Én 4. éve hirdetek szállásadó csoportokban horgász szállást a fő profilomhoz kapcsolt nyaraló profiljával. Én vagyok (voltam) az admin. Szokásos év eleji "kedves szálláskeresők! Idén is várunk titeket...blabla" szöveggel posztoltam a csoportokban! Hangsúlyozom, ugyanezt, ugyanígy megtettem 3-4 havonta. Most valamiért kaptam egy üzenetet, egy igazi zagyvaságot semmitmondó tőmondatokkal: Megsértettem a meta-business hirdetési objektumra vonatkozó szabályzatát. Ennyi. se idézet, hogy hol, mivel sértettem meg, se semmi indok, magyarázat! Ok. Néztem, mint a hal a szatyorban. Rányomtam a felülvizsgálati kérelem gombra. 4 óra múlva jött egy elnézést kérő sablon üzenet, merthogy emberi erőforrás nem vesz részt a szűrésben blabla... Ezekután ugyanúgy működött minden kb 1,5 napig, majd újra tiltás, most már magyarázat nélkül. Majd ismét használhattam és újabb 2 nap után megint tiltás. Ezalatt az idő alatt szószerint SEMMIT nem csináltam a fb-n, egy like-ot nem raktam, egy fél mondatot nem írtam. Azóta zárolva vagyok, azt írja van még 165 napom, aztán zárolják. Persze mellette ott a nyaralóim fb oldala, amit így képtelen vagyok moderálni. De a legfájóbb, hogy nem tudok jelen lenni a szálláskereső oldalakon, amiből élek tulképp.
Kérdésem, hogy lehet korlátozni, hogy a megjelenített oldalak között kevesebb új ismeretlen oldal legyen 4-5 csoport tagja vagyok ezek érdekelnek, eddig nagy részben ezekről az oldalakról volt találat, néha egy egy új bejegyzés megjelenítés, most valami megváltozott, rakásszámra jön az érdektelen többnyire fos oldal, hiába tiltom őket egyre több új oldal jön. Mi állítgatódott el? Hogy lehet vissza állítani, hogy első sorban a hivatkozásaid fülön levő oldalak bejegyzése jelenjenek meg, nem minden vegyes szemét?
Legalább 10 éve használom a Facebook-ot ugyanazzal a profillal és jelszóval. Most viszont nem tudok belépni, folyton a "Sorry, something went wrong." üzenet jön. Próbálkoztam jelszó változtatással, új profil létrehozásával, új regisztrációval is, mindig ezt üzente. Mit tegyek? Felejtsem el a Facebook-ot és menjek át másik közösségi oldalra? Itt több csoportnak aktív tagja vagyok. Mi történhetett? Kitiltott az admin? Nem adtam rá okot.
Sziasztok! A napokban frissült a telefonom (S20fe). Azóta ha kapok egy Messenger üzenetet, akkor a Messenger alkalmazás is jelez, és a Facebbook is. Nagyon idegesítő...Sehol nem találom a Facebook-on belül, hogy hol tudnám letiltani hogy az üzenetekről ne küldjön értesítést. Hol tudom ezt beállítani? Illetve miért kapom a dupla értesítést?
"Nem szóltam hozzá semmihez, nem tettem bejegyzést SOHA."
Az, hogy valaki nem szól semmit, nem csinál semmit az nem buli a nagy testvérnek, így egy idő után kidob a rendszer, mint inaktiv tag.
Egyébként, az az érzésem, hogy kezd összeomlani a rendszer... a programozóik csak kullognak az események után.
Kérdezhetjük: mi tartja el ezt a nagy vízfejet? Nagyon sokan itt intézik az üzleti ügyeiket, itt hirdetnek, adnak-vesznek, a politika is bent van már jó vastagon.
Köszönöm reagálást!nincs kétfaktoros.Fél éve készítettem facebookom, egy másik feltöltös telószámmal mint amelyik telon épp használom.A kezdetektől 'ma van a szülinapom' cimmel jöttek hírfolyamon neked ajánlottak' képek sok amputált fotók.Gondoltam megváltoztatom pc-n jelszavam de nem tudom.Viszont belépni be tudok.2 hónapja megműtöttek izűleti protézissel,az amputalt ajánlások el is tűntek. Whatsapp fiokom nincs.
Talán ha email cimmel jelentkezek be nem telefonszámmal? A lényeg nem tudok jelszót modosítani ,valahol tudnám ezt jelenteni ? lehet új fiokot csinálok de ezt sikerülne törölni? Köszönöm segítséget!
Sziasztok,segítséget kérnék! Facebook jelszót akartam vátoztatni,be is írtam újra az új jelszavat ,majd "add meg a whatsapp-fiókodra küldött kódot" ablak jött fel.De nekem nincs whatsapp fiókom.Feltörték a facebookom?-vagy mi történt?
Sziasztok! Van egy kis gondom, van egy régi instagram fiókom de nem tudok rá belépni. És sajnos a hozzá tartozó e-mail és telefonszám nem érvényes már . Van valakinek esetleg valami ötlete? Vagy valami trükk amivel be tudok lépni ?
Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget. A bejelentkezésem után a jobb felső sarokban ott van a kis avatar fényképem körben és mellette egy kis piros kör van. Az mit jelent? Aktív vagyok, bent vagyok, megy a messenger, látom a hírfolyamot, de van egy csoport amibe ha beírok, autmatikusan törlődik a bejegyzés. Ez miért van? Köszönöm.
Egyetértek az előttem szólóval. Olyasmi lehet, mint a Wish. Szuperolcsó, rendelsz valamit, kifizeted, aztán vagy megkapod, vagy sem. Szerencsés esetben a vételárat visszakapod. Keress rá erre: temu.com vélemények. És a találatok közt találsz pár véleményt.
A fizetési módjaik között c s a k előre fizetési lehetőségek szerepelnek, bankkártyával, annak a számából adott számjegyeket kértek. Ezután nem mertem kipróbálni.
Nekem egy ismerősöm hamisított profilja jött szembe, bejelentettem, és néhány napon belül törölték is. Viszont én meg tudtam mutatni a valódi profilt, ami gondolom, segítség volt.