Eladó egy Fleischmann 1216-os Taurus. Ritka kiadású mozdony, a leírás szerint Közép Európában tevékenykedik, és az ÖBB/Rail Hungaria cargo mozdonya. Napi mozgásban Magyarországon. Gyári digit hangos, keveset futott (Egy klubos játék) az ára 100.000 Ft.
ÖBB VI-os korszakos tehervagonok, nekem túl modern. Mind bontatlan, hibátlan állapotban.
A 2 részes nyitott szett 25.000 Ft az eltolható oldalfalú 15.000 Ft.
V-VI. korszakos ÖBB eurofima vagonok. Nekem szintén túl modern. A Fleischmann mind bontatlan, a Roco is kitűnő éllapotban, manapság beszerzni komoly pénzekért lehet.
5 db Roco van, ebből kettő másodosztály, egy 1-2 osztály, és egy 1 osztály, és egy étkező. Az áruk 16.000/db az étkező 23.000 Ft.
A Fleischmann vagonok: 2 részes Dacsia hálókocsi szett (Manapság beszerezhetetlen, egyszeri különkiadás volt): 40.000 Ft, a másod és 1-2. osztályú
kocsik 15.000 Ft/db az étkező áramszedővel 22.000 Ft.
Valószínűleg rövid ideig tartó leárazás: bármelyik hangos modell 60000Ft-ért, a DCC dekóderrel ellátottak 38000Ft-ért elvihetőek. A DB BR 193 Vectron és a DB BR 146.2 TRAXX2 eladva.
Fleischmann DB BR 147gyári hangos, 70000FT (ehhez tudok adni Fleischmann fehér, piros csíkos IC kasztnit 4 pantográfosat, ha valakinek az jobban tetszik).
Fleischmann DB BR 193 Vectron gyári hangos kivitelben, 70000Ft.
Fleischmann DB BR 146.2 gyári hangos kivitelben, 70000Ft.
Fleischmann DB BR 101 gyári hangos kivitelben, 70000Ft.
Megkérdeztem a Chatgpt-t, hogy mit fog tudni a Bzmotod... :)
A kérdés:
Kisszériás modellvasút készítő N-es méretű MÁV Bzmot és mellékkocsit tervez készíteni 450EUR-ért. Készítsél hozzá katalógusleírást!
A válasz:
MÁV Bzmot + Bzx mellékkocsi – N-es méretarányú kézműves modell
Ár: 450 EUR Méretarány: 1:160 (N) Gyártás: Kisszériás, kézzel készített modell
Termékleírás:
Lépjen be a magyar mellékvonalak világába ezzel a precízen kidolgozott, N-es méretarányú MÁV Bzmot motorvonattal és a hozzá tartozó Bzx mellékkocsival! A kizárólag limitált példányszámban elérhető, kézműves kivitelű modell hűen tükrözi a magyar vasút ikonikus személyszállító járművének arányait és részleteit – mindezt a gyűjtők, vasútmodellezők és hazai vasútrajongók igényeihez igazítva.
Főbb jellemzők:
Hű méretarány: 1:160 (N méret), ideális terepasztalokra és vitrinekbe.
Motorizált Bzmot: Csendes, egyenletes járású meghajtás, digitális előkészítéssel (DCC-ready), igény esetén gyárilag beépített dekóderrel.
Részletes kidolgozás: Finoman gravírozott felületek, pontos festés a MÁV korszakhelyes színvilágában, tamponnyomott feliratokkal.
Világítás: Irányváltós menetfények a motorvonaton, utastér-világítás kérésre rendelhető.
Pontos belső berendezés: Részletes utastér mindkét kocsiban, apró belső elemekkel.
Kapcsolás: Rejtett, szabványos vonó- és ütközőelemek, a valósághű vonatozás élményéért.
Kézzel készített, limitált darabszám: Minden modell egyedi gyártású, sorszámozott darab.
Ajánlott felhasználás:
Gyűjtőknek, terepasztal-építőknek, magyar vasút szerelmeseinek. Tökéletes választás a magyar vasút történetének reprezentálásához modellezési környezetben.
Elérhetőség és rendelés:
A modell kizárólag előrendelésre készül, limitált példányszámban. Szállítási határidő: megrendeléstől számított 8–12 hét. További információk és rendelés: [weboldal/e-mail elérhetőség]
Tegye teljessé gyűjteményét a hazai mellékvonalak királyával – a Bzmot-tal! Tradíció, kézművesség és magyar vasúti hangulat – egyetlen modellben.
Ha szeretnéd, testre szabhatom a szöveget például vasútmodellező magazinba, webshopba vagy nyomtatott prospektusba is.
Budapesti átvétel, vagy plusz foxpost. Csere beszámítás megbeszélés szerint lehetséges szürke , barna, fekete, 4 vagy 6 tengelyes európai teher vagy tartály témában. esetleg analóg diesel vagy villany mozdony.
A hónap elején beszéltem a tulajdonossal amikor kint voltam náluk az új telephelyen és ő mondta, hogy a motorvonatok él a 1044-esk sem jelennek meg a minimális kereslet miatt.