Keresés

Részletes keresés

Peter1885 Creative Commons License 2025.01.18 0 0 1671

Sziasztok! 

Én 4. éve hirdetek szállásadó csoportokban horgász szállást a fő profilomhoz kapcsolt nyaraló profiljával. Én vagyok (voltam) az admin. Szokásos év eleji "kedves szálláskeresők! Idén is várunk titeket...blabla" szöveggel posztoltam a csoportokban! Hangsúlyozom, ugyanezt, ugyanígy megtettem 3-4 havonta. Most valamiért kaptam egy üzenetet, egy igazi zagyvaságot semmitmondó tőmondatokkal: Megsértettem a meta-business hirdetési objektumra vonatkozó szabályzatát. Ennyi. se idézet, hogy hol, mivel sértettem meg, se semmi indok, magyarázat!  Ok. Néztem, mint a hal a szatyorban. Rányomtam a felülvizsgálati kérelem gombra. 4 óra múlva jött egy elnézést kérő sablon üzenet, merthogy emberi erőforrás nem vesz részt a szűrésben blabla... Ezekután ugyanúgy működött minden kb 1,5 napig, majd újra tiltás, most már magyarázat nélkül. Majd ismét használhattam és újabb 2 nap után megint tiltás. Ezalatt az idő alatt szószerint SEMMIT nem csináltam a fb-n, egy like-ot nem raktam, egy fél mondatot nem írtam. Azóta zárolva vagyok, azt írja van még 165 napom, aztán zárolják. Persze mellette ott a nyaralóim fb oldala, amit így képtelen vagyok moderálni. De a legfájóbb, hogy nem tudok jelen lenni a szálláskereső oldalakon, amiből élek tulképp. 

Valaki járt már zene az úton? 
Ötlet?

Előre is köszi! 

FUCK facebook!

Labitttt Creative Commons License 2025.01.07 0 0 1670

Kérdésem, hogy lehet korlátozni, hogy a megjelenített oldalak között kevesebb új ismeretlen oldal legyen 4-5 csoport tagja vagyok ezek érdekelnek, eddig nagy részben ezekről az oldalakról volt találat, néha egy egy új bejegyzés megjelenítés, most valami megváltozott, rakásszámra jön az érdektelen többnyire fos oldal, hiába tiltom őket egyre több új oldal jön. Mi állítgatódott el? Hogy lehet vissza állítani, hogy első sorban a hivatkozásaid fülön levő oldalak bejegyzése jelenjenek meg, nem minden vegyes szemét?

bandolesa Creative Commons License 2024.12.12 0 0 1669

Jó napot! -Azt tudja valaki,hogy lehet visszaszerezni egy felhasználói fiókot?

Kérték a személyazonosságot-én meg az adókártyát küldtem el neki.-

Mert nem megfelelő minőségű a személyiről a kép,ezért a rendszer nem fogadta el!

amúgy engedett letölteni személyes adatokat a zárolt fiókomról?

Nincs programom,ami megnyitná ezt- mi lehet? 

Milyen program kell ehhez?

pimre Creative Commons License 2024.12.12 0 0 1668
Előzmény: laci_52 (1667)
laci_52 Creative Commons License 2024.12.11 0 0 1667

Legalább 10 éve használom a Facebook-ot  ugyanazzal a profillal és jelszóval. Most viszont nem tudok belépni, folyton a "Sorry, something went wrong." üzenet jön. Próbálkoztam jelszó változtatással, új profil létrehozásával, új regisztrációval is, mindig ezt üzente. Mit tegyek? Felejtsem el a Facebook-ot  és menjek át másik közösségi oldalra?  Itt több csoportnak aktív tagja vagyok. Mi történhetett? Kitiltott az admin? Nem adtam rá okot.

csp187 Creative Commons License 2024.09.17 0 0 1665

Sziasztok! A napokban frissült a telefonom (S20fe). Azóta ha kapok egy Messenger üzenetet, akkor a Messenger alkalmazás is jelez, és a Facebbook is. Nagyon idegesítő...Sehol nem találom a Facebook-on belül, hogy hol tudnám letiltani hogy az üzenetekről ne küldjön értesítést. Hol tudom ezt beállítani? Illetve miért kapom a dupla értesítést?

szomory Creative Commons License 2024.08.29 0 0 1664

"Nem szóltam hozzá semmihez, nem tettem bejegyzést SOHA."

Az, hogy valaki nem szól semmit, nem csinál semmit az nem buli a nagy testvérnek, így egy idő után kidob a rendszer, mint inaktiv tag.

Egyébként, az az érzésem, hogy kezd összeomlani a rendszer... a programozóik csak kullognak az események után.

Kérdezhetjük: mi tartja el ezt a nagy vízfejet?  Nagyon sokan itt intézik az üzleti ügyeiket, itt hirdetnek, adnak-vesznek, a politika is bent van már jó vastagon.

Természetesen, ez egy apró része a nagy egésznek.

Előzmény: Ollie a Réhm (1660)
gombóc29 Creative Commons License 2024.08.18 0 0 1663

Nagyon köszönöm a válaszod!!

Másnap reggel már ismét láthatóvá vált számomra is!

Óvatosabban fogok bánni ezután a kattintgatásokkal 🙂

Előzmény: Herold (1659)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2024.08.17 0 0 1662

Ok azt megértem , hogy a töketlenkedés miatt először letiltott, aztán kitiltott.

De a hivatalos email cmmel regisztráltam egy másik Facebook profilt ,ahonnan megírtam az esetet.

Mindkét címen valós adatokat adtam meg , ahol kértem az eredeti fiókom visszaállítását.

Erre az újonnan regisztrált fiókot is kitiltották.

Ez egy szánalmas röhejes rendszer , Facebook  a nácik , kommunisták csak irigyelhetik.

Eddig is meg voltam enélkül a szennycsatorna nélkül , ezután is meg leszek.

:-)))

PS Mindent dokumentáltam képernyőfotókkal, letöltöttem a Facebook fájlt a fiók tevékenységről.

Előzmény: bandolesa (1661)
bandolesa Creative Commons License 2024.08.17 0 0 1661

nem emlékeztem a jelszóra......pár próbálkozás után letiltott.-gondolom,ha én csináltam volna magamnak,engem is letiltana.-

-Az autómatikus rendszer így van beállítva,hogy bizonyos sikertelen belépés után letílt.-

-Kell nekik írni e-mailt,és igazolni magadat.-

Gondolom a rendszer idegen behatolónak észlelte a belépési próbálkozásokat.

Előzmény: Ollie a Réhm (1660)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2024.08.17 0 0 1660

1 éve regisztráltam munka miatt. Csak olvasni akartam cikkeket.

Nem szóltam hozzá semmihez, nem tettem bejegyzést SOHA.

Tegnap be akartam lépni , de nem emlékeztem a jelszóra......pár próbálkozás után letiltott.

Mára kitiltott .

regisztráltam egy hivatalos email címmel , ott leírtam az esetet kértem a letiltás feloldását.

Mára azon a címen is kitiltott.

Mindkét címen letöltöttem a tevékenység listát , amit a Facebook állított össze , mindenhol azt írta

- Ezen a területen nincsenek adataid.

- Ezen a területen nincsenek adataid.

Kérdem én akkor mi alapján tiltottak ki ?????

Meg sem szólaltam egyszer sem.

Hol lehet ezeknek jelezni még ha kitiltottak mindkét valós címen ?????

Herold Creative Commons License 2024.08.10 0 0 1659

Ha a "Bejegyzés elrejtése" menüpontra kattintottál, akkor csak a számodra lesz elrejtve a videó, az ismerőseidnek nem.

Előzmény: gombóc29 (1658)
gombóc29 Creative Commons License 2024.08.10 0 0 1658

Üdvözlök Mindenkit,

kezdő facebook-ozó vagyok.

Feltöltöttem egy videót,

viszont nem tudom mire nyomtam rá,

de olyan szöveg jelent meg a videó helyén, hogy:

"Bejegyzés elrejtve

Ezt a bejegyzést nem fogod többet látni"

Ezt csak a mobilon produkálja, PC-n nem.

Hogyan tudnám visszaállítani???

Segítsetek , kérlek szépen!!!!

Köszönöm,

Beatrix

falkm Creative Commons License 2024.06.13 0 0 1657

Rendben,köszönöm!

Előzmény: Herold (1656)
Herold Creative Commons License 2024.06.12 0 0 1656

Próbáld meg az emailcímes bejelentkezést.

Előzmény: falkm (1655)
falkm Creative Commons License 2024.06.12 0 0 1655

Köszönöm reagálást!nincs kétfaktoros.Fél éve készítettem facebookom, egy másik feltöltös telószámmal  mint amelyik telon épp használom.A kezdetektől 'ma van a szülinapom' cimmel jöttek hírfolyamon neked ajánlottak' képek sok amputált fotók.Gondoltam megváltoztatom pc-n jelszavam de nem tudom.Viszont belépni be tudok.2 hónapja megműtöttek izűleti protézissel,az amputalt ajánlások el is tűntek. Whatsapp fiokom nincs.

Talán ha email cimmel jelentkezek be nem telefonszámmal? A lényeg nem tudok jelszót modosítani ,valahol tudnám ezt jelenteni ? lehet új fiokot csinálok de ezt sikerülne törölni? Köszönöm segítséget!

Előzmény: Herold (1654)
Herold Creative Commons License 2024.06.12 0 0 1654

Be volt kapcsolva a kétfaktoros azonosítás?

Ha feltörték volna, akkor valószínűleg nem tudtál volna bejelentkezni.

Előzmény: falkm (1653)
falkm Creative Commons License 2024.06.11 0 0 1653

Sziasztok,segítséget kérnék! Facebook jelszót akartam vátoztatni,be is írtam újra az új jelszavat
,majd "add meg a whatsapp-fiókodra küldött kódot" ablak jött fel.De nekem nincs whatsapp fiókom.Feltörték a facebookom?-vagy mi történt?

kispangit Creative Commons License 2024.02.19 0 0 1651

A TikTokra is megérkeztek a videókat megszakító reklámok | 24.hu

Facebook-osok, Youtube-osok :-)))))))))))) LOL muhahahahaha aszittétek, hogy...

Bodnár Viktor Creative Commons License 2024.02.03 0 0 1650

Sziasztok! Van egy kis gondom, van egy régi instagram fiókom de nem tudok rá belépni. És sajnos a hozzá tartozó e-mail és telefonszám nem érvényes már . Van valakinek esetleg valami ötlete?
Vagy valami trükk amivel be tudok lépni ?

Herold Creative Commons License 2024.01.14 0 0 1649
Előzmény: lenshood (1648)
lenshood Creative Commons License 2024.01.14 0 0 1648

Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget. A bejelentkezésem után a jobb felső sarokban ott van a kis avatar fényképem körben és mellette egy kis piros kör van. Az mit jelent? Aktív vagyok, bent vagyok, megy a messenger, látom a hírfolyamot, de van egy csoport amibe ha beírok, autmatikusan törlődik a bejegyzés. Ez miért van? Köszönöm.

pimre Creative Commons License 2024.01.13 0 0 1647

Egyetértek az előttem szólóval. Olyasmi lehet, mint a Wish. Szuperolcsó, rendelsz valamit, kifizeted, aztán vagy megkapod, vagy sem. Szerencsés esetben a vételárat visszakapod. Keress rá erre: temu.com vélemények. És a találatok közt találsz pár véleményt.

Előzmény: Moskovicsbácsi (1645)
Tibbe Creative Commons License 2024.01.13 0 0 1646

Szerintem semennyire, ki ne próbád!

Előzmény: dsfdgfddf (1643)
Moskovicsbácsi Creative Commons License 2024.01.13 0 0 1645

A fizetési módjaik között  c s a k  előre fizetési lehetőségek szerepelnek, bankkártyával, annak a számából adott számjegyeket kértek. Ezután nem mertem kipróbálni.

Előzmény: dsfdgfddf (1643)
dsfdgfddf Creative Commons License 2023.11.27 0 0 1643

Ki használja, ki ismeri, vélemények? Olcsó minden. https://temu.com  mennyire megbizható?

Herold Creative Commons License 2023.11.15 0 1 1642

Ez a topik jobban pörög.

Előzmény: Barátocska :) (1638)
Barátocska :) Creative Commons License 2023.11.15 0 0 1641

Nekem egy ismerősöm hamisított profilja jött szembe, bejelentettem, és néhány napon belül törölték is. Viszont én meg tudtam mutatni a valódi profilt, ami gondolom, segítség volt. 

Előzmény: Herold (1640)
Herold Creative Commons License 2023.11.13 0 0 1640

Én már bejelentettem pár kamuprofilt, egyet sem töröltek, valami olyan indokkal, hogy nem sértette a közösségi alapelveket.

eref Creative Commons License 2023.11.13 0 1 1639

kösz :) :) 

Nincsenek illúzióim, sem az indexszel, sem a Fb-kal kapcsolatban. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!