az nagyon más nem lehetett volna,mint Szásenyka,de Ő meg szegény odaadta a maga GS-emét Timnek és azt sohasem fogja kiheverni, Djokónak is kell sorstól segítség de neki még több
Ettöl durvább hibákból fel szokott állni, szerintem simán csak elfogyott, fizikálisan és mentálisan is, ebben a korban nem lehet a végtelenségig kitartani,ez is több mint varható volt.
Én azért tudom még tisztelni Nolét,mert ember, meg tud nyílvánulni, láthatóan szeretik még a Messiások is,méltósággal tudja a vereséget is fogadni! Kivételes egyéniség a hibáival együtt is, de olyan pozitív személyiség aki ritka a sportban.
Hülyeség egy game-re, pláne egy pontra fogni egy meccset, de a 4. szett 4-4, 40-30 bréklabda voltaképpen eldöntött mindent. Úgy értem korábban nem létezett az, hogy négy, semmire elveszett fogadójáték után ne az övé lett volna egy ilyen szoros játék. Maga a pont meg szintén tipikus volt a bréklabdánál. Második szerva után jól támadott, ő volt a kezdeményező és, ha nem is ziccerben, de mindenképpen irányítva ütött egy könnyű tenyeres hibát. Most túl azon, hogy ilyen esetben az ilyen pontot döntően mindig, hozta, itt szinte mindent eldöntött. Nem azt mondom, hogy ezzel öt szettben nyer, de lett volna ötödik szett és egy új helyzet. Ellenben egy sorsszerű momentum, ami a vereséget eldöntötte ama pillanatban.
A taktika ezen a meccsen is jó volt, meg kellett nyomni az elejét, 0-2 öngyilkosság lett volna. Nem sikerült a 25., de van még esélye rá, persze kell a segítség, a jó sorsolás, akàr visstalépés is vagy a két Messiással történjen valami,de az öreg megmutatta hogy ott rajtuk, ahogy senki a touron. Valljuk be ez a torna is Djokóról szólt,ha vki visszaemlékszik öt év múlva az Ő két utolsó meccse fog beugrani! Djokó megmutatta hogy mit tud 38 évesen is,még mindig tud fejlődni/ változni ahogy hozzányúlt a tenyóhoz vagy ahogy fejlesztette az adogatását, Ő a legnagyobb!
valóban egy csoda, de nem hiszem hogy így végig lehet menni, talán kerülni kéne majd Messias tenyeresét,h ne szedje szét majd, a futó labra visszaütéssel+ az ejtésekkel
ebben ennyi volt, 38 évesen nem lehet fordítani egy titán ellen, pedig jól játszott, prímán adogatott, jó volt az elgondolás hogy tenyeressel nyitja a pályát,de ez a realitás sajnos
megérdemled Djokó, tálcán kaptad a lehetőséget,elmajomkodtad,csak a földre kellett volna engedni az átemelést és beverni, onnantól meg elment a játék, 5 gém alatt tucatnyi hiba,elment az önbizalom, punci játék ez
én még titkon bízok benne, hogy összejöhet a 25-ik... utóbbi 6 GS-en 3-on sérülés miatt nem tudta a legjobbját nyújtani... lehet ez még másként pl. jövőre az AO-en.
Plusz ha Sinner kiesik vagy nem lesz csúcsformában, az összes többi játékos ellen elég lehet a legjobbja...