Köszi a tippet, habár voltam vele a sony szervizben ,és azt mondták alaplapi panelt kellene cserélni, mert ez szoftveres probléma, hiszen ők sem találtak hozzá frissítést. Néhány éve volt fent a neten egy 5-ös verzió, csak már nem elérhető. Gondolod egy finomabb kontakt javítás megoldja a problémát?
Valaki tudna e nekem segíteni?! keresek A700-hoz 5 verziójú szoftver frissitést!
Sajnos egy éve van fenn a 4-es, és hülyeségeket csinál vele: elfelejti a vakuszinkront, egyéb beállításokat, és olykor magától végigtekeri az összes képet ami a kártyán van. A hármassal sohasem csinált ilyet, Igen kínos ez rendezvény közben!
Sziasztok. Eladó A700 gyári VG-C70AM markolat. 55000,-Ft. Egyszersem volt használva, doboza, papirjai megvannak. Valamint keresek A77-et, ha tud valaki szoljon.
Az elmúlt hetek/hónapok vázvásárlási anomáliáimat lezárva és sokat agyalva végül újra a700-at vennék minél megkíméltebb állapotban, lehetőség szerint kevés exposzámmal. Kizárólag olyan példányt vennék, aminek minden tartozéka megvan (infra távirányító is!).
Lehet mégsem tartom meg másodváznak az A700-at az A77 mellett, ezért, ha valakit érdekel kirakom rá 120.000-es irányárral eladó táblát.
Megtekinteni, kipróbálni Békéscsabán és körnéken lehet. Esetleg a gyerek focija miatt máshol is (most hétvége Kecskemét, két hét mulva Szeged, megint két hét Pest). Ha valakit érdekel, keressen e-mail-ben.
A következő dologban kérném a segítségeteket ill. ötleteiteket.Vettem egy Minolta 28-105 Xi optikát,namármost a napellenzője annyire keskeny,hogy jó az esélye a becsillanásnak,ill. nem oda való fényjátéknak.
Sajnos (vagy nem sajnos) 62mm a vége,így a Beercan 55 mm clip-on napellenzőjét nem tudom rája rakni.Az 62mm-es menetes sima napellenzőtöl kicsit félek,hogy nem-e vignettál be,mert elég halványan szélesedik a vége felé.Esetleg,ha más gyártó napellenzője jó rá amiről tudtok,és megírnátok ,azt is nagyon megköszönném.
Sziasztok...nagyon ritkán nézek fel ide, de most véleményetekre lennék kíváncsi :D úgy néz ki, hogy egy a700-as va kilátásban, és csak annyit szeretnék, hogy ha lehet, akkor minden rossz és jó oldalát írjátok le, hogy tudjak valami alapot :D A véleményeket előre is köszönöm :D