belvárosi kocsmából, és gumibotozás közben megütötték a szemét. (már nemtom hány százalékos látássérülést okoztak)
Miért, ha te belebotlasz egy sz*rkupacba, akkor az első spontán szavad a hoppá ???
Márpedig ez a nyíltan zsidózó bagázs méltán érdemli ki a sz*rkupac visszafogott jelzőt. (Jó, nem egy akadémiai székfoglalóban, de egy informális beszélgetésben mindenképp.)
Közpénzből fizettek. A mi adónkból begyűjtött rendőrségi költségvetésből. Majd ha a felelősök (végrehajtók, végrehajtatók, utasítást adók) a saját személyes vagyonukkal térítik meg a megtérítendőt, akkor lesz rendben. Addig nem.