Keresés

Részletes keresés

blueye Creative Commons License 2025.02.27 0 0 465

Régi HVB Jelzálogbanktól Unicredit bankhoz került jelzálogkölcsön (utolsó részlet befizetése után) lezárásáról van valakinek tapasztalata?

irreverzibilis Creative Commons License 2025.02.26 0 0 464

Kinek tilos? letojom, úgy dolgoztam 20évig,h lehallgattak/jelentettek rólam, mit érdekel hogy egy bank meg tudja milyen nevek vannak a telókönyvemben, nyitott könyv az életem,de ha Te titkos ügynök vagy akkor kerüld ki a push értesítést 

Előzmény: Mekk Elek ezermester (463)
Mekk Elek ezermester Creative Commons License 2025.02.26 0 0 463

Leírtam hogy magántitkok után kémkedő mobilalkalmazás telepítése TLOS.
Ha ez után is push üzenetekről beszélsz, akkor mellébeszélsz.

Előzmény: irreverzibilis (462)
irreverzibilis Creative Commons License 2025.02.09 0 0 462

én használom az uni mobil appját, be lehet állítani a push értesítést,még összeghatárral is lehet kombinálni, szerintem tök jó, még négy bank appját használom,nem jobbak

szóval nem csak sms értesítést lehet kérni,nem egyről beszélünk

Előzmény: Mekk Elek ezermester (461)
Mekk Elek ezermester Creative Commons License 2025.02.08 0 0 461

"van balf. ügyfél aki sms értesítést kér"

Ha mindenféle kisipari mobilalkalmazások telepítése tilos (biztonsági okokból), 

akkor csak az SMS értesítést lehet választani.
Csúnya dolog ám lehülyézni az ország összes informatikusát.

Előzmény: irreverzibilis (456)
Mekk Elek ezermester Creative Commons License 2025.02.08 0 0 460

"nekem január 18-n berakták a netbankba"

Köszönöm. Úgy emlékeztem, hogy ezt postán, papíron kell (kötelező) elküldeniük.

Előzmény: irreverzibilis (453)
Mekk Elek ezermester Creative Commons License 2025.02.08 0 0 459

Az Unicredit mobilalkalmazása a következő adatokhoz kér hozzáférést a telefonodon:

Pénzügyi adatok
Felhasználó fizetési adatai, Vásárlási előzmények és További pénzügyi adatok
Névjegyek
Hely:Hozzávetőleges hely és Pontos hely

Tevékenység
Alkalmazásinterakciók és Alkalmazáson belüli keresési előzmények

Fotók és videók
Eszköz- vagy egyéb azonosítók
Alkalmazásadatok és -teljesítmény
Összeomlásnaplók, Diagnosztika és Alkalmazásteljesítménnyel kapcsolatos egyéb adatok
Személyes adatok
Név, E-mail-cím, Felhasználói azonosítók, Cím és Telefonszám

https://play.google.com/store/apps/datasafety?id=com.unicredit&hl=hu

Szerintem röhejesen naiv (buta) az az ember, aki szerint egy egyszerű normális banki alkalmazás (nem kémszoftver), ezért gondolkodás nélkül feltelepíti a telefonjára.

Passzív befektető Creative Commons License 2025.02.08 0 0 458

Semmi szükségem nincs erre a bankra, miben tud többet mint bármely más?

Befektetési szolgáltatásokra ott az IBKR amely a világ egyik legjobb cége a befektetési szektorban.

Előzmény: Hintalow (457)
Hintalow Creative Commons License 2025.02.06 0 0 457

Igen, úgy néz ki ez alapján :D

irreverzibilis Creative Commons License 2025.02.06 0 0 456

Az alapján hogy van balf. ügyfél aki sms értesítést kér és fizet mint a katonatiszt,ahelyett hogy az ingyenes push értesítést állítaná be?

Előzmény: Passzív befektető (455)
Passzív befektető Creative Commons License 2025.02.06 0 0 455

Ez alapján elfelejtem, terveztem itt számlát nyitni viszont nem fogok, semmivel sem tud többet mint más bank, ezek alapján kerülni kell.

Előzmény: Mekk Elek ezermester (449)
tr411-400 Creative Commons License 2025.02.05 0 0 454

A kémkedés már ott elválik, hogy GooglePlay…

Én meg erre mondom, hogy nincs miről beszélni 🙃

Előzmény: Mekk Elek ezermester (452)
irreverzibilis Creative Commons License 2025.02.04 0 0 453

nekem január 18-n berakták a netbankba

Előzmény: Mekk Elek ezermester (452)
Mekk Elek ezermester Creative Commons License 2025.02.03 0 0 452

"az UniCreditnek már évekkel ezelőtt is elég jó volt a mobilos alkalmazása."

Az Unicredit mobikalkalmazása magántitkokat gyűjt (kémkedik), köszönöm nem kérek belőle.
https://play.google.com/store/apps/datasafety?id=com.unicredit&hl=hu

Unicredit esetén mikorra várható az éves részletes díjkimutatás értesítő levél?
Kapott már valaki?

Előzmény: tr411-400 (450)
irreverzibilis Creative Commons License 2025.01.22 0 1 451

be lehet állítani azt is hogy bejövő vagy kimenőről illetve összeghatárt is az értesítendő tranzakciókról

Előzmény: tr411-400 (450)
tr411-400 Creative Commons License 2025.01.22 0 0 450

Jelenleg nem tudom kipróbálni, de az UniCreditnek már évekkel ezelőtt is elég jó volt a mobilos alkalmazása. Értesítést is küldött például a jóváírásokról, és a kiadásokat is jól át lehetett látni benne.

Ezekután, aki akar SMS-t, nyugodtan fizessen érte százezreket…

Előzmény: Mekk Elek ezermester (449)
Mekk Elek ezermester Creative Commons License 2025.01.21 0 0 449

Az uncredit banknak kb 1 forintba kerül egy SMS értesítés, de lassan már 100 foririntot kér érte az ügyfeleitől.

Egy ismerősömnek csak az SMS értesítők egy évnyi költsége meghaladtda a 100.000 forintot,

ezt én számoltam ki, mert nem kapott éves bankköltség-értesíést, pedig ez kötelező lenne minden bank számára.

Az Unicredit többi szemétségértől írni most nincs időm.

petoca Creative Commons License 2024.12.06 0 0 448

Köszönöm válaszod.
Vajon májusban a lejáró bankkártyája helyett az újat is díjmentesen kapta, mivel nem tették ki a csomagjából és ez abban díjmentes.

Előzmény: JeeEm (447)
JeeEm Creative Commons License 2024.12.05 0 0 447

Ismerősömnek májusban járt le, és továbbra is változatlan feltételek mellett használja, de hogy meddig?

Előzmény: petoca (446)
petoca Creative Commons License 2024.12.05 0 0 446

Partner Aktív Zéró számlám van jelenleg az UniCreditnél, amit Bankmonitoron keresztül kötöttem 3 évre, ami 2025. január végén lejár. Most beszéltem az Ügyfélszolgálatukkal, hogy milyen feltételekkel tudnék maradni, mert nekem tökéletesen megfelelnek, de a díjmentesség miatt inkább tovább állnék (pl. az Ertsé-hez újabb 3 évre – Bankmonitoron keresztül). A válasz: „mostanában” nem küld az UniCredit a lejárat előtt 30 nappal értesítést, hogy pl. a Partner Aktív Plusz számlacsomagba átraknak. Ha nem érkezne ez az értesítés akkor minden marad mindaddig amíg tényleg nem küldenek a változtatásról értesítést – akkor dönthetek, hogy maradok-e így is vagy tovább állok.
Érdekelne, hogy akinek mostanában vagy pár hónapja már lejárt itt a 3 éve, az mit tapasztalt és tényleg változatlanul mehet tovább az eredeti számlacsomag vagy kapott-e értesítést?

Köszönöm az írtok!

Total497 Creative Commons License 2024.07.22 0 0 445

Az Erste-nél havi 225000Ft egyösszegű beérkezett jövedelem kell.

A CIB ECO-nál (ami csak 2 évig nulla) a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összeg, ami nem sokkal kevesebb mint a 225eFt.

Előzmény: aranyláz (444)
aranyláz Creative Commons License 2024.07.21 0 0 444

Köszi, és annak milyen összegű havi beérkező jövedelem a feltétele? 

Mondjuk az éves kártyadíj gondolom nem egy nagy összeg, még azzal együtt se rossz ajánlat.

Előzmény: Total497 (443)
Total497 Creative Commons License 2024.07.18 0 1 443

Már nem lehet Partner Aktív Zéró számlát nyitni csak Partner Aktív NULLA számlát!

Csak két évre szól és nincs ingyen kártya!

A Bankmonitoros Erste Pprivilégum Partner három évig érvényes ingyen kártyával (30eFt visszatérítéssel)!

Előzmény: aranyláz (441)
aby90 Creative Commons License 2024.07.18 0 0 442

Köszönöm!

A korábbi kérésem már vissza is vontam. A Bankmonitoros számlanyitáshoz nem kell ajánlókártya, ajánlókód meg ilyenek, így tárgytalan.

Amúgy vajon a CIB ECO miért sokkal népszerűbb mint az Unicredit Partner Aktív Nulla (vagy Zéró)?

Előzmény: aranyláz (441)
aranyláz Creative Commons License 2024.07.13 0 0 441

Teljesen jó a Partner Aktív Zéró, én több mint két éve használom, nincs vele semmi gond. 

Én is bankfiókban nyitottam, viszont a Bankmonitor oldalán keresztül kell csinálni, csak úgy tudod megnyitni, 

Előzmény: aby90 (439)
irreverzibilis Creative Commons License 2024.06.26 0 0 440

én is a Cib ec-ról váltottam ide, mondjuk régen is voltam ügyfelük és a fiókban kifejezetten rendesek voltak,így csak pozitív a megítélésük, egy picit "maradi" a rendszer, pl a limitek változtatása nem ügyfélbarát,de nagy gond nincs 

ajánlókódot úgy tudsz szerezni ha kinyomtatott ajánlókártya kerül legyártásra:https://www.unicreditbank.hu/hu/maganszemelyek/napi_penzugyek/bankszamlak/ugyfelajanlasi_akcio-mgm.html

Előzmény: aby90 (439)
aby90 Creative Commons License 2024.06.26 0 0 439

Unicredit Partner Aktív Nulla csomag is van olyan jó ahogy látom mint a CIB ECO. Ott lejár a két év ingyenes időszakom.

Ezért gondolom, hogy váltok az Unicreditre.

Szerintetek van vele valami gond? Olvastam amiket itt írnak, de én konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy ezzel a csomaggal van-e valami buktató?

És ajánlókódot honnan szerezhetnék? Mert CIB-est mindenfelé mindenki posztolja, de Unicreditest még sehol sem láttam.

Bár leginkább papír alapú lenne jó, mert számlát is fiókban nyitnék.

Ahhoz mondjuk postán kellene, hogy valaki küldjön.

Egyébként ha bankfiókban nyitom a számlát akkor bármiben rosszabb, kisebb a kedvezmény, díjmentesség, stb... mintha online?

Köszönöm!

citis Creative Commons License 2024.06.06 0 0 438

Partner zero nyitása után kapott már valaki jóváirást? Április 2. nyitottam, kivárják a 3 hónapot vagy érdeklődjek hogy van-e vmi gubanc? 

naivkezdo Creative Commons License 2023.04.09 0 1 435

Na most nyomogattam, családban van valakinek.

Gránit etalon, de nekem teljesen rendben van az Unicredit féle mobilbank.

Jó lesz ez.

Előzmény: Csács02 (432)
naivkezdo Creative Commons License 2023.04.09 0 0 434

Melyik más bankhoz hasonlítva írod ezt?

Előzmény: Csács02 (432)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!