Keresés

Részletes keresés

NattyDread Creative Commons License 2007.10.24 0 0 206
"Ha Gyurcsány egy szociopata állat, akkor Hegedűs mi?"

Egy istentelen, antiszemita állat. Ennyi.
Előzmény: Tharsis (2)
nitwit Creative Commons License 2007.10.24 0 0 204
A miniszterelnök úr nem állat.
Előzmény: Fáradt Vándor (-)
őszkaján Creative Commons License 2007.10.24 0 0 203
 Megfigyeltem, hogy ujabban járás közben riszálja is magát. Ez is egy tünete lehet az állapotjának? Megkérdezem már erről Badár doktort.
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.10.24 0 0 202

Egy lelkész nem hazudik és nem gyalázkodik

Rém naív vagy, de elnézem neked (már elnézést a kendőzetlen véleményért, remélem nem sértődsz meg) :) Nem kell messze menni ifj. Hegedűstől (csak vissza egy generációt), hogy lásd: ez sajnos nem igaz (legalábbis a második fele)...

Előzmény: taszirám (199)
lilaköd mámor Creative Commons License 2007.10.24 0 0 200
hát biztos nem az előgerinchúrosok közt:)
Előzmény: mpd (195)
taszirám Creative Commons License 2007.10.24 0 0 199

"Odaértek a tüntetők a Batthyány-örökmécseshez, ahol ifj. Hegedűs Lóránt mond beszédet. Azt mondja, azért jöttek ide, mert ma a miniszterelnöki széket egy olyan szociopata állat bitorolja, aki nem átallja Batthyányhoz hasonlítani magát. (Index) Nem gyalázkodási szándékkal nyitottam ezt a topikot,"

Szerintem ifj. Hegedűs Lóránt sem gyalázkodási szándékkal mondta GYF-ről, amit mondott, hanem azért mert ez a szintiszta igazság. Egy lelkész nem hazudik és nem gyalázkodik. Jelzem én mint ateista mondom és hiszem ezt.

mpd Creative Commons License 2007.10.24 0 0 198
Megengedem, nincs még pontosan besorolva, és lehet, végül a laposférgek közé kerül. Nyálas-nyálkás lénye mondatta velem a puhatestűeket....
Előzmény: Törölt nick (196)
Szul Creative Commons License 2007.10.24 0 0 197

Minél több emberhez szól annál demokratikusabb, udvariasabb a bírálat meglátásom szerint.

Ez jön be.

Aki így beszél mint ifj h lóránd az max néhány ezer emberhez szólhat.

Ráadásul így csak a hülye bírálja az ellenfelét a politikában.

Ez taszítja az embereket.

Ha szofisztikáltabb vagy hatásosabb is.

Fenti jelzős szerkezet szerintem mindkettőjükre áll.

Teli vagyunk magukat országmegváltónak képzelő i....ákkal.

Hol van ez attól amikor Kossuth mondja Széchenyiről, hogy a " Széchenyi a legnagyobb magyar"??!!

Holott Kossuth az!!

:))

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.24 0 0 196
Tiltakozom a csigabigék nevében!!!!!!!
Előzmény: mpd (195)
mpd Creative Commons License 2007.10.24 0 0 195
Hát azért ne vessük el a sulykot. Valahol a puhatestűek vagy a férgek közt igenis ott van Fletónak is a helye a taxonómiában.
Előzmény: Törölt nick (190)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.24 0 0 194
Hegedűs bármit mondhat. Neki papírja van róla.
Előzmény: Törölt nick (183)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.10.24 0 0 193

Érdekes, engem pl. nem... igaz ott sem voltam (ez egyébként nem teljesen igaz, mert a Szabadság tértől mintegy 200 méterre buliztam épp aznap este, de vlahogy inkább elvágytam onnan, mint oda)...

Épeszű ember 4 évente a szavazófülkében buktat kormányt...

Előzmény: Törölt nick (192)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.24 0 0 192

Mert lesittelték a tavalyi gyújtogatókat?

.-o

A francokat.

A mai napig lófrálnak.

Tudod, kiket kaptak el?

Előzmény: Fáradt Vándor (191)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.10.24 0 0 191
Épeszű ember nem rohangál Molotov-koktélokkal az utcán, nem gyújtja fel a köztévé székházát, de ha mégis megteszi, nem lepődik meg azon, hogy elég határozottan lesittelik...
Előzmény: Törölt nick (188)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.24 0 0 187

Mert?

Előzmény: Fáradt Vándor (186)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.10.24 0 0 186
Ilyet meg nem mond épeszű ember, mint te...
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.24 0 0 183
......hááááááát......Hegedűs....a Horthy -szoborkája árnyékában .....mondhat ilyeket ! :O)
Előzmény: Fine Tune (175)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.10.24 0 0 180
com lesz az a hu...
Előzmény: Törölt nick (179)
Fine Tune Creative Commons License 2007.10.24 0 0 178
Továbbá elég megnézni pár videóját is:)
Fine Tune Creative Commons License 2007.10.24 0 0 175
Azt akarta mondani Hegedűs, hogy Gyurcsány nem tiszta. Tényleg nem az.
Előzmény: mibi (149)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.10.24 0 0 172
Afrancba...:P
Előzmény: Újlaki (170)
geo13 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 171
Na látod, nem is olyan rossz definíció.
Ki volt az, aki elvárta, hogy felálljanak a miniszterek, ha ő belépett?
És auotkrácia:
"Az autokrácia olyan kormányzati forma, amelyben a politikai hatalom egésze egyetlen személy (vagy személyek kis zárt csoportja) kezében összpontosul.

A hatalom birtoklását az autokrata többek közt a hagyománnyal, a kritikus erőforrások ellenőrzésével, vagy személyes karizmájával igazolhatja."
Előzmény: Zicherman Istvan (169)
Újlaki Creative Commons License 2007.10.24 0 0 170
"A tanítványok is zsidók voltak."

Hmm, van további hír is. Ha igaz, ami a Bibliában van, akkor mindenki zsidó.
Előzmény: mibi (147)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.10.24 0 0 169
Autokratáknak:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Autokr%C3%A1cia
Előzmény: Zicherman Istvan (168)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.10.24 0 0 168
No, itt van... Mi volt a másik?
.....................
(megalomania), az elmekóros tünetek ama csoportja, mely fokozott önérzetben, öntulbecslésben, fokozott jókedvben és az ezekkel kapcsolatos téveszmékben áll. A. N. tartalma igen különböző és a lehetőség határaitól egészen a legbarokkabb képtelenségekig ingadozik. A könnyü és muló maniakalis izgalom, melyben a betegek piperézik magukat, énekelgetnek, verselnek és ellentállhatatlanoskodnak, épp ugy mutatja a N. jellegző vonásait, mint a súlyos és rohamos butuló paralitikus, ki a világ összes kincsei birtokosának, az egész világ királyának, gyémántpaloták birtokában lévőnek mondja magát, ki mérhetetlen erő fölött rendelkezik, a világ minden nyelvén beszél stb. A N. igen jellegzetes fajtáját találjuk a kronikus tébolyodottság bizonyos számu eseteiben és pedig üldöztetési téveszmékkel kapcsolatosan. E betegek N.-ja rendesen káprázatokban és illuziókban gyökerezik: a betegek észre veszik, hogy az utcán mindenki tiszteleg előttük, jelentőséggel fixirozzák; azt képzelik, hogy magas családból születtek és hogy csak kicserélték, hogy nagy fölfedezéseket csináltak és ezek miatt üldöztetnek; ezekből kerülnek ki a reformátorok, vallásalapítók, tervezgetők és képtelenségek föltalálóinak végtelen sora.
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.10.24 0 0 167
Minyán megnesszelem a definíciót...
Előzmény: geo13 (166)
geo13 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 166
Akire gondolsz, nem pata. Talán megalomán autokrata. Ha van ilyen. :-)
Előzmény: Zicherman Istvan (163)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.10.24 0 0 165
Pardon, de egy icsit összekeveredett a pszihopátia és a szociopátia fogalma, de a szociopátia az előző egyik válfaja.
Bocs. Kicsíptem az egész részt...
Előzmény: Zicherman Istvan (163)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.10.24 0 0 164
Tudom, csak az olvtárs elég érdekes verziót írt.:) Szinte elképzeltem, ahogyan elolvasva a megjegyzést néhány izraelita hívő leesett ijedtében a székről és elkezdett lapozni, hogy kikutassa az ominózus részt.:P

Azé óvatosabban.
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.10.24 0 0 163
Sajnos van. Kóros tudati elváltozás.
Mondjuk engem még egy politikusra emlékeztet, nem csak Ferkóciuszra.:)
........................
A szociopata antiszociális, kórosan torzult személyiségü ember.

A pszichopata a többi embert tárgynak tekinti, akiket manipulálni és kihasználni kell, úgy, ahogy többségünk egy csavarhúzót vagy egy papír zsebkendőt használ. A szociopata gyakran agresszív, nem érez empátiát mások iránt (bár megjátszhatja), és nem érez szégyent vagy megbánást a visszaélései miatt.

A szociopaták legnagyobb problémája, hogy nem tudják magukat különféle szerepekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek ellenére általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sőt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejűleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel, csak hamar elunják magukat, állandó szükségletük van különböző impulzusokra. Hazudozók, manipulálják a többieket, nincs lelkiismeret-furdalásuk, gyenge az emocionális életük, érzéketlenek, csekély mértékben képesek kontrollálni viselkedésüket, impulzívak és felelőtlenek. Azt a tényt, hogy csak saját céljaikat követik, legtöbb esetben jól tudják titkolni. Jürgen Müller, a müncheni egyetem professzora a bajor közszolgálati televíziónak nyilatkozva azt mondta, hogy a szociopaták érzelmektől függetlenül mindig ugyanazon a teljesítőképességi szinten vannak, miközben a normális embereknél érzelmi terhelés esetén csökken a teljesítmény.

"A társadalomra, környezetre a pszichopátiás beteg jelenti a legnagyobb veszélyt és a szakembert ennek a kórképnek a gyógyítása kecsegteti a legkisebb reménnyel. A veszélyt az is növeli, hogy a pszichopátiás ember nem mindig elvetemült külsejű, riasztó szörnyeteg. Gyakran igen jó intellektusú, simulékony modorú ember, aki kedvességével még a szakembert is megtéveszti. A pszichopata embert leginkább a fejletlen erkölcsi ítélőképesség, a többi ember érzelmeinek figyelmen kívül hagyása, a megbánás és bűntudat hiánya jellemzi. Viselkedés szintjén a pszichopátiás személyiségvonások általában bűnözéssel, hazudozással, sekélyes érzelmi élettel párosulnak, ami gyakran a partner(ek) kihasználásával vagy promiszkuiditással (gyakori partnercsere), házasságszédelgéssel is párosul. A betegség okait a szakma még kutatja, valószínűsíthetően több tényező járul hozzá kialakulásához, ezek között a hátrányos szociális helyzet, bűnöző környezet, de emellett agyi működészavarokat, így a frontális és parietális (elülső és oldalsó) agylebenyek működési zavarát is elképzelhetőnek tartják a pszichiáterek és farmakopszichológusok.

Az antiszociális viselkedés, illetve a fentiekben leírt tünetek gyakran már gyerekkorban megjelennek és ezekkel érdemes szakemberhez fordulni, mivel felnőttkorra a patológiás viselkedés olyan mértékben rögzül, hogy túl sok eredmény már nem várható a beteg kezelésétől.A pszichopata személyiség klasszikus leírása megtalálható Dr. Hervey Cleckley The Mask of Sanity (Az épelméjűség mint álarc) című könyvében. A pszichopata tökéletesen szalonképes, pontosan tudja, mennyi szenvedést tud cselekedeteivel okozni környezetének, csak éppen nem törődik vele."

Feldmár - Tudatállapotok szivárványa
Előzmény: mibi (149)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!