Ha valakit érdekelnek az olcsóbb hotelek, hostelek, akkor a hotelscombined.com oldalán ,(ha árak szerint keres), összehasoníthatja az árakat ill. meg találhatja a neki árban, ill.
Tudok ajánlani én is egy Hotelt Budapesten, a budai oldalon, fantasztikus környezetbenl. Én egy nagyon kellemes hétvégét töltöttem ott el, mindenkinek ajánlani tudom. ha érdekel valakit, nézze meg a honlapjukat: www.hotelmolnarbudapest.hu
Hello. Nem tudom, hogy még aktuális-e, de ha valaki olcsó szállást keres: én a múlt héten voltam Pesten a Broadway Hostelban! Kedvesek voltak a lányok a pultban és szép tisztán tartják a helyet, csak ajánlani tudom!!
Érdeklődnék,hogy milyen szállót,és hogy nagyjából hogyan is képzeljem el. Kollégiumi színvonal?(ha igen,akkor mennyire tizsta és a toalett ill. a fürdőszobák állapota milyen). Tv,internet?
Szobákban 2ágyas,3ágyas is létezik?
És,ami a legjobban érdekelne,hogy tényleg 1000ft/nap/fő-e még mindig a szállás költsége?!
A Rózsadomb legtetején, Szemlőhegyi barlang és Pálvölgyi barlang mellett, apartman kiadó, túristáknak is, hosszú távra is. A közelben: Jánoshegyi kilátó, Normafa, Óbudai és Budai hegyek. Belváros 15 perc.
Hirdesse kiadó lakását, apartmanját a www.rent-budapest.com weboldalon, ahol hazai és külföldi vendégek egyaránt rátalálhatnak Önre. INGYENES ÉS GYORS REGISZTRÁCIÓ!
Érdemes ezeket a linkeket nézegetni, van egy rakat hotel fent, meg mindíg van valami akciójuk. Jó benne, hogy többnyelvű, a lengyel nagybátyámnak lazán elküldöm a vonatkozó linket:) Persze van magyar nyelvű is.
[link1]www.budapestapartments-sinko.com[/link1] 3- 4 fő részére, 2 szobás kiadó lakás Budapest központjában, minőségi szálláshely, olcsó árakkal, last minute akciókkal, ingyenes Internet eléréssel. Üdülési csekk elfogadóhely.
Olcsó és tiszta szállót tudnék ajánlani a XIII kerület Váci úton napi 1000 Ft/Fő, ahol tiszta ágynemű, tisztálkodási, és főzési lehetőség várja.Külön szobák megoldhatóak. Tel: 06705463858/ Tunyogi
Pesterzsébeten (XX.ker) tudok egy panziót. Amikor Pesten dolgoztunk, mi is ott szálltunk meg. Hosszabb távon nettó 1000-1500 Ft/éj. Egy-két éjszaka: 3000-4000/fő/éj körül szokott lenni. Meg kell kérdezni: Erika 20/2115000.
De azok csak nyáron működnek hostelként, tanév közben nem adnak ki szobát. Úgy tud csak bejutni, ha van ott ismerőse, aki beviszi. De ha lenne, gondolom, nem itt kérdezősködne.