Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.02 0 0 12
Hat ne haragudj hogy a mocskos fasiszta barataid nem tudtak a hatalmat megtartani de a Sovietek ugyis kiuztek volna oket europabol, az amerikai, angol kanadai meg ausztraliai invazio csak felgyorsitotta az esemenyeket. Eleg oreg vagy hogy semmit ne tudj a tortenelemrol.
1. per pillanat ez semmi mas mint egy alaptalan propaganda szoveg
2. "War gives the right of the conquerors to impose any conditions they please upon the vanquished." Gaius Julius Caesar.
3. Lasd a kezdo szoveget fent
4. Egyesult Europa? Ez a legjobb, oh elfelejtettem mar vagy 10 eve nem volt genocide europaban, de nemsokara majd elkezdodik valahol. Egyseult Europa akkor fog megvalosulni amikor egyetlen orszag marad europaban, es az se Magyarorszag lesz, azt garantalom.
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.02 0 0 11
Amerikanak ketszer kellett megmentenie eruopat amikor elkezdtek oldokolni egymast

Éééés...??? Mi köze hozzá az USAnak?

1. Per pillanat a XX.sz-ban az amerikai érdekekben elkövetett háborúknak már több áldozata van mint a 2.vh-nak
2. Az I.vh-s beavatkozása (és Wilson önrendelkezésis szarkeverési agymenése) következtében hazám területe 65%-kal lecsökkent
3. A II.vh-s beavatkozása következtében rászabadult a nácikat messze megszégyenítő vörös pokol a világra, de legalábbis fél Európára.
4. Ha szépen kimaradnak a II.vh-ból akkor 60 éve Egyesült Európában élnénk, a bolsevizmus az valami ázsiai faszság lenne és az USA igencsak kapkodhatná magát ha a világelsőséget meg akarná őrizni vagy akár csak szerezni.

A tetves Amerikád az én hazámnak csak szenvedést, veszteséget és kínt hozott.

Otthon okosítsátok egymást, ne ide gyertek baszogatni minket.

Nem kell a szar "segítségetek" mert erre eddig még csak rábasztunk. Dugjátok föl a "segítő" szándékotokat, a disznóláb mindig kilóg mögüle.

Majd ha egyszer az életben ti amerikaiak megértitek azt, hogy a vietnámiak miért vágták le a csecsemőik karját ahol a himlőoltást beadtátok nekik és egy kosárban elétek szórták a levágott végtagokat, akkor majd rájöttök, hogy nem lehet/kell/szabad segíteni másokon úgy, hogy azt ő nem kéri viszont a ti önös érdekeiteket szolgálja a Nagy Segítségetek.

Mentsétek meg magatokat a belső problémáitoktól, ne minket egymástól.
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.02 0 0 10
Mindenert az USA meg Izrael tehet meg a zsidok, blah blah blah, te mar semmi olyat nem tudsz mondani amiken mar evekkel ezelott nem rohogtem volan magam hulyere. Valami uj kene amin rohogni tudnek
Előzmény: Neon Licht (9)
Neon Licht Creative Commons License 2007.10.02 0 0 9
Hát ez az, elsősorban USA obstrukciója miatt vicc. Másodsorban Izrael propagandája miatt, mert nem tetszik, hogy időnként kelletlenül de tisztességesen elítéli azt.
Az egyetlen funkciója, hogy időnként azok hivatkoznak rá, akik gyengítik.
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.02 0 0 8
Senki nem var az ENSZtol semmit, az ENSZ egy nagy vicc semmi tobb
Előzmény: Neon Licht (7)
Neon Licht Creative Commons License 2007.10.02 0 0 7
Mexico problémájáról nem sokat tudok. Feltételezem, hogy akkora a szociális válság, hogy a kormányzat minden éhes szájnak örül, ami a határ túloldalára kerül. Nincsenek abban a helyzetben, hogy előre gondolkodjanak, ha a mindennapokkal nem tudnak megbirkózni.

Az Usa már annyiszor vétózta meg az ENSZ határozatait, hogy nem várhatja el azokban az ügyekben a segítséget, amelyekkel véletlenól egyetértene.
Arrogáns dolog az ENSZ támogatása nélkül "rendcsináló" háborút kezdeni. Eltávolították Szaddamot, mert nem akarták, hogy hogy arab állam nagyon megerősödjék. Izrael nyomására nem tűrhetik, hogy erős Irak és erős Irán lehessen a térségben. Szaddam zsarnoki módon ugyan, de békét tartott. USA támadása leverte a fedőt és most kifut a tej. Nem tudják fékentartani, legfeljebb Szaddam módszereivel a lázadó csoportokat.
A pofátlanság teteje, hogy miután az USA elcseszte a lépést, jogtalanságokat követ el folytatólagosan, ezrével ölte az embereket, most az ENSZ-től várják, hogy hozza helyre a dolgot.
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.02 0 0 6
A fel vilag kinhyalhatja a kollektive amerikai tudod miket. Ki francot erdekel mit gondol a fel vilag, vagy az egesz. Amerikanak ketszer kellett megmentenie eruopat amikor elkezdtek oldokolni egymast, akkor mit gondolt a fel vilag? Arrol nem is beszelve hogy az amerikai kulpolitikaval az amerikaiak tobbseg nem ert egyet, de ezt azt hiszem a fel vilagot nagyon erdekli.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.02 0 0 2
Uramisten... ezt az agyamosott demagógiát!!!

amerikát hibáztatja, pont azt aki feláldozza magát valamiért.

Mindjárt könnyeket ejtek! Az USA feláldozta magát Irakért... aha... a német katonák feláldozták magukat Magyarországért, nehogy a kommunizmus begyüjjön ide, oszt mégis mindenki szegény totenkopf-SS katonákat hibáztatja.

az USAID engem adott Haitibe, akit meg akartak ölni --pedig a haiti népnek szolgáltam.

A szegény SS-t is meg akarták állandóan ölni a partizánok, pedig szolgálni jött ide.

Tudod mi a vérfagyasztó abban amit írtál? Hogy te ezt el is hiszed amit leírsz és ezzel nem vagy egyedül, az amerikai nép 90%-a ilyen agyamosott küldetéstudatos konzumidióta, akik nem értik, hogy miért utálja az amerikaiakat a fél világ.
Előzmény: Törölt nick (1)
Neon Licht Creative Commons License 2007.10.02 0 0 0
Amerika és kisebb részben az ENSZ nem a megoldás, hanem a probléma Irakban (is).
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.02 0 0 topiknyitó
Az iraki háboru azzal befejezödött, hogy megdölt a szaddami rezsim, és most már demokratikus fejlödésnekm indult az ország.
A vérengzések messze nem az amerikaiak, hanem a vallási csoportok egymás elleni harca. Ha ez belügy, akkor honna kapnak robbanoszereket ezek a csoportok. Ha meg külföldrül, akkor ugyan már az ENSZ miért nem vizsgáltatja ki, hogy kik állnak a robbantások mögött.
Kérje meg pld. most az ENSZ az oroszokat, hogy ök vizsgálják ki a dolgot. És adjanak jelentést róla. Vagy Két arab állam ( egy shiita és egy szunnita érdekeltségü) fogjon össze és vizsgálja, kik öldödik a muszlem testvéreiket.

Vagy azok az országok sincsenek joba egymással?? Pld. A Szaudiak nem barátja Iránnak? De hát miért? Az iráni elnök szerint eljön a Mahdi és a muszlemok (tehát minden muszlem mahdija) és rendet csinál.

Talán az ENSZ is lehetne egy mahdi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!