Kinek tilos? letojom, úgy dolgoztam 20évig,h lehallgattak/jelentettek rólam, mit érdekel hogy egy bank meg tudja milyen nevek vannak a telókönyvemben, nyitott könyv az életem,de ha Te titkos ügynök vagy akkor kerüld ki a push értesítést
én használom az uni mobil appját, be lehet állítani a push értesítést,még összeghatárral is lehet kombinálni, szerintem tök jó, még négy bank appját használom,nem jobbak
szóval nem csak sms értesítést lehet kérni,nem egyről beszélünk
Az Unicredit mobilalkalmazása a következő adatokhoz kér hozzáférést a telefonodon:
Pénzügyi adatok Felhasználó fizetési adatai, Vásárlási előzmények és További pénzügyi adatok Névjegyek Hely:Hozzávetőleges hely és Pontos hely
Tevékenység Alkalmazásinterakciók és Alkalmazáson belüli keresési előzmények
Fotók és videók Eszköz- vagy egyéb azonosítók Alkalmazásadatok és -teljesítmény Összeomlásnaplók, Diagnosztika és Alkalmazásteljesítménnyel kapcsolatos egyéb adatok Személyes adatok Név, E-mail-cím, Felhasználói azonosítók, Cím és Telefonszám
Szerintem röhejesen naiv (buta) az az ember, aki szerint egy egyszerű normális banki alkalmazás (nem kémszoftver), ezért gondolkodás nélkül feltelepíti a telefonjára.
Jelenleg nem tudom kipróbálni, de az UniCreditnek már évekkel ezelőtt is elég jó volt a mobilos alkalmazása. Értesítést is küldött például a jóváírásokról, és a kiadásokat is jól át lehetett látni benne.
Ezekután, aki akar SMS-t, nyugodtan fizessen érte százezreket…
Partner Aktív Zéró számlám van jelenleg az UniCreditnél, amit Bankmonitoron keresztül kötöttem 3 évre, ami 2025. január végén lejár. Most beszéltem az Ügyfélszolgálatukkal, hogy milyen feltételekkel tudnék maradni, mert nekem tökéletesen megfelelnek, de a díjmentesség miatt inkább tovább állnék (pl. az Ertsé-hez újabb 3 évre – Bankmonitoron keresztül). A válasz: „mostanában” nem küld az UniCredit a lejárat előtt 30 nappal értesítést, hogy pl. a Partner Aktív Plusz számlacsomagba átraknak. Ha nem érkezne ez az értesítés akkor minden marad mindaddig amíg tényleg nem küldenek a változtatásról értesítést – akkor dönthetek, hogy maradok-e így is vagy tovább állok. Érdekelne, hogy akinek mostanában vagy pár hónapja már lejárt itt a 3 éve, az mit tapasztalt és tényleg változatlanul mehet tovább az eredeti számlacsomag vagy kapott-e értesítést?
én is a Cib ec-ról váltottam ide, mondjuk régen is voltam ügyfelük és a fiókban kifejezetten rendesek voltak,így csak pozitív a megítélésük, egy picit "maradi" a rendszer, pl a limitek változtatása nem ügyfélbarát,de nagy gond nincs