Ha már végképp nézhetetlen a vidámvasárnap, akkor gyere ki a BÜFÉbe, hátha van ott egy ismerős! A BÜFÉben társasági élet folyik és lehet témát váltani!
a boltban sorban volt sok kabát, nézegettem őket. láttam hogy szinte mind 15-20 ezer ft.
tovább nézegettem, ki is választottam egyet. elindulok a pénztárhoz, egyszercsak észre veszem hogy ez a kabát kivételesen nem 15-20 ezer hanem 40 ezer :D pedig totál ugyanúgy nézett ki mint a többi :D
" újabb bizonyítéka hogy a saját nyelvedet se ismered "
Ki? Kire utalsz? Ki nem ismeri a saját nyelvét?
Mert én NEM ezt vallom:
"Tehát vannak az Isten fiai, és van Sátán aki NEM tartozik az Isten fiai közé. Velük együtt jön el, de külön alanyként szerepel."
Hanem ezt:
"Tehát vannak az Isten fiai, és van Sátán aki DEIGENIS tartozik az Isten fiai közé. Velük együtt jön el, és bár külön alanyként szerepel, de attól még tartozik az Isten fiai közé"
Majd ezek után csináld azt, hogy ha meg akarsz dorgálni valakit hogy nem ismeri a nyelvét, akkor nevezd meg, hogy kire gondolsz.
tehát az a kijelentés hogy "Isten nem alakíthatja tetszése szerint" azt feltételezi hogy Isten az időn belül van, és rászorulna arra hogy bármit is alakítson.
Az a kijelentés hogy "Isten nem alakíthatja tetszése szerint A LOGIKÁT" az NEM feltételezi azt, hogy Isten az időn belül van, ha időn kívül van, AKKOR SEM ALAKÍTHATJA TETSZÉS SZERINT A LOGIKÁT.
Ha valaki az időn kívül van, annak is egy A dologra
vagy az igaz, hogy:
- Valamikor létezett, létezik, vagy létezni fog.
vagy az igaz, hogy:
- Semmikor nem létezett, nem létezik, és soha se fog létezni.
Pl. Endi a trollkodó létezik.
De Isten sose fogja mondani, hogy Endi, a trollkodó nem volt, nem van, nem lesz.
Isten sose fogja mondani, hogy kettő meg kettő az négy, valamint kettő meg kettő az hét, mert a kettő kizárja egymást kölcsönösen. Ha valami meg valami néggyel egyenlő, az héttel nem lehet egyenlő.
De bezzeg az lehet, hogy a görögdinnyém zöld és 5 kg-os, mert ez a kettő nem zárja ki egymást.
De jól hallottam, hogy te logikából igen szarul állsz?
"A logika az, amit Isten nem alakíthat tetszése szerint. Pl. ha igaz az, hogy a Föld létezik, akkor az nem lehet igaz, hogy a Föld nem létezik."
főleg, ha tudjuk és értjük - te nem tudod és nem is érted - hogy Isten az időn kívül van. tehát nekik nem úgy van hogy "egyszercsak lett valami" (pl a Föld) hanem ő az időtől függetlenül létezik, tehát ha valami valamikor megjelent az időben, az neki mindig is létezett. számára minden egyszerre létezik, noha természetesen a teremtményei felé időben nyilvánul meg - mivel a teremtmények időben léteznek - ezért ennek megfelelően kommunikál velük.
tehát az a kijelentés hogy "Isten nem alakíthatja tetszése szerint" azt feltételezi hogy Isten az időn belül van, és rászorulna arra hogy bármit is alakítson.
gondoltam már rá hogy veszek elektromos biciklit, de azt se tudnám vezetni mert nagyon félnék a forgalomban. pedig jó lenne átbiciklizni a környékbeli falvakba