Keresés

Részletes keresés

Vandramas Creative Commons License 2011.01.22 0 0 50

Gondolom, az is angolul van...

Esetleg a DVD-ken nincs angol felirat?

Néha eredeti angol kiadásokon is megtalálható, egy felirat a halláskárosultaknak.

Azt lefordítani már könnyebben megoldható, mint a szinkronos részeket vadászni.

Kihúzhatnánk vele addig, míg valamelyik Tv-adó végre rászánja magát az újravetítésre.

Előzmény: H.Tomi (48)
Vandramas Creative Commons License 2011.01.22 0 0 49

Nahát, mik vannak!?

Sziasztok!

Ezek a fájlok az én feltöltéseimből készültek, amit egy tárhelyen tettem közzé,

a youtube-ra már nem én tettem fel.

Ezeréves videószalagról lett lementve, s ráadásul akkoriban még a technikai felszereltségem is elég hiányos volt, ezért elnézést a minőségért.

Remélem, azért sikerült örömet szerezni vele pár embernek.

És köszönet annak is, aki feltette a youtube-ra.

Így talán több emberhez is eljut.

Kár, hogy ilyen kihalt a topic. Jó lenne valami előrelépés az ügyben...

Előzmény: c.m.r (40)
H.Tomi Creative Commons License 2010.05.12 0 0 48
Azóta beszereztem ennek a műsornak az "előtörténetét" is. NEM A 9 ÓRÁS HÍREK a címe, többen vannak benne, de az érdekesség, hogy Mel és Grif mellett ott van Mr. Bean is. :) Két évad, az elsőt már végignéztem, nagyon jó! :D
H.Tomi Creative Commons License 2010.03.13 0 0 47
Sikerült angolul DVD-n megvennem egy Best of válogatást! :))))
H.Tomi Creative Commons License 2010.02.26 0 0 46
Sziasztok!

Én is láttam annak idején, bár én se az első résztől sajnos. Nagyon tetszett, és ahonnan láttam, onnan fel is vettem videóra. Sajnos nagyon béna minőség, de ha valakinek megvan angolul, talán a szinkron miatt érdemes lenne összehangolni ezeket.

Nem lehet DVD-n megvenni különben angolul valahonnan?
Traubisoda ("u") Creative Commons License 2010.02.12 0 0 45
Támogatom! :)
Csak keressed meg őket szépen sorjában! ;)
Előzmény: vlak (44)
vlak Creative Commons License 2010.02.08 0 0 44

Én is nagyon szerettem, főleg a "Showznak"-ot. Sajnos mire elkezdtem felvenni videóra, már az "Újra Showznak" vége ment, ami azért itt-ott már halványabb volt.

Ráadásul ha épp nem volt kazettám, nagyfilmek után a maradék helyekre lettek beszúrva (és persze nincs ráirva a cimkére)... egyszer majd (ha lesz mivel digizni) kidobozolom a VHS-eket, és megnézem pontosan ezt is (mert pl van 2 kazettányi magyar Muppet Show is). Tippre úgy 6-8 rész lehet, amire van esély.

Traubisoda ("u") Creative Commons License 2009.11.20 0 0 43
Engem érdekelne az összes, ami megvan Neked, akár magyarul, akár angolul.
Előzmény: magicvoice (42)
magicvoice Creative Commons License 2009.11.19 0 0 42
Itt van még négy rész, ami megvolt nekem videón. Haláli!

Előzmény: Traubisoda ("u") (41)
Traubisoda ("u") Creative Commons License 2009.10.12 0 0 41
Király!
Köszönöm!
Előzmény: c.m.r (40)
c.m.r Creative Commons License 2009.10.12 0 0 40
Megtörtént a csoda!

Valakinek megvolt 5 teljes rész magyarul, videokazettán és bedigizte, nézzetek körül magyar torrent-oldalakon (MP)! Addig is néhány kiváló jelenet:

Uszoda:
http://www.youtube.com/watch?v=tXLBOQ_rB24

Rendőrségi kihallgatás:
http://www.youtube.com/watch?v=bHwHEz5GktM

Házaspár veszekedik:
a href="http://www.youtube.com/watch?v=5UvGexPv_44

A haragos tenger:
a href="http://www.youtube.com/watch?v=uX7OuurR7Qo

Közepes minőségben, lehasznált szalagról, de kit érdekel?
:))))))))))
bika1000 Creative Commons License 2008.12.10 0 0 39
Sziasztok! Ha van vkinek beedigitalizált smith és jones magyarul (üsse kavics angol miatt sem sírok), az segítsen nekem plíz! kis hülye koromban (11-12 éves) véletlenül letöröltem őket kazettáról..bátyám meg csak azóta azon szomorkodik..és ha lehet most karácsonyra azt adnám neki..Valaki tud segíteni?Uff!
Traubisoda ("u") Creative Commons License 2008.11.07 0 0 38
Ha letöltötted "mind" a 4 évadot az kezdetnek nem annyira rossz. Mert 10 évad van. :)))
Az MP3Portal.hu-n van a témában egy topic, oda feltölthetnéd, szerintem sokan hálásak lennének érte! :) Főleg azokért, amik szinkronosan vannak meg Neked!
Előzmény: magicvoice (37)
magicvoice Creative Commons License 2008.11.06 0 0 37

Most találtam meg ezt a fórumot, és én is régóta keresem a sorozatot. Először szintén bepróbálkoztam a tévéknél, de hamar rá kellett jönnöm, hogy semmi értelme. Úgyhogy angol T oldalakról letöltöttem mind a négy évadot. A 27 részből 24 van meg, angolul. Szerintem, nálunk csak 2 évadot adtak le végig: Showzás és Már megint showznak címmel, és egy harmadikból (Még mindig showznak) csupán négy részre emlékszem, utána levették a műsorról. Pár rész van videón, ezeket most digitalizáltam, és talán felteszem valahova. De hova tegyem? 

Traubisoda ("u") Creative Commons License 2008.11.02 0 0 36
Senki, sehol? :(
Előzmény: Traubisoda ("u") (35)
Traubisoda ("u") Creative Commons License 2008.09.28 0 0 35
Sikerült kiharcolni, hogy levegyék a tiltólistáról a sorozatunkat a SZERETNÉM, HA LENNE... fórumban.
http://sorozatok.szabadszo.hu/viewtopic.php?f=10&t=3759

Úgyhogy kérjétek bátran, akik még nem tették, de figyeljetek arra, hogy legyenek más topicokban is hozzászólások, mert ha azt gyanítják, hogy multiregel valaki, vagyis rövid időn belül ugyanazt kéri látszólag több egyén, s mindegyiknek csupán 1-2 hozzászólása van, akkor VÉGLEGESEN TILTÓLISTÁRA teszik, és oda minden remény!
Szóval, csak óvatosan Hölgyek, Urak!

A magam részéről én megint írok a TV-knek, hátha valamelyik aktivizálná magát, és megvásárolná, vagy előkerítene ezt a sorozatot, amit a régi TV3-as munkatársak széthordtak, amikor csődbe ment a TV. Talán ki kellene nyomozni valahogy, hogy kinél lehet az eredeti kópia.
Ismer valaki régi TV3-nál dolgozókat?
Előzmény: Honshu (29)
Honshu Creative Commons License 2008.01.29 0 0 34
Akkor nincs más hátra, mint tovább próbálkozni a csatornáknál. Igaz, az M1 még mindig nem válaszolt az e-mail-omra. Csinálni kellene egy internetes petíciót, de nem hiszem, hogy sokan támogatnák.
Losits Róbert Creative Commons License 2008.01.26 0 0 33
Ostobaság, amit művelnek. Amúgy sajnos tényleg hiánycikk ez a sorozat, úgyhogy amúgy sem lenne sok esély arra, hogy feltegyék.
Másrészről meg az a szuper szinkron nagyon-nagyon kellene. :(
Nekem megvan pár rész VHS-en, de elég szánalmas minőségben, és nincs is apparátusom digitalizálni...
Előzmény: Honshu (32)
Honshu Creative Commons License 2008.01.26 0 0 32
De tudják ezt bizonyítani is, vagy csak a "megérzésükre" hagyatkoztak? Végig gondolták egyáltalán, hogy mi van akkor ha tényleg ennyien akarják a sorozatot?
Losits Róbert Creative Commons License 2008.01.26 0 0 31
"Gyanúsan" sokan regisztráltak egymás után és kérték ugyanezt a sorozatot, anélkül, hogy bármi más témához hozzászóltak volna, ebből a tisztelt moderátorok arra következtettek, hogy egyvalaki regisztrál több nicket, hogy meglegyen a megfelelő számú személy, aki szeretné a sorozatot.
Konklúzió:
- ha nem kérik elegen 2 hét alatt, akkor nem teszik fel.
- ha gyanúsan sokan kérik rövid idő alatt, akkor meg tiltólistára teszik.
Logikus.
Előzmény: Losits Róbert (30)
Losits Róbert Creative Commons License 2008.01.26 0 0 30
Talán pont azért mert barmok! Teljesen fel vagyok háborodva, megkérdeztem a modit, most várom a választ.
Azt nem szeretik, ha egyvalaki többször regisztrál azért, hogy meglegyen az 5 ember, aki kéri a sorozatot 2 héten belül...merthogy csak azokkal a sorozatokkal foglalkoznak...
Előzmény: Honshu (29)
Honshu Creative Commons License 2008.01.25 0 0 29
Traubisoda ("u") mi történt?! Azok a barmok miért tették tíltólistára a sorozatot?
Honshu Creative Commons License 2008.01.25 0 0 28
Intruder néven én is írtam és már szóltam is a haveroknak:)
Traubisoda ("u") Creative Commons License 2008.01.25 0 0 27
Gyerteeeeeeeek, kérjétek!!
Traubisoda ("u") Creative Commons License 2008.01.24 0 0 26
http://sorozatok.szabadszo.hu/viewtopic.php?f=10&t=3759
Előzmény: Traubisoda ("u") (24)
Traubisoda ("u") Creative Commons License 2008.01.24 0 0 25
<a href="http://sorozatok.szabadszo.hu/viewtopic.php?f=10&t=3759" target="_blank">Sorozatok</a>
Traubisoda ("u") Creative Commons License 2008.01.24 0 0 24
Fiúk-lányok, nyomás ide regisztrálni, és kérni ezt a sorozatot, mert akkor telán valaki felkutatja, és feltölti. 2 héten belül legalább 5 embernek kell kérnie, hogy foglalkozzanak a kérdéssel!

c.m.r Creative Commons License 2007.12.23 0 0 23
Honshu Creative Commons License 2007.12.23 0 0 22
A címmel kapcsolatban igazad van. Nekem is a Smith és Jones újra SHOWznak c. rémlik. Arra a jelenetre, amikor vallatják Smith-t és a hátamögött a falióra mutatója ide-oda ugrál én is emlékszek:)
Jones: "Ismeri maga Csőretöltött Charlie-t?"
Smith: "Hányszor mondjam már, hogy <snitt> ismerem Csőretöltött Charlie-t"
Előzmény: c.m.r (21)
c.m.r Creative Commons License 2007.12.23 0 0 21
Húúú, ez az a sorozat, amit én is keresek régóta. Bár én úgy emlékeztem, hogy a címe: "Smith és Jones újra SHOWznak".
Egyik részben volt, hogy
"Most egy vágatlan, megrendezetlen rendőrségi kihallgatás videoját láthatják."
Ezután tele volt összevissza vágott jelenetekkel, mondatokat vágtak egybe stb... nagyon jó volt, a térdemet csapkodtam közben :).
Én arra gondoltam, hogy több helyen apróhirdetést adok majd fel, mert szerintem ezt csak úgy lehet megszerezni, mint a vastyúk részeket: egyszer valaki(k) felvette videóra, és onnan lehetne bedigizni.
Ehhez a levélírós dologhoz mindenesetre én is csatlakozom, hátha idővel megmozduk valami.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!