már az általános iskolát elvégezni nemtudók sem írnak ilyet!
Így van! Ezért állsz megdöbbenve az írás előtt: ez az, ami neked soha nem fog sikerülni. Ahogyan az sem, hogy tájékozódj a térképen: Ázsia az nem egy ország, hanem egy földrész. De nem baj, ilyen kis kukának is kell lennie valakinek. A világ úgy szép, ha sokszínű....
(Menjél alukálni, holnap Zsazsa néni kikérdezi a kettes szorzótáblát...kialvatlanul nem lehet koncentrálni!)
Persze, mucika, Ázsiában van. De ha neked mindegy, hogy Afganisztán vagy Tajvan - desőt: Japán is arrafelé van valahol... -, akkor biztosan szeretetteljes jókívánságnak veszed, mikor azt írom: életedben Afganisztán legyen a nyaralóhelyek netovábbja, ahova eljutsz. Két robbantás között.
Én majd továbbutazom Tajvanra. Esetleg Japánba...tökmindegy, Ázsia az is...
[Nem került amúgy többe az út, hiszen Horváth Ágnesnével együtt is pont annyi kerozin fogyott, mint nélküle.
Még mit irigyelsz ilyen veszettül? A lakókonténert, a teherautót, amin közlekednek, vagy az ezerkilós védőmellényt a százhúsz fokban?]
Csókolom, Áder úrtól szeretném megkérdezni, hogy milyen úton jár, hogy Csorna 200 km-re esik Budapesttől? Szegeden keresztül? Vagy hogy?.... Mert 150 km-nél többet még sehogy se sikerült mennem a két város között.
Ebbe az egész történetben egy tanulságos van. A költségtérítést számla ellenében lehetett elszámolni, mindaddig, amig a Medgyessy kormány ezt meg nem szüntette. (Ha jól emlékszem.) Azóta mindenki olyan, amilyen a rendszer. Lopós, vagy csaló, vagy amit akartok.
Te próbálsz itt "vakítani", hogy ugyanannyiba kerül, akkor miért pont a férjét vigye?!! Én könnyebb vagyok a férjénél -> kevesebb kerozin, kevesebbet eszem, én is elférek az ágyában amit mi fizetünk, szép is vagyok, meg okos is, képviselhetem Magyarországot!
Ez azért ennyire nem egyszerű. A férjnek lehetőleg súlytalannak kell lennie, és a díszebédeken, vacsorákon sem fogyaszthat semmit. Amúgy meg tudod mibe kerül egy férj utaztatása? Szavazatokba. Szerintem megéri.
Szólj a pártfogoltodnak, hogy engem vigyen legközelebb! Kevesebbet eszem mint a férje, és én is elalszom vele egy ágyban! (Álliberális létedre nagyon kettősmércét használsz!)
Viszont milyen gyorsan felhoztad Szilit felmentésnek! :-) Azért, ha kéárhetem, ugyan kommentáld már a fidesz hivatalos álláspontját: "Nem! Azért se rendezzük a költségtérítések ügyét! Rohatttttgyurcsánymonnnyonle!"