Keresés

Részletes keresés

nashuadive Creative Commons License 2007.10.31 0 0 19
Tudom, az önbíráskodás nem helyes, de nem volt más választásuk. Csak szépen elmagyarárták a nőnek, hogy nem helyes amit tesz, és ha nem hagyja abba, akkor rosszul jár.
Meg is értette.
Ha a rendőrség ezt nem tudja megtenni (szerintem is az ő feladatuk lenne) akkor a családnak kell a sarkára állni.
Előzmény: missparker (8)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.10.31 0 0 17
ez idaig OK,meg a zaklatas sem helyes.....nem akarok en szentbeszedet tartani arrol,hogy megerdemli,mert nem csak o szenved tole......remelem mihamarabb megunja a noci es beken hagy titeket
Előzmény: Pachet (16)
Pachet Creative Commons License 2007.10.31 0 0 16
Sosem volt egy szent, de mégis csak az apám.
Előzmény: Gabiiiiii (15)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.10.31 0 0 15
a norol is megvan a velemenyem,hogy a csaladotokat zaklatja.....az apukad sem piskota
Előzmény: Pachet (14)
Pachet Creative Commons License 2007.10.31 0 0 14

HÁt végül is egyszer már lelépett ahhoz a nőhöz. De arra gondoltam, hogy ha a nő így zaklatja nem csak őt, hanem anyut meg a mamát is, akkor valószínűleg visszautasította. Mármint ha adná a nő alá a lovat és hitegetné, hogy visszaköltözik, akkor talán a nőci nem kattant volna be így. Vagy rosszul gondolom?

Előzmény: Gabiiiiii (13)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.10.31 0 0 13
nem akarlak elkeseriteni,de sokat te nem tehetsz  meg akkor sem,ha erinti a te eletedet is....Itt apukad az ,aki megszuntethetne ezt az allapotot..Bar ugy latom,itt nem csak a zaklatas a baj,hanem ketsegek vannak apukad szavahihetosegevel kapcsolatban is
Előzmény: Pachet (12)
Pachet Creative Commons License 2007.10.31 0 0 12
Ha csak apámról lenne szó, hagynám a francba az egészet, nem igazán érdekel. De azt nagyon rossz látni, hogy anyuval így viselkedik valaki. És ha tényleg a rendőrség sem csinál semmit, akkor mit csinálhatnánk? Nem fogok odamenni a nőhöz és leütni, mert akkor csak lesüllyednék az ő elmebeteg szintjére. Apám mászott bele, persze oldja is meg, te közben anyu meg tönkremegy mellette. Nagyon rossz látni, amikor őrlődik, hogy apunak higyjen, vagy a nőnek, aki mindenféle meséket állít, hogy ekkor-meg akkor apuval randizott (pl. olyan időpontban amikor anyu dolgozott, a vicc az egészben, hogy apu akkor itthon volt velem - csak én nem lakom már anyuékkal, épp akkor náluk voltam). És érted, ha én nem tudnám "igazolni" aput épp, akkor milyen rossz anyunak? Jó értem én, hogy a szüleim dolga, ne szóljak bele...de akkor is, a családom és nem nézhetem ezt az egészet úgy, hogy majd megoldják maguknak...
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.10.31 0 0 11
neha nincs mas megoldas.....te ismered a tortenetemet,neked nem kell elmagyaraznom
Előzmény: missparker (8)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.10.31 0 0 10
egy fraszt...en eletveszelyes fenyegetes miatt felentettem fel a volt ferjemet,amit fel ev utan bizonyitek hianyaban le is zartak szepen....meg azt sem mondhatom,hogy xcsak akkor intezkednek,ha ver folyik,mert akkor sem........meg kell gyozni a csajt..ha megy szepen,akkor ugy,ha nem maskepp....de nem a topiknyito dolga,hanem ha a kedves edespja belemaszott,masszon is ki
Előzmény: missparker (5)
stewes Creative Commons License 2007.10.31 0 0 9
Nem fognak semmit csinálni a rendőrök. Nincs semmiféle jogalap.
Előzmény: missparker (5)
missparker Creative Commons License 2007.10.31 0 0 8
Ja, és még annyit, hogy az önbíráskodással ők rosszabbul járhatnak, mint a nőci, tehát semmiképpen sem ajánlanék ilyesmit.
Előzmény: nashuadive (6)
missparker Creative Commons License 2007.10.31 0 0 7
Olyan van, hogy életveszélyes fenyegetés vagy veszélyeztetés. (Eléállni autóval, az már a körülményektől függően az is lehet)
Nem az a cél, hogy a nőcit lecsukják, elítéljék, hanem az, hogy egyszer megjelenjen nála a rendőrség és beszélgessenek erről a témáról.
Előzmény: nashuadive (6)
nashuadive Creative Commons License 2007.10.31 0 0 6
Szerintem a rendőrség nem foglalkozik ilyenekkel.
Egyik munkatársamnak volt hasonló problémája, csak durvább. A nő őrült volt, soha semmi nem volt közte és az apa között, de azzal fenyegetőzött, hogy megöli az anyját, sokszor és nyilvánosan. Elmentek a rendőrségre, és kiderült, hogy Mo-on nincs olyan, hogy zaklatás. Amíg vér nem folyik, addig nem érdekli a rendőrséget.
Tudjátok, mit javasoltak? Én lehidaltam! Annyit, hogy keressék fel a hölgyet, és lássák el a baját.
Így is tettek (nem verték meg, csan nagyon nyomatékosan megkérték, hogy kopjon le), és az ügy azóta megoldódni látszik.
(annyira mégsem lehetett őrült...)
missparker Creative Commons License 2007.10.31 0 0 5
Feljelentés a rendőrségen. Majd megszeppen a csaj, ha felkeresik a rendőrök. Hogy mi a praktikusabb, az ellene szóló, vagy az ismeretlen tettes ellen szóló, azt majd ők megmondják a körülmények ismeretében. Ha vannak bizonyítékaitok, akkor nem kell ismeretlen tettes ellen, ha nincsenek, akkor a nyomozás során majd ők találnak bizonyítékokat arra, hogy ő az illető.
ketutem Creative Commons License 2007.10.31 0 0 4

Szia

Arra készülj fel, ha egy publikus fórumon kérsz - főleg ilyen ügyben - segítséget, akkor lesznek olyanok, akik kellemetlen, dolgokat mondanak, kigúnyolnak!
Ne vedd fel, az élet ilyen, rájössz majd, hogy csak arra figyelj, ami fontos, előre visz!

A témához: ezt tényleg a faterodnak kell rendbe raknia, természetes, hogy mindenki a saját családtagját védi, de mivel csak most tudtad meg a dolgot, nem ismered a hátteret.
Te ne ítélkezz, csak próbáld meg a családot segíteni, támogatni, mert talán rajtad van a legkevesebb nyomás (amitől persze Neked sem jobb).
Szvsz. le kellene ülnie apádnak a nővel és megértetnie vele, hogy veletek akar maradni. Ha kerüli, elutasítja, azzal csak szítani fogja a tüzet.

De ebben a kérdésbe szerintem Te ne szólj bele, hacsak ki nem kérik a véleményedet!

Sok erőt és happy end-et!

Ketutem
Előzmény: Pachet (-)
még csak az kéne Creative Commons License 2007.10.31 0 0 3
Nem olyan hihetetlen, 9 hónap a terhesség, meg kellhet némi idő a felépülésre is. :)
Előzmény: Jokeva (1)
Pachet Creative Commons License 2007.10.31 0 0 2
Most durvult el a helyzet ennyire, és én is most tudtam meg. A nő eddig is hívogatta aput, általában egy-két havonta eszébe jutott és felhívta. De most volt először, hogy anyut és a nagyit is elkezdte zaklatni.
Amúgy nem értem...én segítséget kértem, erre te mindjárt ellenségesen és lenézően állsz hozzám. Ennek mi az oka?
Előzmény: Jokeva (1)
Jokeva Creative Commons License 2007.10.31 0 0 1
Hadd kérdezzem már meg, hogy van az, hogy 1 éve történt az odaköltözés, pár nap múlva - tehát szintén kb 1 éve - vissza is jött apád.
Idáig békében éltetek, és cirka 1 év után jut a nő eszébe hogy zaklasson titeket? Szinte hihetetlen.
Jokeva Creative Commons License 2007.10.31 0 0 0
Ezt a problémát nem neked, hanem apádnak kéne megoldani. Felnőtt ember. Ha egyértelmű elutasítás ellenére is folytatja az a nő, hát forduljon bírósághoz, távoltartási végzésért (valami ilyesmi a neve, jogban nem vagyok otthon).
Előzmény: Pachet (-)
Pachet Creative Commons License 2007.10.31 0 0 topiknyitó
Azt hiszem a topikleírásban mindent leírtam...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!