GÁL J. ZOLTÁN LEVELE ORBÁN VIKTORNAK
Kormányszóvívői Iroda, 2007. október 11.
Reakció a Fidesz elnökének hallgatására
Tisztelt Elnök Úr! Ön az elmúlt napokban nagyon súlyos vádakkal illette a kormányt, illetve azokat, akik az uniós fejlesztési források kezelésében, beruházásaiban szerepet játszanak.
Tegnap ezért nyílt levelet írtam, amelyben felszólítottam Önt: 24 órán belül hozza nyilvánosságra a rágalmait alátámasztó tényeket, illetve ha bűncselekmény jutott a tudomására, tegye állampolgári kötelességét: tegyen feljelentést a rendőrségen. Ha pedig ezt nem tudja megtenni, kérjen bocsánatot az összes alaptalanul megvádolt politikustól és civiltől.
Huszonnégy óra elteltével Ön még mindig adós a bizonyítással. Lapításával és hallgatásával egy dolgot mégis megtett, jóllehet akaratlanul: ország-világ előtt beismerte, hogy hazudott.
Elnök úr, Ön lebuktatta önmagát. Viselje ennek minden felelősségét.
Megvan a sokkal olcsóbb M6-os nyomvonal, de Kóka lefújta a tervet
Kóka János közlekedési miniszter úgy döntött, mégsem kell újratervezni az M6-os Véménd és Palotabozsok térségében megépíteni tervezett viaduktos-alagutas szakaszát. Pedig az alternatív nyomvonal megtervezésére kiírt pályázat győztese már el is készült a munkával, és talált olyan megoldást, amellyel olcsóbban épülhetne az autópálya a mostani 267 milliárdos ajánlatnál.
Igaz, már túl vagyunk a 24 órán, szóval ez nem számít bele a versenybe.
Nagy hiba volt, hogy nem hívtam fel Zushlag Jánost 2005 novemberében, amikor megtudtam, hogy az ügyészség nyomoz az uniós pénzek ügyében" - mondta Lendvai Ildikó."
mi lesz most?
Vajon GálJunior ad-e 24 órás ultimátumot Sipánkának?