Keresés

Részletes keresés

kékhagyma Creative Commons License 2008.05.16 0 0 424

 

 

Négy év fegyház az unokájával erőszakoskodó nagyapának

http://index.hu/politika/bulvar/itl9320/

Detonátor Creative Commons License 2008.05.14 0 0 422
Majd lesz. Szerintem rövidesen megjelenik a "tiltott" lapon is.
Előzmény: kékhagyma (421)
kékhagyma Creative Commons License 2008.05.14 0 0 421
És még egyetlen komment sincs...? :-))
Előzmény: Detonátor (420)
Detonátor Creative Commons License 2008.05.14 0 0 420
Szülés ugyan nem volt, de kísértetiesen hasonló történet:

Viharsarki szexbotrány: tízéves lányunokáját molesztálta az 58 éves nagyapa
"b. i. 2008. május. 14., 19:30

Vér szerinti, mindösszesen tíz éves leányunokáját molesztálta szexuálisan egy többszörösen börtönviselt, 58 éves nagyapa egy Sarkad környéki településen.

J. K.-t a Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói, élettársa Bartók Béla utcai otthonában kapcsolták le — tudatta egy, a sarkadi kistérséghez tartozó településen élő informátorunk. A férfi ellen szemérem elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

„Álmomban se mertem gondolni, hogy az én apám az édes lányommal, vír a víremmel ilyet csináljon. Ez nem nagyapa, ez az állatnál is aljasabb. Ha van igazság ott kell megrohadjon a börtönben” — temette tenyerébe az arcát a kislány édesapja.

A Bartók Béla utcán azonnal kiszúrják az idegen kocsit. A 42. szám alatt zörgetésemre nem nyitnak ajtót, így a szomszédba veszem az irányt. A bejárati ajtó előtt, olajbarna szempárok sokasága fogad, ki mezítláb, ki zokniban élvezi a meleget. Rögvest egy gyermeket szalajtanak a másik szomszédhoz, hátha ott találja Pirike nénit. Amikor előadom, hogy mi járatban, sokat sejtetően mosolyodnak el. Aztán egy tizenéves forma lány töri meg a csendet.

— Terjeng itt a pletyka, azt hallani, hogy az öreg élvezkedett a saját unokájával — mondja szemlesütve.

Közben kiderül: a 42. szám alatt az ablakon kellett volna zörögnöm, mert a ház 71 esztendős asszonya aludt. Beljebb kerülve azzal kezdi, hogy semmiről se tudott, ő csak befogadta tavaly november 20-a körül az 58 esztendős J. K.-t. Igaz az neki is szemet szúrt, hogy a koránál lényegesen fejlettebb 10 esztendős unoka egyre sűrűbben jelent meg újsütetű élettársánál, sőt, főleg hétvégenként egyre gyakrabban aludt ott. A papa pedig kényeztette pénzzel, édességgel.

— Idén nem kért, mint nőt. Előtte két naponta igen. Aztán egyszer találtam egy szennyes alsónadrágot a párnája alatt — ingatja meg akaratlanul is korábbi állítását, majd teátrális mozdulattal kéri az Istent, hogy ha valóban megtette az öreg az unokájával, akkor bűnhődnie kell.

— Egy ideje sejtettem, hogy gond lehet. Próbáltuk is, szép szóval kibányászni a kislányból, mi történhetett. Aztán a nővéremnek nyílott meg... Ríva mesélte, hogy a papa arra kérte vegye le a bugyiját... Hiába érett, fájt neki és amikor próbálkozott vele a kislány pofon is vágta a nagyapját — mesélte otthonukban, már az édesanya.

— A Békés Megyei Főügyészség indítványának helyt adva a Békéscsabai Városi Bíróság elrendelte az 58 éves férfi előzetes letartóztatását — erősítette meg érdeklődésünkre Rudner Gábor őrnagy, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vádelőkészítő alosztályának vezetője."
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.04.03 0 0 419
A saját családjában megpróbálhat rendet tartani az ember. Mivel a nemi érést nem lehet késleltetni, arra kell törekedni, hogy kellő felelősségérzet legyen addigra a csemetében.

Amúgy én semmiféle tiltásra vagy kötelezésre nem gondoltam. Minek?
Előzmény: AliceCsodaországban (414)
kékhagyma Creative Commons License 2008.04.03 0 0 417

Ilyen rokoni összekászálódásokat amúgy legfeljebb szappanoperákban lehet látni... :-)))

De hát az élet sokszor durvább a fiksönnél is...

Előzmény: HansBlack (416)
HansBlack Creative Commons License 2008.04.03 0 0 416
A csecsemo akkor a kicslany lanya es egyben a nagyapa lanya, vagyis a kislany apjanak testvere, vagyis a sajat anyjanak nagynenje.
Vagyis a kislany a csecsemo anyja es unokahuga egyben, vagyis a kislany a sajat nagyanyja....

huh, azert reszvetem az anyakonyvvezetonek is...

Es meg nem is vettuk bele az esetleges hazastarsi rokonokat... :-)
Előzmény: pumpika666 (0)
Nagulnov Creative Commons License 2008.04.03 0 0 415
Ez nem megrázó mert ebből egy szó sem igaz. Ez egy u.olyan hazugság mint a másiknak hogy nem a Sz.Lajos vére volt a cipőjén hanem előtte halat pucolt.

Ezzel mentik magukat - hogy nem vették észre hogy a kislány terhes.

Ahhoz már hülyék/de mondjuk ilyen vérfertőzéseknél ez nem szokatlan - hogy a következő védekezés "hááá mééér ne szüüüülhetneee miiiikooor Indiiiiában is ilyeeeen kooorban szüüülnek aaa lyáááányok"

ez tökéletesen cáfolja hogy nem tudták hogy terhes a kislány. Tudták csak nekik ebben nem volt semmi rendkivüli. Abban sem hogy véletlenül - az apa/a testvérek stb közül pont a nagyapónak "sikerült".
Előzmény: AliceCsodaországban (394)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.04.03 0 0 414
Igen ez a hatalmas és követhetetle hiba(?) inkább gyakorlat, amivel én se nagyon tudok mit kezdeni, de most mondd meg mit csináljak??? Te mit csinálsz ez ellen???

Tiltsunk el minden 12 évest a szüléstől?
Vagy kötelezzünk minden 30 év felettit hézasodásra/férjhezmenésre??

HOvá vezetne ez???
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (410)
kékhagyma Creative Commons License 2008.04.03 0 0 413

No azért egészen más a változás ezer év távlatában, meg 20-30 éven belül. :-(

 

 

Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (412)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.04.03 0 0 412
Később már nem lesz ez ilyen furcsa. Sokkal természetesebb lesz.

A honfoglalók valószínűleg meghökkennének, ha látnák, mi lett az ő vérükből. De nekünk tök természetes, nem?
Előzmény: kékhagyma (411)
kékhagyma Creative Commons License 2008.04.03 0 0 411

Szóval ha nem vigyázunk a lakóhelyünk megválasztásával, akkor az unokánk már úgy jön haza, hogy "dik-mán, mi ez a csóré kaja az asztalon? A rák egye ki a belét, aki ilyet főzött" ?

 

Szép kilátások.... :-S

Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (409)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.04.03 0 0 410
Ottan van a probléma, hogy míg a nemi érés és a nemi vágyak követelő jelentkezésének időpontja erősen leszállt mostanra úgy 12 év körülre, addig a lelki éretté válás és a felelős gyerekvállalás ideje éppenhogy kitolódni látszik, a 30 felé.
Előzmény: AliceCsodaországban (406)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.04.03 0 0 409
Váradi Roma Café? (Vagy mi...), Győzike, stb. :)

De egyébként nem csak gyarapodásról van szó, hanem arról, hogy a szokásokat, életmódot nem csak egy irányban veszik át az emberek. Pláne minél nagyobbá a cigány népesség aránya, annál inkább igaz lesz ez.
Előzmény: ghoezeke mate (403)
kékhagyma Creative Commons License 2008.04.03 0 0 408

Már a novemberi híradásokban is szerepelt ez a feltételezés.

 

http://www.bama.hu/index.php?apps=cikk&cikk=104583

...........

információink szerint a pellérdi nagyapa hatvanegy esztendős. Úgy tudjuk továbbá, hogy a megrontott leány halmozottan fogyatékos, valamint feltételezhető az is, hogy a család több férfitagja is kihasználta őt - többek között ezért lehetett szükség DNS-vizsgálatra annak megállapításához, hogy ki ejtette teherbe a kislányt.

Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (399)
kékhagyma Creative Commons License 2008.04.03 0 0 407

Milyen szülők lehetnek ezek...?????? :-((((((((((((((((((

Leeht, hogy a bulvármédia torzít, de korábban voltak olyan feltételezések, hogy a család több férfitagja is "használta" a kislányt. Ezek után simán el tudom képzelni... :-(((((((

Előzmény: AliceCsodaországban (394)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.04.03 0 0 406
Ez megint egy más kérdés, hogy az adott viszonyokhoz hogyan faragjuk a törvényeket... ha a nemi érés napjainkban már sokkal előbbre kerül mint mondjuk 30 évvel ezelőtt, akkor itt az ideje a szülés (pontosabban a gyerekcsinálás) büntethetőségét is leszállítani...


(Számomra nem is ez a probéma gyökere... én inkább kötelező tanfolyamok elvégzéshez kötném a tgyást meg a gyedet meg a gyest az állapotos kismamák száméra. Úgyszintén pár hetes tanfolyam elvégzésére köteleznék minden házasulandót, sőt a házasságkötéshez kötelezővé tenném az orvosi vizsgálatot is - nem eltiltásképpen, hanem pl. azért, hogy a házasulandó legyen tisztában azzal ha a jöbendőbelje családjában bizonyos betegségek halmozottan fordulnak elő, avagy hogy nem hordozója egy olyan génnek ami nemhez kötött és hasonlók... - mindezt nem eltiltásképpen, csak kötelező felvilágosításképpen, kvázi, hogy a menyasszony meg a vőlegény legalább ebben a kérdásben álljon tisztán az oltár előtt. )
Előzmény: Édy Endre (402)
Édy Endre Creative Commons License 2008.04.03 0 0 405
Egyelőre ez a mázlink, de már szorgosan dolgoznak rajta, hogy ez ne így legyen. csak először a meglévő gátakat köll lebontani szakmai segédlettel.
Előzmény: AliceCsodaországban (404)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.04.03 0 0 404
Abban az esetben két másik kulturában élő, de két önálló egyed létesített nemi kapcsolatot, a mostani polgári erkölcsre lefordítva a gyerekek szerették egymást, vagy eltiltjuk őket amit kijátszanak, vagy szemet húnyunk (esetleg biztatjuk), mindenesetre ott, abban az esetben a "virágnak megtiltani nem leheet, hogy nyíiljék, jön a kikelet " elvéről volt szó, és csak kis baki az, hoyg a két már a nemi érést minden szempontból befelejező, bár korban éretlen emberről volt szó.

Nem tudok olyan kultúráról légyen az bármilyen vallás, ami elnézi, vagy segíti a vérfertőzést.
Előzmény: Édy Endre (400)
ghoezeke mate Creative Commons License 2008.04.03 0 0 403
Szerény a képzelőtehetségem ezen a területen. Felsorolnál néhány olyan szokást, ahol a magyar társadalom gyarapodna a cigány kultúrával?
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (398)
Édy Endre Creative Commons License 2008.04.03 0 0 402
A hollandoknál a helyi AB lehetővé tette, hogy azok, akik a fiatalabb korosztállyal szembeni pajzánkodást elérendő politikai céllá tették, indulhassanak pártként. Pedig ugyebár...
Előzmény: AliceCsodaországban (401)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.04.03 0 0 401
"De ezt nem mind ebből a cikkből olvastad ki, ugye?"

De igen.

"Egyébként az értelmi fogyatékosok egy részére jellemző a szexuális gátlástalanság. Aztán talán a nem túlművelt nagypapi vagy nem fogta fel, hogy akkor sem szabad, ha a kislány szereleméhesen ráveti magát, vagy hivatkozási alapnak gondolta ezt a tényt (hibásan)."

Na itten van az eb elhantolva, hogy miféle családi mentalitás az, ha ezt hogy úgy mondjam in nature kezeli, és kihasználja... mert a szelemileg visszamaradottak egy részénél igen erősen működi az ösztönös fajfenntartás (khm, hű de jól sikerült polgáian megfogalmaznom azt, hogy mihelyst elérik a nemi érést követelik az aktust mint a most bagzó macskám...) - és ezt KIHASZNÁLJÁK.
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (399)
Édy Endre Creative Commons License 2008.04.03 0 0 400
Ebben az esetben spec. télleg nem erről volt szó, ámde hadd említsem meg a pár évvel ezelőtti borsodi kislány esetét, ahol - bár kisebb volt a korkülönbség - közös beleegyezéssel összefeküdtek, oszt' a szülők meg értetlenül néztek a riporterre és kérdezték: Há' szeretik egymást. Mit tehettünk volna? Adtunk nekik szobát.
Előzmény: AliceCsodaországban (397)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.04.03 0 0 399
"minden jel arra mutat, hogy úgy tartották otthon mint egy állatot, mint egy kecskét akit a család hímtagjai seggbekúrhatnak ha éppen menstruál a Zasszony"

De ezt nem mind ebből a cikkből olvastad ki, ugye?

Egyébként az értelmi fogyatékosok egy részére jellemző a szexuális gátlástalanság. Aztán talán a nem túlművelt nagypapi vagy nem fogta fel, hogy akkor sem szabad, ha a kislány szereleméhesen ráveti magát, vagy hivatkozási alapnak gondolta ezt a tényt (hibásan).
Előzmény: AliceCsodaországban (397)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.04.03 0 0 398
De, az integráció megtörténik. Csak nem úgy, hogy ők fogadják el a mi szabályainkat, hanem úgy, hogy mindkét társadalom közeledik a másikhoz addig, amíg már nem lesz különbség.
Előzmény: AliceCsodaországban (395)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.04.03 0 0 397
MOst azt várod, hogy szörnyűlködni kezdek, de nem. 60 éves vagyok, az én időmben még az érettségiző lányok köz9tt csak kis részben voltak olyanok, akik már nem voltak szüzek. A lányaimnál már volt olyan, aki már 14 éves korában csak amiatt feküdt le egy fiúval, mert ha nem akkor az a többiek számára már ciki.

Márpedig aki nemi életet él, az szaporodni szok erre van kitalálva... Szvsz Ez topic NEM erről szól.

Ebben az esetben viszont szó nem lehet semmiféle közös megegyezésről, egy szellemileg visszamaradott, siketnéma lány esetében ezt egyszerűen nem lehet bizoynítani, minden jel arra mutat, hogy úgy tartották otthon mint egy állatot, mint egy kecskét akit a család hímtagjai seggbekúrhatnak ha éppen menstruál a Zasszony.

És a legnagyobb baj az, hoyg ők ezt természetesnek tartják... azt is, hogy apa a lányával, fivér a hugával, nagyapa az unokájával...


Előzmény: Édy Endre (396)
Édy Endre Creative Commons License 2008.04.03 0 0 396
Majd szépen hozzáigazítják a szabályozást a haladó nemzeteknél tapasztaltakhoz. Például, hogy közös beleegyezés esetében az alsó korhatár 12 év, amennyiben a korkülönbség nem haladja meg a 4 évet. Tehát ha 12 és 17 jön össze, akkor a 17-nek nem jó, de ha 12 és 15 a felállás, akkor semmi gond. Dutch Criminal Code.
Előzmény: AliceCsodaországban (395)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.04.03 0 0 395
Egyébként ez a mentalitás az oka annak, hogy SOHA nem fogjuk integrálni a cigényságot. Ha ők máig egy másik társadaomban élnek, és csudálkoznak, ha ez ilyenkor ellentétbe kerül a mi társadalmunk szabályaival, akkor nincsen menekvés.... nincsen megoldás. :-(((
Előzmény: kékhagyma (392)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.04.03 0 0 394
" A szülők állításuk szerint csak az utolsó pillanatban vették észre, hogy a kislány terhes, amikor Mercédesz először életében megszólalt. Annyit mondott, hogy „baba” és mutogatott a hasára. "

Számomra ez a legmegrázóbb mondat... :-(((
Előzmény: kékhagyma (392)
ghoezeke mate Creative Commons License 2008.04.03 0 0 393
Az apa is pozitívan áll hozzá. Őt vajon miért nem csukják be?
Előzmény: kékhagyma (392)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!