Eladó Fleischmann 740102 N akkumulátoros motorvonat 515 529-6 DB AG vezérlőkocsival, dcc next18 dekóder a motorvonatban, beépített ledes belső világítás a pótkocsiban is! Led menetfények elöl-hátul. Z21 kabin elérhető hozzá. 1 év garancia, vadonat új. 65.000Ft.
És ez a kék-torzulás konzekvens Astride-on, Tauruson, Vectronon. Na mindegy, ezt nem érthetem vagy nem sejthetem, milyen szándékos vagy bagatell okból alakult így. De ha megnézem, hány féle első osztályú színterv-változat van, akkor leginkább arra tippelek, minden AS-szabvány szerinti.
Elég sokszor utazom olyan vonattal, amelyiken új dizájn Tau vagy Vectron húz IC+ dizájn vagonokat, és minden alkalommal szemencsap, hogy nem sikerült a mozdonyoknak és a vagonoknak ugyanazt a színt specifikálniuk a MÁV-osoknak, így a mozdony egy sötétebb türkíz jellegű és nem cián, mint a vagon.
Ha megnézel originál képeket, látod a különbséget. Vagy ha megnézed a Fleischmann Taurus katalógusképét, ők elég jól eltalálták az eredetit.
Az abszurdum az, hogy a Hobbytrain kompenzálta a MÁV hibáját, azaz orvosolta a fent leírt élményemet :) Még nem döntöttem el, hogy az idealizált színű Vectron vagy a homlokfénytől nem függetlenül kapcsolható (vagonokat világító) zárfényű Fleischmann Taurus jön-e hozzám haza, de nekem egy elég lesz a kettőből. :)
Amikor több, egymással kevésbbé szoros viszonyban lévő vagont készletben árulnak, eddig csak akkor vásároltam, ha egy vagon éppen kellett, és a keszlet kb. alig került többe, mint az egy vagon értéke (számomra).
Bevallom, több méretarányból összeállított készlettel még elég ritkán találkoztam, ez azért elég speciális vásárlói igényeket feltételez. Talán egy kézműves 1-H0-N-Z Ward-Leonard készlet még engem is érdelne :) Már majdnem azt mertem írni, hogy nekem például nincsen Z-s tehervagonom, de eszembe jutott, hogy valahol kell hogy legyen dobozában egy darab 25 évvel ezelőttről, amit ajándékba kaptam. Nos, az N-es is hajlamos lenne eltűnni, ha az ember nem tárolná együtt öket, hátmég aZ.
Ennek ellenére sok sikert kívánok az eladáshoz, és kevés felháborodást azom, hogy N-es mértettől különböző méretet hirdetsz ebben a fórumban ;)
Az eredeti fekvő gondolom egyezik a korábbi szériával, amit elég hamar elkapkodtak. Ez logikus is, hogy az új kocsik mellé megint lehozzák, hátha valaki még kedvet kap.
Végülis ezekkel meg a Fleischmann-Gosákkal már lehet egy mai vonatnak látszó ojjektumot összehozni, ha az ember elég hunyorogva nézi...
Sziasztok! Duplikáció miatt eladó egy DM Toystól frissen érkezett hangdekóderes 40543 gyári számú Piko E91 villanygép, bontatlan állapotban. DM Toys számlával adom, Szombathelyen személyesen vagy postázom. Ára 95 ezer Ft
A Rivarossi hozza a magyar változatot, így szerintem csak idő kérdése, hogy az Arnold is menjen utána.
(A Nostalgie Istanbul Orient Express újrakiadást viszont csak akkor ajánlom - méretaránytól függetlenül - ha valaki nem kényes a belső részletekre is.)