Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

371 Creative Commons License 2007.11.15 0 0 13

Háborús tartalék.

Előzmény: marcipa (12)
marcipa Creative Commons License 2007.11.08 0 0 12
Megyek vele, kullogok vele.
Szóval a lábam helyett használom. Meg a hülye buszok helyett:)
marcipa Creative Commons License 2007.11.08 0 0 11
Ez jó topic-nak indul...
371 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 10
Egészséges és ésszerű meglátás. Én is így vagyok vele, egymagam soha nem használom. Családi kiruccanás, szerszám vagy építőanyag. Én is jobban örülnék ha gyermekeim a tömegközlekedés ésszerű útját válasszák. Pld a Pestiek azt mondják sokan vannak a buszon,villamoson! Én pld Bp-en is vonattal járok, mert van ülőhely és csak 3 megálló ami a metrónak 10-lenne. Az autó egy darab vas ami magától gurul, ha benzin van benne. Szerintem kár benne leélni az életünket. 
Előzmény: Riff-Raff (9)
Riff-Raff Creative Commons License 2007.10.12 0 0 9

Kiskoromban kezdtem el rajongani a kocsikért, most is kedvelem õket, de már egész más szemmel tekintek rájuk. Régen mindig a nagy kocsikat szerettem, mindenképpen legalább egy mikrobuszt akartam magamnak, most sokkal inkább az a nézetem, hogy ne legyen nagyobb, mint amit ki tudok használni, és csak akkor használjam, ha tényleg szükség van rá, vagy legalábbis célszerûbb használni, mint nem. Ezt nyilván anyagi megfontolások is indokolják, de egyúttal arra is törekszem, hogy példát mutassak gyerekeimnek és a környezetemben élõnek, fõleg azoknak, akiknek eléggé a seggéhez nõtt a kocsi.

Én egyébként alapvetõen haszonjármûvet látok a kocsiban, vagyis az értékét számomra leginkább az szabja meg, hogy mire lehet használni. Ennek megfelelõen többre tudok becsülni egy KCR-es IFÁ-t, mint egy luxus BMW-t, valamint a vonóhorog és a tetõcsomagtartó az én szememben ugyanolyan alapvetõ kelléke a kocsinak, mint mondjuk a kerék.

Bár alapvetõen szeretek autót vezetni, mégsem tekintem életcélomnak, hogy a volán mögött üljek, sõt, inkább csak elvesztegetett idõnek érzem azt, amit ezzel töltök. Szeretem a kocsijaimat bütykölni, mégsem mondhatom, hogy ez a szenvedélyem, mert csak az egyik dolog a sok közül, amivel szeretek foglalkozni. Nem vagyok összenõve a kocsival, talán még nélkülözni is tudnám, ha nagyon akarnám, de könnyít annyit az életemen, hogy érdemesnek tartsam fenntartani.

Egyébként most három kocsink van, amibõl csak az egyik üzemképes. Ez az, amelyiket normálisan használni tudom, a másik kettõt pedig szeretem. :-) Ha egyszer majd összetákolom, hellyel-közzel használni fogom õket, mert haszonjármûnek alkalmasabbak lennének, mint az a mostani egy üzemképes.

Előzmény: 371 (7)
371 Creative Commons License 2007.10.10 0 0 8

Így jártam, de mindvégig ment vele. Ez egy szerencsés tipus.

371 Creative Commons License 2007.10.10 0 0 7
Kicsit bővebben.
Előzmény: Riff-Raff (6)
Riff-Raff Creative Commons License 2007.10.10 0 0 6

Használati tárgy.

Előzmény: 371 (-)
371 Creative Commons License 2007.10.10 0 0 5
Vagy nincs is?
371 Creative Commons License 2007.10.07 0 0 4

Hobby, munkaeszköz, csupán kényelem?

Wicked Belzebub Creative Commons License 2007.10.06 0 0 3
Több pénzem lenne a bankszámlámon és kevesebb lenne szabadidőm.
Előzmény: 371 (2)
371 Creative Commons License 2007.10.06 0 0 2

Mondhattam volna úgy is, hogy menyire fontos nektek. Mi lenne ha nem lenne?

Sabc Creative Commons License 2007.10.06 0 0 1
élményautózom.
TOMcat Creative Commons License 2007.10.06 0 0 0
Nekem a közlekedésen kívül 0 dologra kell pl.
Előzmény: 371 (-)
371 Creative Commons License 2007.10.06 0 0 topiknyitó

Arról szeretnélek titeket megkérdezni, hogy miért lett szenvedély a jármű, mindenki számára.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!