Gyurcsány már X éve folytatja ámokfutását - és 48 pontos programjában már megint a következő 4 évre tervez. El tudom képzelni, hogy rengeteg (több száz) szdsz-függő, rengeteg szoci-szavazó (több százezer) azt mondja, "tervezzen is! úgyis ő lesz az ország vezetője! Úgy, mint eddig ... Ámen!" A kérdés csupán az, hogy kinek jó ez? Magyarorszgának biztosan nem :( és a szoci-szavzóknak sem :(
A személyeskedésre épített érveknél kicsit többet várnék egy képviselőtől, de azt figyelembe vevé, hogy nincsenek érveitek, a hsz-od egy-az-egyben megállja a helyét.
Jószándékú párttársakból van elég. Egy sem állt volna föl, hogy na ebből nekem elég: nem erre kaptam megbízást! Úgyhogy marad mindenki a helyén várja a következő osztást a közlóvéból és nem izgágáskodik, hogy morál meg legál meg ilyen baromságok!!
Azt mégsem írhatja le, hogy (kinek jó ez a kormány?) neki!! :-)) A következő kérdést hozná azonnal, hogy miért és mennyire? Akkor meg be kellene számolni a saját üvegzsebéről. Állati kínos!!
Már majdnem válaszoltam leftism -nek,. amikor észrevettem, hogy csak a topicindítót írta ide, aztán elhúzott. Ennél szorgalmasabb és szívósabb provokátorokat tessenek küldeni!
Mennyivel több esély lett volna a gazdaság stabilizálására és rendbetételére, ha az MSZP-sek megfogadják Orbán Viktor kompromisszumos javaslatát, és elzavarják az idegbeteg fletót.
Ilyen szar,gyenge,böszme kormányt még nem látott európa.
Dehogy az... Ez is az új trükkjeik egyike.. Átállásokat sugallnak. Felesleges ezekkel a baromságokkal foglalkozni, 3 év múlva eldől minden. Addig csak szájtépés.
a közalkalmazottak, a családi pótlékban részesülők, a munkanélküliek, akiktől orbán ellopta a szolidaritási járulákot, a koala pedig bevezette az álláskeresési támogatást, stb. nem értenek egyet veledf, és, sosem szavaznak többé a fideszre, mert látták a41 pont ígéretet, amiről kiderült, az csak ígéeret, a kormányprogram más, és mindenkinek alkotmányos hogy hülyének lenni
1. Attól, hogy a kormány a saját zsebébe csorgatta az adósságra felvett pénzünket, aztán a törlesztést meghagyta nekünk!
2. Attól, hogy a hatalmas befizetett járulékaink el lettek lopva, mert ugyan semmit nem kapunk majd érte, ha betegek leszünk! Vagy elmegyünk egy magánklinikára és kivcsengetjük a rohadt sok manit, mintha járulékot nem is fizettünk volna, vagy akinek erre nem futja, az zsúfolt és koszos szegénykórházakban várhat a sorára, ha addig el nem patkol!