Keresés

Részletes keresés

alto Creative Commons License 2007.11.20 0 0 26
Tudtommal a tavalyi balhék után megállapodott a rendőrség az újságírókkal, hogy pont a mostani esetek elkerülése végett viseljenek valami feltűnő színű ruházatot (egy fényvisszaverő mellényszerűséget).

Ahogy a különböző TV híradások alkalmával láttam, az újságírók be is tartották ezt a teljesen ésszerű rendelkezést.

Az esetről egyébként csak az jutott eszembe, hogy ha belepisilek a konnektorba és jól megráz az áram, azért nem az Elektromos Művek a felelős. Hanem én.
sul Creative Commons License 2007.11.20 0 0 25
Hát nem. Már csak egy ilyen - aránylag kis kaliberű - ügyből is látszik.
Előzmény: hoppa_hoppa (24)
hoppa_hoppa Creative Commons License 2007.11.20 0 0 24
"Jobb helyeken illik elhinni azt, amit mond az ember."

ez nem egy jobb hely.
Előzmény: sul (21)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.20 0 0 23
Az a te bajod ha már a szemednek sem hiszel!
Előzmény: fekete szentember (22)
fekete szentember Creative Commons License 2007.11.20 0 0 22
Hú, én meg magát Solymosi Esztert és a Jud Süsst látam a tüntetésen, maguk voltak az iszonyat, ojvé...
Előzmény: Törölt nick (5)
sul Creative Commons License 2007.11.20 0 0 21

"Nem volt nála igazolvány és nem viselte a kötelező ruházatot.
Akkor miért is kellett volna a rendőröknek elhinni..."

Azért, mert mondta. Jobb helyeken illik elhinni azt, amit mond az ember.

Aztán azt is mondta a rádiónak adott interjúban, hogy amíg bent ült a rendőrségen (4 óra), a felesége felhívta a yardot, és ő is igazolta.

De ha mindettől eltekintünk, még attól is, hogy ő épp újságíró, jó, lett volna közönséges tüntető: vajon hogy távozzon valaki a helyszínről, ha két rendőrsorfal veszi közre???

(Holott a rendőrségnek éppenséggel kötelessége megkönnyíteni a távozást!)  

Előzmény: alto (7)
VT22 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 20
cigányhírek: kuruc.info
wizes Creative Commons License 2007.11.20 0 0 18

Lya bocsi, most látom a volt kimaradt.

Akkor is volt összefogás .

Így akartam, csak ez a trágya gép soxor lenyeli a szótagokat, nem olvok vissza hanem csak elnyomom.

:((

Előzmény: wizes (16)
vertikalispupakolo Creative Commons License 2007.11.20 0 0 17

Nem a konkrét példa kivesézése a topic célja, arra van másik.

A példát csak azért hoztam, mert ez ügyben mindkétoldali média, és az összes párt hazudik.

Előzmény: Törölt nick (14)
wizes Creative Commons License 2007.11.20 0 0 16

Azt írtam nem?
Összefogás címszó alatt.

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.20 0 0 15

Egyébként a miniszter sem mondta, hogy nem igazolta magát az ujsiró!!!

Előzmény: vertikalispupakolo (13)
vertikalispupakolo Creative Commons License 2007.11.20 0 0 13

Az újságíró első megnyilatkozásából merítettem ahol elmonta, nem iagazolta magát a rendőröknek.

Nos ezt mostanra mindegyik média Hírtvtől a Klubrádióig -kivételnélkül- kihagyta a tájékoztatásból.

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.20 0 0 12
A MUOSZ akkor is tiltakozott, vagy rosszul emlékszel?!
Előzmény: wizes (10)
wizes Creative Commons License 2007.11.20 0 0 11

Retyi.

Xarok bele!

;<))

Előzmény: Törölt nick (0)
wizes Creative Commons License 2007.11.20 0 0 10

A tavalyi hugyosforradalomnál lévő Htv-s tudosító sem igazolta magát, - kapott pár gumibotot- ugyanúgy nagy volt a zúdulás.

Persze akkor nagy az osszefogás, de hogy a tényeknek megfelelően tudósítsanak, azt már nem. Politikai szemüveggel néznek.

Nekik sem lehet mindent, pláne ilyen felkészületlen genya bandának.

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.20 0 0 8

Esetleg ottvoltál??? a demonstáción.

Előzmény: vertikalispupakolo (-)
alto Creative Commons License 2007.11.20 0 0 7
Nem volt nála igazolvány és nem viselte a kötelező ruházatot.

Akkor miért is kellett volna a rendőröknek elhinni, hogy újságíró nem pedig szabadságon levő űrhajós?
Előzmény: sul (4)
alto Creative Commons License 2007.11.20 0 0 6
Nem érdemes, gyakorlatilag nincs fontosabb hír, ami a híradókban korrekten, torzítás és ferdítés nélkül jelenik meg. Néha szándékosan torzítják, néha egyszerűen trehányságból, megengedhetetlen egyszerűsítésből. A hírnek utána menni energiába kerül és konfliktusokat generálhat. Ettől a magyar újságírók meghatározó többsége irtózik. A magyar média és hírszolgáltatás olyan, mint maga az ország: provinciális.

Alig van olyan műsor, ami valóban a gondolkodó, a valóságra kíváncsi nézőt célozza meg. Hirtelen 3-nál többet fel sem tudnék sorolni. Ezek közös jellemzője, hogy igazi, profi újságírók, médiaemberek csinálják őket. De nézettségük, hallgatottságuk kicsi. A többségnek marad a többi, ahol alapvető tényeket nem említenek, amik a hír valós megértéséhez szükségesek lennének.

Az a nagy helyzet, hogy az átkosban színvonalasabb volt a hírműsor, mint a maiak. Külpolitika, belpolitika, sport, időjárás, kis színesek: ez volt a struktúra.

Most meg külpolitika gyakorlatilag nincs, a belpolitikából csak a botrány számít és vezető hír, hogy Birkabürgözdön a villám belecsapott Józsi bácsi szénakazlába.

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.20 0 0 5
Mint ahogy azt sem írták meg az ujságok, hogy ki volt a pajeszos zsidó aki a tüntetőkkel volt és először nem mertek hozzászólni a rendőrök. Később mikor már őrizetbe vették ő volt az egyetlen akit nem bilincseltek meg, a többieket mind!
sul Creative Commons License 2007.11.20 0 0 4

"mindkét oldali média rendre kihagyta, hogy az újságíró úr nem volt hajlandó igazolni magát"

Lehet, hogy ez sem igaz így. Én tegnap hallottam Barcsot (HVG) a Kossuthon, és ő maga mondta, hogy bár igazolvány nem volt nála, és mellényt sem viselt, mondta a rendőröknek, hogy újságíró. De beszorították két rendőrsorfal közé, úgyhogy lehetetlen volt elhagynia helyszínt, de ez a rendőröket nem érdekelte. Mint ahogy az se, hogy újságíró.

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.20 0 0 3
Na de Árpi bátyám!
Semmi Orbánozás?
vertikalispupakolo Creative Commons License 2007.11.20 0 0 2

Emán WC, ez nem ér.

Phat_Mammma Creative Commons License 2007.11.20 0 0 1

Bucsuz0m.

:-)

vertikalispupakolo Creative Commons License 2007.11.20 0 0 topiknyitó

00000000000000000000000000000

h0gy én legyek az első nullázó.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!