Retekkomcsigyilkos Horn és az unokahuga hazudik! 1956. dec 13-án a részeg Hornt egy részeg szovjetkatona gázolta el teherautóval Bp. Üllői út- Könyves sarkán a Népligetnél!
Na kérem, gyors helyzetjelentés: 10 perccel ezelőtt, tehát háromnegyed ötkor még bőven tartott az emlékműavatás. Megszámláltam 1 darab árpádsávos zászlót, 4 darab láthatóan önmagát igen fontosnak tartó sárgamellényes polgárőrt, valamint saccolásom szerint 150 de maximum 200 érdeklődőt. Mivel a tisztelt érdeklődők fasz módon parkoltak, figyelnem kellett a szembejövőkre, megállni nem volt kedvem, így azt nemtom megmondani, éppen ki szónokolt, azt viszont igen, hogy a közönség jó négyötödét feketeruhás nyugdíjasok tették ki. Ha jól láttam.
Ha érdekel valakit, holnap összeszedem magamat és lemehetek lefotózni az emlékművet.
Ezt én törvényszerűnek tartom, nem pedig borzasztónak. Közel száz évnyi idő megemésztetlen a magyar történelemből; sem a Horthy-rendszer, sem pedig az azt követő 45 év nem kedvezett a tiszta és világos beszédnek. Eddig sem a jobb-, sem pedig a balközép nem termelt még ki magából olyan nagy formátumú embereket, akik világosan és határozottan ki mernék mondani, hogy mi az (az európai és korszerű), amit a maguk oldala felvállalhat és mit kell a politikai kukába dobnia.
Antall közelítette ezt talán a maga oldalán, de hol van tőle egy Harrach... :(
Ha semmi sem jön közbe, ma lesz a napja annak, hogy a KDNP és az Országgyűlés alelnöke, Harrach Péter meggyalázza a kereszténydemokráciát és a magyar országgyűlést, a Magyar Köztársaságot is azzal, hogy egy nyilas vadbarommal jópofizik Kerepesen.
"Az ötven évvel ezelőtti valóságos genocídium legfőbb parancsnoka Apró Antal volt, Gyurcsány Ferenc feleségének (Dobrev Kárának) nagyapja. Az MDP KV 1956. október 25-én nevezte ki Apró-t a Katonai Bizottság teljhatalmú parancsnokává. Részlet a párt KV aznap reggeli ülésének gyorsírásos jegyzőkönyvéből: Apró (Antal): "Elvtársak, én a megbízást elvállalom, azzal a felhatalmazással, hogy a Központi Vezetőség az intézkedéseinket tudomásul veszi. ... Nem szeretném, ha komolyabb akció után a felelősség kérdése úgy merülne fel, hogy miért ezt meg ezt tette, miért adott ilyen vagy olyan intézkedésre parancsot. Teljes felhatalmazást kérünk". A felhatalmazást a KV egyhangúlag megadta. Ezzel az ülés véget ért. Ezután a reggeli felhatalmazás után 11 órakor jött az embertelen sortűz "
Soroljál fel néhány magyar milliárdost, vagy legalábbis jelentős vagyonnal rendelkező álompolgárt, aki a saját tehetségéből és nem kapcsolati tőkéjéből, vagy a privatizációból szerezte vagyonát. Nem fogsz nagy meglepetést okozni.
Ó, semmi. Azon túl, persze, hogy az Apró-klán tette milliárdossá és miniszterelnökké, hogy ugyanannak a körnek az érdekeit szolgálja. Szinte semmi. Kb olyan, mintha Himmler villájából irányítaná egy volt hitlerjugendista Németországot, miközben a volt gauleiterek és utódaik közvagyonból privatizált cégbirodalmaiba szivárogtatja az állam vagyonát.
"1956. október 23. éjszaka az MDP KV Katonai Bizottság tagjává választották. Másnap egy belső utasításban „fasiszta csőcseléknek” nevezte a forradalomban résztvevőket."
"Személyesen felügyelte Nagy Imre és mártírtársainak koncepciós perét; 1958. június 17-én ő jelentette be a Parlamentben Nagy Imre és három társa kivégzését, amelyet a „nép jogos elégtételének... az ellenforradalom méltó megbosszulásának” nevezett. [2] Az MSZMP KB határozata alapján ezen érdemeiért a budapesti Szemlőhegy utcában kiutalták részére a nagypolgári Lovassy-Stürmer orvoscsalád volt villájának nagyobbik lakrészét."
Itt lakik most Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke.