Mivel szeretnék vásárolni egy ilyen készüléket, gondoltam nyitok egy ilyen topicot, hogy ha van valakinek észrevétele ezzel a készülékkel kapcsolatban, illetve használta már, akkor ossza meg velem. A segítséget köszönöm előre is. Egyébként azt hallottam, hogy az IGO akad rajta. Erről tud valaki valamit?????
van egy eladó Asus A696-om. Teljesen jó, csak nem használom. Nem most vettem, de jó állapotban van. Doboz és minden tartozék megvan hozzá!!!! Térképszoftverrel és memóriakártyával!
696-os pda-m van, meg tudná nekem mondani valaki, hogy mitől van az, hogy bármelyik GPS programot használom (IGO,Russa, stb) szép lassan arrébb tudok menni 30-50 métert anélkül, hogy a gps számolna bármit is. A progi azt írja, hogy állok egy pontban, aztán egyszer gondol egyet, hogy szinkronizálni kéne, és arrébb rak a valós helyre. Ha kb 5-6 km/h felett megyek akkor ez nem fordul elő. Köszi előre is..
A696-om van. otthon G/N módban használom a wifi routeremet. Ekkor ezen PDA nem ismeri fel az ssid-met, nem tud csatlakozni hozzá. Ha kizárólag G módban megy a router (vagy B/G-ben) akkor felismeri csatlakozik. A többi eszköznek (telefon, laptop, stb) nincs kifogása a G/N módban sem hogy a csak G vevőjükkel csatlakozni tudjanak, de ezen PDA ha megérzi hogy N is van a routeremen, akkor nem hajlandó hozzá csatlakozni (ő csak G-t tud).
Van valakinek valami tippje hogy vajon mi okozza ezt, és be lehet-e állítani valahogy hogy ne zavarja az N wifi? A legutolsó firm van a PDA (de az is már pár éves) és a routeren is. A 300Mbps-ről nem mondok le hogy csak negyede maradjon (54Mbps); nem az ssid broadcast okozza, mert se így se úgy nem megy.. Ötlet ?
Üdv Mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni. Kaptam egy Asus A696 -os PDA készüléket. Szeretném rajta futatni az iGO 2006 Myway progit de a képernyő el van csúszva miután az installálás befejeződött! Ez miért lehet, és hogyan lehet orvosolni?Előre is köszönöm a segítséget!Üdv.vidi30
Start menü/Csatlakozás/Az összes kapcsolat megjelenítése pont alatt keresd meg azt az ikont, amelynek a nevében benne van a windows mobile kifejezés (persze csak ha csatlakoztattad). Ezután jobb klikk az ikonra, majd válaszd a tulajdonságokat. A feljövő ablakban a "kapcsolat a következő elemeket használja" részben az összes pipát vedd ki és OK-zd le. Ennyi.
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy sajnos nem tudom szzinkronizálni a a 696 pda-mat az activeSync-kel. Minden alkalommal összekötöm, kiírja, hogy HIBA.Ilyenkor mit lehet csinálni? Kezdő vagyok még ebben a dologban. Segítségeteket előre is köszönöm.
Nálam az iGo 2006 nem működött, viszont a Garmin Mobil XT jól megy.
Érzékenysége igen jó. Azon autóban amiben a hővisszaverő szélvédő mögött a GarminQuest kihatható antennájával sem talált műholdat, az A696 simán beszinkronizál (a térerősség ekkor 1/4-1/2).
Nekem ugyan csak még párnapos a tapasztalatom, de ismerősömnek már három hónapos a 696-a. Tökéletesen fagyás nélkül fut rajta az IGO. Eddíg az enyémen is...