Keresés

Részletes keresés

cryptoheff Creative Commons License 2021.09.26 0 0 85

Sziasztok!

 

Szeretnék bemutatni egy projektet, „Ai. marketing” a neve.

A cég 2 éve működik.

Bevétele Cashback rendszeren alapul. Röviden: a cég hirdetéseket vásárol (pl. Facebook, Instagram, YouTube,  Google, stb.). Amikor eladás történik, a partnerek jutalékot fizetnek, a cégnek (nekünk).

Partnerek például: Simple Dress, Kütyübazár, Floryday, Pandora, Lidl, Lenovo, Kiko, Kaspersky, Decathlon, stb. - több ezer üzlet. A weboldalon az összes partner megtalálható, illetve a cég adatai szintén.

 

Havonta 25-35 %-os hozamra lehet számítani. Ez rengeteg, de valóban elérhető.

 

Ezenkívül a cég biztosít egy 50$-os ajándék utalványt, amivel tesztelhető a működés, ehhez nem szükséges befizetés.

Itt hagyom a saját linkem, ha ezen keresztül csatlakozol (fontos, hogy a referencia szám: d279376), megkapod az 50$ ajándék utalványt.

 

https://inb.network/#/?ref=d279376

 

Ez pedig egy videó a projektről, a regisztráció és az indulás menetéről.

https://www.youtube.com/watch?v=RHqituuS8E0

 

Amennyiben kérdésed lenne, keress bátran. Elérhetőségem publikus.

 

A fent leírtak nem minősülnek pénzügyi tanácsadásnak, pusztán a lehetőséget mutatom meg annak, aki nyitott a passzív jövedelemszerzés iránt. Mindenki maga dönt a saját pénzéről! A te pénzed, a te felelősséged! 

Lifee Creative Commons License 2021.09.24 0 0 84

Kedves Mindenki!

Lehet valakinek segítség. :)

A Victor Hugo utca 16. szám alatt található Gattyán Office-ban, óradíj alapú iroda, terem, terápiás szoba, coaching szoba, masszázs terem bérlésre van lehetőség óradíj alapon!
A kicsi termek, ami 2-4 személyesek 1.000Ft/óra díjon elérhetőek!
Nekem anno hatalmas segítség volt, mikor nem volt saját helyem és nem akartam az otthonomban fogadni az embereket!

https://gattyan-office.com/
0630-646-2554


Allics3 Creative Commons License 2020.07.28 0 0 83

Sziasztok, én szeretnék coach képzésre jelentkezni. Kérlek segítsetek, hogy milyen feltételeknek kell megfelelő? Pld. Szükséges-e pszichológus diploma ahhoz, hogy coach legyek? Illetve annyi felé coach képzés van... Hova érdemes beiratkozni? Hol érdemes elvegezni a coach képzést? Leginkább optimista szemlélettel tudom feltolteni azokat, akikkel beszélgetek, tele vagyok életerovel, kínai asztrológus vagyok, a 2 szerintem nagyon jól ki tudna egészíteni egymást.

Koszonom előre is a javaslatokat, ötleteket! Csilla

alaphang Creative Commons License 2015.12.02 0 0 82

Szerintem az is fontos, hogy a coaching-ra manapság már egyáltalán nem csak az üzleti területen van szükség (és most nem feltétlenül csak a life coaching-ra gondolok). Jól jön az álláskeresésnél is akár, vagy épp jelentkezésnél (nekem pont akkor segítettek a sensecv.hu - sok). Ez egy egyre inkább szerteágazó terület. Mindenesetre szívesen olvasnék még itt is róla.  

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.25 0 1 81

Miután találkoztam a http://indygo-coaching.hu/ egyik kiváló coach szakemberével, magam is jelentkeztem egyik képzésükre. Ajánlom a céget mindenki figyelmébe!

FókuszC Creative Commons License 2014.10.04 0 0 80

Sziasztok!

 

Nekem, ha szabad így fogalmaznom, a nagy szerelmem a coaching.

Ha szeretnétek több infót megtudni a coachingról, life coachingról, működésésről az oldalamon olvasgassatok. Szívesen állok bármilyen felmerülő kérdésetek esetén a témával kapcsolatban a rendelkezésetekre.

 

Üdv,

 

Zoli

Kingakinga79 Creative Commons License 2014.08.04 0 0 79

Én nemrég vettem részt egy Life Coaching tanfolyamon, aki esetleg gondolkodik rajta, nagyon tudom ajánlani, tényleg megtérül hamar a befektetett pénz!

FókuszC Creative Commons License 2012.12.21 0 0 75

Mindenképpen szükség lenne rá!

Egyébként nem pénz kérdése, mert egységnyi coachingba befektett összeg az öt-hatszorosát hozza vissza és az esetek 98%-ban sikeres. Tehát inkább a megítélésének kellene változni, mert a használata szinte csak előnyökkel jár.:-)

 

 

Előzmény: folyamatjavító (74)
folyamatjavító Creative Commons License 2012.06.24 0 0 74

Vajon szüksége lenne a mai magyar vezetőknek coachokra? Mondjuk, ha a pénz nem szűmítana, vagy lenne rá.

folyamatjavító Creative Commons License 2012.04.30 0 0 73

Tényleg kár, hogy nincs érdeklődés e témában. Pedig nagyon ráférne a gazdaságra, ha a cégek vezetői (tisztelet a kivételnek) nem csak panaszkodnának a "külső körülmények" nehézségei miatt, henem vennék a fáradságot és magukat fejlesztenék -pl. coachokkal-, hogy képesek legyenek az újabb és újabb problémákat megoldani. A problémák jó része -szerintem- felkészültséggel és annak állandó fejlesztésével megoldható.

FókuszC Creative Commons License 2012.02.16 0 0 72

Sziasztok!

 

Tetszik ez a fórum téma! Sajnálom, hogy igy elhalt.

Azt gondolom, ha valakitől hát a téma felvetőjétől lehetne bőven mit tanulni!

Minden tiszteletem az övé!

 

 

Üdv,

Zoli

Előzmény: myperco (70)
LevittM Creative Commons License 2010.03.29 0 0 71
Keves mvperco!

Talán a késői óra teszi, de nem igazán tudtam elrugaszkodni a kérdéseid kapcsán a valóság rögös talajától, minden pozitív gondolkodásra való késztetésem ellenére...

Hmm. Kétségtelenül több időnk lett, (az ehhez társuló nagyszerű, új lehetőségekkel,) mert jóval kevesebb a megrendelés. Eléggé el nem ítélhetően a cégek jelentős része a rövid távú túlélésért küzd, rövid távú költségcsökkentésekkel. Ez ugyan hosszú távon valóban rövidlátó szemlélet, de aki időt nyer... :( Így tehát van időnk önfejlesztésre, képződésre, és jövőtervezésre. Amíg pénzzel és motivációval győzzük... Így egyre felkészültebben állunk rendelkezésre.

Szóval:
- miért gondolod, hogy most bármely okból (pl. mert annyit fejődött módszereiben vagy másban a coaching), "jobbat" kínálhatunk, mint a válság előtt? (Amúgy miért "úgynevezett" válság? Nem vagyok híve a szómágiának, persze fontos az átkeretezés, de bárhogy nézzük válság van. Még akkor is, ha a krizei eredeti jelentése: ..., tudjuk.)
- Miért csak "munkanélkülinek nevezett"? Lásd az előző kérdéshez fűzött morgást! Aki most munkanélküli, az nagyon is az. Igen rossz kilátásokkal. Épp ezért túlnyomó többségüknek meglehetősen kevés affinitása, de főleg pénze van coachot igénybe venni. De nem csak az ő részükről csökkent drasztikusan a coachingra jelentkezők száma.

Mindenesetre valóban érdekelne egy kis "vitaindító". Mert tényleg új megközelítések kellenének. Te hogy gondolod?
Előzmény: myperco (70)
myperco Creative Commons License 2010.03.08 0 0 70
Kedves Fórumozók!

Úgy látom a fórum kissé elpihent az elmúlt évben.
Talán a válság a coachinggal foglalkozóknak is új lehetségeket teremtett, esetleg magunkbanézésre megújulásra fordítottuk az időnket, hogy még felkészültebben álljunk partnereink rendelkezésére. Vagy talán ennyire leterhelt mindenki, hogy nem jut idő fórumozni?

2 témával kapcsolatban is várom a véleményeteket:
- mivel kínálhat egy coach most jobbat, mint az úgynevezett válság előtt?
- mit tehetnek a coachok (tanácsadók), hogy a jelenleg kihasználatlan, munkanélkülinek nevezett "agykapacitás" és emberek értelmesen hasznosítsák magukat?
lkomocsin Creative Commons License 2009.03.06 0 0 68

A Business Coach Szakmai Közösség (www.coachakademia.hu)

2009. március 30-án 16-19 h-ig

a Kinnarps Irodaházban (1133 Budapest, Váci út 92.)

rendezi meg újabb ingyenes orientációs rendezvényét

a coaching szakma iránt érdeklődőknek.

Mivel limitált a helyek száma, a regisztrációt

a jelentkezés sorrendjében tudjuk elfogadni.

A jelentkezési lapot a kepzes@businesscoach.hu email címen kérhet.

lkomocsin Creative Commons License 2008.11.29 0 0 67

Kedves imeon 12!

 

A hazai coach képzési körképben, itt:

 

http://www.hrportal.hu/hr/hazai-coach-kepzesi-korkep-20080331.html

 

megtalálja a választ a kérdéseire, de ha valamelyik megválaszolatlan marad, örömmel állok rendelkezésére.

 

Komócsin Laura

elnök - International Coach Federation magyar tagozat

Előzmény: imeon12 (65)
lkomocsin Creative Commons License 2008.11.29 0 0 66

Nem, nem csak felsővezetők veszik már igénybe a coachingot. 10 éve még csak az ő kiváltságuk volt, de ma már sok cég fizet business coachot a középvezetők, szakértők mellé is, aminek egyik oka, hogy nagyon nagy sikereket mutattak fel az elmúlt években coachinggal, másrészt pedig a sok multinál gyakran a vezetői réteg már "túltréningezett", azaz nem motiváló már nekik, ha akármilyen egzotikus helyre is küldik őket tréningre, nagyobb örömmel vesznek igénybe coachingot, ami csak róluk szól, hiszen személyreszabott támogatást kapnak a dilemmáikhoz, nem általános tréninganyagokat.

 

Nem több, vagy kevesebb, mintha valakinek mentora lenne, hanem más. Míg a mentor azáltal tud segíteni, hogy ismeri az adott vállalat kultúráját, kapcsolatrendszerét, addig a külső business coach abban, hogy mint külső társ tud segíteni, látja a fától az erdőt, nem részese a vállalaton belüli játszmáknak és egyetlen missziója, hogy az ügyfelét segítse tűzön-víze át.

Előzmény: Cheetah80 (64)
imeon12 Creative Commons License 2008.11.02 0 0 65
Kérdésem a szakértő hölgyekhez-urakhoz:

Tanár vagyok, komoly szakmai (felnőttképzésben is) és egyéb önfejlesztő-önismereti tapasztalattal (pl pszichodráma, EMK stb). Gondolkodom, hogy átnyergelnék a coachingolásra, de nem tudom, merre induljak. A képzések nagyon drágák, de persze ha jó befektetés, valahogy összeszedem rá a pénzt. Nem tudom, melyiket válasszam, vagy milyen szempontok szerint keressek. Nekem pl, azt már nem kéne megtanulnom, hogy hogyan beszéljek emberekkel, vagy hogyan legyek asszertív, ezért ilyen jellegű oktatásért nem fizetnék. Egyszóval olyan képzést keresek, ami a magam fajtának szól. Lent olvastam egy nyílt napról, vajon van-e ilyen mostanában?
Cheetah80 Creative Commons License 2008.10.23 0 0 64

Milyen helyzetekben ajanljatok a coachingot?

Csak felsovezetok szoktak igenybe venni?

Mivel tobb ez mint ha valakinek mentora van cegen belul?

lkomocsin Creative Commons License 2008.08.25 0 0 63
Empáter Creative Commons License 2008.06.05 0 0 61

Újabb sikerélményről tudok beszámolni.

A minap coacholtam két értékesítő munkatársunkat, akik még aznap megháromszorozták a teljesítményüket. Természetesen több tényező is egyszerre hatott, de ezek között ott van a coaching is.

Empáter Creative Commons License 2008.05.12 0 0 60

Hát, bizony ebben nagy igazság van! Magam sem szeretem az idegen szavakat szakmányban használni, de nincs jobb. Magával a coaching kifezéssel is sokszor zavarban vagyok, amikor egy szóban, vagy mondatban kell elmagyaráznom a magyar megfelelőjét, noha maga a szó magyar eredetű. Tégy javaslatot!

Pl: lifecoaching=életvezetési segítés?

     mailcoaching=segítés drótpostán?

stb. Elég hülyén hangzik. A tanácsadás szó szóba sem jöhet, hiszen nem mentorálunk, nem tréning (már megint egy idegen szó), de hát akkor hogyan nevezzem? Általában hosszas körülírással tudom pontosan megvilágítani, hogy miről is van szó, ezért a klienseim leintenek és maradunk a rövid angol kifejezésnél.

 

Előzmény: Tündi2003 (59)
Tündi2003 Creative Commons License 2008.05.11 0 0 59
Talán, ha nem mailcoachingnak meg lifecoachingnak hívnád, könnyebb lenne. Kimondani is alig lehet, nem hogy leírni... :)
Empáter Creative Commons License 2008.05.04 0 0 58
Zajlik a mailcoaching. A kliens nagyon nyitott, jól haladunk annak ellenére, hogy ez egy igen nehézkes módszer. A kérdéscsoportokat igen gondosan kellett előkészíteni és sok a menet közbeni korrekciós üzenetváltások a bejövő új információk okán. Mindezeket egybevetve, ez egy nehéz műfaj. Ami nagyon hiányzik, hogy nem látom a klienst, nem látom a testi, mimikai reakcióit és elég nehéz érzékelni a légkörét. Hiányoznak az árulkodó spontán megnyilvánulások és reakciók. Nem ez a jövő útja, az már biztos, legfeljebb szükség esetén használható.
lkomocsin Creative Commons License 2008.04.27 0 0 57

Kedves Ágota!

 

A 150 órás Business Coach Akadémiát elvégzők, akik megfelelnek mindkét vizsgán (koncepcionális és kvalifikációs) használhatják a Kvalifikált Business Coach elnevezést.

Nekik az alábbi módokon tudunk segíteni abban, hogy minél hamarabb ügyfeleik lehessenek.

- Egyik forrás az, hogy a 150 órás Akadémia keretén belül részt vesznek egy 4 órás workshopon, ahol kifejezetten az a téma hogyan kezdje meg valaki a coach vállalkozását, miket írjon egy ajánlatba, hogyan határozza meg a célközönségét, hogyan árazzon és milyen marketing eszközökkel növelheti az értékesítését.

- A másik út az, hogy az Akadémia biztosít a koncepcionális voizsga előtt 2 gyakorló ingyenes ügyfelet. Ingyenes, azaz sem az Skadémia nem kap érte pénzt, sem a coach jelölt, viszont igazi, valós coach helyzetben gyakorolhat a jelölt, melyről egy 50 kérdésből álló értékelést is kap a coacheetól. Az is előfordult már, hogy ezt követően a coachee pár hónappal később egy másik problémában már fizetős ügyfele lett a coachnak és az is, hogy ha nem is Ő, de ajánlotta másnak

- A harmadik lehetőség, hogy minden coach jelölt választ magának a Business Coach Szakmai Közösségből szupervizort akinek az a feladata, hogy személyreszabottan támogassa a jelölt coach-csá válását, azaz az értékesítés kezdő lépéseiben is fog segíteni

- A negyedik lehetőség, hogy amikor a Business Coach Szakmai Közösséget megkeresik olyan munkával, amit mi nem tudnánk olyan magas szakmai színvonalon ellátni, mint szeretnénk, vagy olyan helyszínen van, ahova nem éri meg elmennünk. Ilyenre is volt már példa, konkrétan Pécsett és Debrecenben is volt olyan megkeresésünk, amit inkább átadtunk másnak.

- Mivel hosszútávon is hitelesek kívánunk maradni a piacon, ezért úgy érzem azt is el kell, hogy mondjam, hogy garanciát nem lehet arra vállalni, hogyha valaki elvégez egy coach képzést, akkor a végzését követő naptól ebből meg tud élni. Ugyanígy, ha valaki felvételizik az egyetemre, egyetlen rektor sem írja alá, hogy lesz-e diplomája és az adott szakmában munkája 5 év múlva. Ez legalább 2 dologtól függ. Egyrészt milyen lesz végzésekor a piaci helyzet (bízom benne, hogy a coacheek száma nagyobb mértékben fog növekedni, mint a coachok száma) és, hogy Ő mindent megetesz annak érdekélben, hogy jó coach legyen. Rajtunk nem fog múlni, az Akadémia 8 oktató coacha mind elkötelezett abban, hogy a magyar piacon a legszínvonalasabb képzést biztosítsuk.

 

Ez így megfelelő válasz a kérdésére?

 

Laura

Előzmény: azagarits (55)
Empáter Creative Commons License 2008.04.24 0 0 56

Egy érdekes kísérletbe kezdtem.

Brief, vagy mail coaching.

Egy ismerős hölgy megkért, hogy a távolság okán próbáljam meg levélben lifecoacholni. Előbb szabódtam, de izgatott a feladat. Belecsaptunk.

Külön technikát kellett kidolgozni némi tapasztalatra alapozva. Érdekes.

A további tapasztalatokról szívesen beszámolok, ha valakit érdekel.

azagarits Creative Commons License 2008.04.22 0 0 55

Kedves Laura!

 

Érdeklődni szeretnék a 150 órás coach képzésükről. Elképzelhető a tréning után, hogy segítenek a szakmában elhelyezkedni? Budapesten kívül vidéken is tud olyan cégekről, akik foglalkoztatnak coachokat, trénereket?

 

Köszönöm a válaszát, üdv:Ágota

Előzmény: lkomocsin (53)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.11 0 0 54
Köszönöm
Előzmény: lkomocsin (53)
lkomocsin Creative Commons License 2008.04.03 0 0 53

Itt található a 3 rádióinterjú hanganyaga: 

http://www.businesscoach.hu/bemutatkozas/bemutatkozas.html

 

Köszönöm a dícsérő szavakat a csapat nevében is.

 

Várom az emaileket :-)

 

Laura

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.31 0 0 52
Én is lemaradtam a konferenciáról, meg a rádióműsorról is :(

Van erről valahol beszámoló vagy ilyesmi?
Előzmény: lkomocsin (47)
lotht Creative Commons License 2008.03.23 0 0 51
Sajnos erről lemaradtam.
Ugyanakkor gratulálok a március 19-i rádióműsorhoz, igen érdekes volt.
A végén még írok levelet... :)
Előzmény: lkomocsin (47)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!