Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.10.04 0 0 12

Sajnos egy külföldi utazásból hazafelé rosszul lettem a repülőn, ezért leszállítottak minket a párommal. Szerencsére volt biztosításunk. Még aznap felhívtuk a Mapfre biztosítót. Nagyon segítőkészek voltak, elmagyarázták, hogy küldjük el az orvosi kezelés, a gyógyszer számla, az új repülőjegy és a szállás számláit is.
Tértivevénnyel adtuk fel ezeket, hogy tudjuk biztosan megérkezett. Az általuk küldött kárbejelentő lapot is elküldtük az eset leírásával együtt. Amint visszajött a tértivevény visszaigazoló cédula, másnap már át is utalták a teljes összeget! Azt hiszem, ezek után is náluk fogunk kötni biztosítást. Amúgy a legtöbb biztosító kizárja a szovjet utódállamokat, mint biztosítási területet, de szerencsére ők nem. Egyébként sokkal több szolgáltatást nyújtanak alacsonyabb díjon, mint a konkurencia. Nem szoktam senkinek reklámot csinálni, de pozitív csalódás volt a Mapfre biztosító. Máshol inkább szívatják az embert mindenféle apró betűs dologgal.

Rocso1979 Creative Commons License 2018.04.12 0 0 11

Az AEGON-t senki ne válassza,mert nem fizet,csak nagyon keveset! Nekem az egész fürdőszobát szét kellett vernem csőtörés miatt és,csak 100 ezret fizetett!

Fekete Józsi Creative Commons License 2013.09.27 0 0 10

Az én véleményem szerint az Aegon, de azért nincs olyan biztosító, aminél nem kéne saját magunk is utána járnunk a dolgoknak, ha tényleg a legjobbat akarjuk. Én, mivel az aegonnál kötök lakásbiztosítást, a lakasbiztositasok.hu weblapot szoktam olvasgatni.

Ismerősöktől kérj ajánlást, vagy olyanoktól, akiket ismersz, hogy jól jött a biztosító, és kinél voltak meg mi hogy zajlot stb.

THUNDER ss Creative Commons License 2013.02.03 0 0 9

            A biztosító milyenségétől sok függ milyen kárszakértő megy ki megnézni a káreseményt:( sajna a legtöbb rosszindulatú szemét, aki tamáskodva nézte ahogy szét volt verve szinte az egész település jégvihar után, majdnem szájba vertem mikor okoskodott nekem. Szóval sok függ töle és nagyon sok függ hol teszel panaszt, mindig a nagyfönöknél, senki ne ragadjon le az ügyfél szolgálatnál. Én  a második levelem már a nagy fönöknek szoktam címezni, nem  fogok carakodni juliskával az ügyfélszolgálaton aki csak kávét föz és filodentron locsol egésznap))

THUNDER ss Creative Commons License 2013.02.03 0 0 8

               Olyan szerintem nincs, mind húzza a száját ha kárt kell rendezni, de ha nincs időbe befizetve a havi dij szinte tolakszanak, a kárszakértők nagyrésze gyalázat amit csinál:)) nagyképü felsöbbrendünek hiszi magát mikor nagy kegyesen kijön és megnézi a kárt, egyet ketőt majdnem arcon vertem már , iskolázatlanok nagyrésze

tokyosolar Creative Commons License 2012.01.08 0 0 6

Ha valakinek a legjobb biztosítóra van szüksége, akkor azt javaslom, hogy fogadjon magának alkuszt. Az alkusz törvényileg az ügyfél érdekében kell, hogy eljárjon! Megállapodhatsz vele úgy is, hogy te fizeted a jutalékát, NEM pedig a biztosítótól kapja.

 

 

"Az alkusz az ügyfelével megállapodhat direkt díjazásban is, ekkor a biztosító társaság nettó díjas szerződéses ajánlatot ad az ügyfélnek.

 

A biztosítási alkusz feladata felmérni ügyfele biztosítási igényét, a kellő biztosítási ajánlatokat beszerezni, valamint előkészíteni a kiválasztott biztosítási szerződés megkötését. Munkája kiterjedhet az ügyfele képviseletében a szerződés megkötésére az alkuszi megbízása szerint, a megbízó igényeinek érvényesítésében történő közreműködésre, valamint a kárrendezésre is.

A biztosítóval kötött  szerződése szerint az alkusz ez irányú meghatalmazása esetén jogosult a biztosítási díj átvételére az ügyfelétől, valamint a biztosítási szerződés teljesítésében és lebonyolításában való közreműködésre.

 

A biztosítási alkusz a tevékenysége során a biztosítási szakmai és etikai szabályokat mindenkor megtartva köteles eljárni. A biztosítási alkusz anyagi felelősségel tartozik szakmai kötelezettsége elmulasztásáért (alkuszi műhiba), így különösen a téves, rossz, nem megfelelő tanácsadásért, a szabálytalan biztosítási díjkezelésért, valamint a nyilatkozatok és adatok késedelmes továbbításáért, felelős.

 

üdv

tokyosolar Creative Commons License 2012.01.08 0 0 5

Sajnálom a sok kellemetlenséget, ami ért.

 

Édesanyámmal is történt hasonló. Ő nem foglalkozott a Biztosítóval. Szerzett egy ügyvédet, aki CSAK sikerdíjért elvállalta az ügyet. előre semmit nem kért. Egyébként ilyen biztosítós ügyekre van specializálódva. Kb 1 év volt, de beszedte a pénzt!

 

Az ügyvéd elérhetősége:

 

Budapest, VII. Síp u. 4. fszt. (a nevét szívesen elküldöm e-mailen neked.)

 

Üdv

Előzmény: ironmarian (3)
bimibumikam Creative Commons License 2011.07.25 0 0 4

Sziasztok!

Én utasbiztosítást szeretnék kötni, és a legkedvezőbb számunkra a Mapfre. Az ő díjuk a fele az utánna következőnek. Ez jó, de egy kicsit gyanús. Leginkább attól tartok, hogy szükség esetén leráznák, nem megfelelően fogadnák megkereséseinket. Van velük valakinek tapasztalata?

ironmarian Creative Commons License 2007.12.09 0 0 3
AEGONT-t senki ne válassza! Nekem sajnos nagyon rossz tapasztalatom van.

2 éve elgázoltak zöldjelzéses gyalogátkelőn (tettes volt náluk biztosítva), csonkolták a farkcsontomat, valamint elferdült az ütéstől a medencém. Azóta rengeteg problémám van, nem tudok ülni sem. 2x2 hetet voltam műtét óta kórházban, és nincs javulás.

Eddig 5 igazságóügyi szakértő (ebből 1 a saját, többi rendőrségi, bírósági) mondta ki a maradandó fogyatékosságot. Bírósági itélet van szintén a maradandó fogyatékosságról, valamint leszázalákoltak.

Az EGON a mai napig egy fillért nem fizetett, újabb szakértőt küld, nem hisz senkinek. Belerokkant a családom is, mivel 1 kerestből élünk négyen.

Na ezért ne kössetek náluk biztosítást!!!! Csak Te fizetsz, ők meg ha baj van sz@rnak a fejedre.

M.
Ildi24 Creative Commons License 2007.11.07 0 0 2

Szia!
Nekem lenne ötletem, melyik biztosítót válaszd,
és ez az AXA.
Az AXA Biztosító Zrt. az 1995-ben megszerzett
vegyesbiztosítói engedély birtokában 1998 tavaszán
kezdte meg üzleti tevékenységét. Szolgáltatásainak
köre a hazánkban jelentkező szociális alapú szükség-
letek kielégítésének szinte teljes körét felöleli.
Bővebben a www.axa.hu weboldalon tájékozódhatsz.
Sok sikert!

Előzmény: kalambo (-)
Waratah Creative Commons License 2007.11.06 0 0 1
Nem tudom, neked mit jelent a "megbízható". Nekem azt, ha káresetem van, akkor ki is fizetik a kárt, és nem évek múlva. Úgy, hogy a szerződési feltétel szövegét elsőre megértettem, és nem kell egész Alkotmánybíróságig menni szövegértelmezésért, azaz világos, hogy mikor fizetnek és mikor nem.
A rugalmasra nincs is ötletem.
Ügyfélközpontú? Kicsit lutri, milyen ügynökkel, kárrendezővel, adminisztrátorral hoz össze a jósors.
Szóval a fentiek alapján lehet akármelyik is, de akár egyik sem.
Előzmény: kalambo (-)
mozo01 Creative Commons License 2007.11.06 0 0 0
0. ötletem van, de engem is érdekel a téma.
Előzmény: kalambo (-)
kalambo Creative Commons License 2007.11.06 0 0 topiknyitó

Melyiket érdemes választani autó- lakás- baleset vagy akár utasbiztosítás esetén? A nagyokat vagy a kicsiket, a nagynevüeket vagy az ismeretleneket? Vagy mindegy, egyik sem különb a másiknál? 

Összességében melyik a leginkább megbízható, rugalmas, ügyfélközpontú biztosító?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!