Keresés

Részletes keresés

Kiss G. Eszter Creative Commons License 2008.04.19 0 0 424
Hogy is allunk a ...

"mi, a Magyar Köztársaság valamennyi polgára, akik az igazságot, a jóságot és a szeretetet - mint minden emberi közösség alapjait a Jóistenbe vetett hitből vagy más egyetemes értékek iránti meggyőződésből kifolyólag - tiszteletben tartjuk,
megbecsülve és megőrizve mindazon erkölcsi, szellemi és kulturális értékeket, amelyek az európai keresztény hagyományokban és a magyarság történelmében gyökereznek"

...tervezettel Semjen ur?!
prenotalis Creative Commons License 2007.09.04 0 0 423

kizárnád ?

Előzmény: takacsi (421)
takacsi Creative Commons License 2007.09.04 0 0 421
Pokorni meg a magyarok ellen tart évek óta, ha nem évtizedek óta.
Tiszta szadeszos lelkülettel.
De mit keres Pokorni a Fideszben?
Miért tűrik el őt ott?
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 420
Te.
Előzmény: semmt (419)
semmt Creative Commons License 2007.09.04 0 0 419
Most megy a Tv-ben /viasat history/ hogy a Lenin fiuk több embert löttek a Dunába, mint a nyilasok. Ki is a vérengzőbb?
pellerin Creative Commons License 2007.09.04 0 0 418
a topiccímben szereplőnek is jobb lenne, ha láthatatlan és süket lenne, akkor lenne mentsége
Előzmény: zsolti05 (417)
zsolti05 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 417
A Századvég szerint a KDNP kimutathatatlan
Előzmény: Törölt nick (416)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 416

"Meg egyáltalán ki veszélyes a demokráciára?"

Te, meg a fekete ruhás szövőlánykáid.

Előzmény: Törölt nick (415)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 415
Hány libsinek lőtték ki a szemét ezek a gárdisták akik veszélyt jelentenek a demokráciára?
Meg egyáltalán ki veszélyes a demokráciára?
http://index.hu/politika/belfold/szc0904/
Előzmény: zsolti05 (-)
Uránusz Creative Commons License 2007.09.04 0 0 414

Ja montage... de csak az 1-ik:)))

A másik valóság!!! Imádottja nem határolódott el, így ő meg kitart...

Hát így megy ez...:))))))

Dehát kinem xa. le???

Előzmény: narancsbukta (413)
narancsbukta Creative Commons License 2007.09.04 0 0 413
ez montazs!
tomjenke hiaba is akarna agybabujni vacogo mihallyal, keves o ahhoz! o a vona gabika szinttttye. :))))))))))))))))))))))
majd eggyut probalgattyak a szep delceg egyenruhakat, es nyilas karszalagokat, es maj' hatalmasakata elveznek! :)))))))))))))))))
Előzmény: Uránusz (410)
Uránusz Creative Commons License 2007.09.04 0 0 412

Szerintem is... dehát ők így akarták/akarják még most is....

:(

Tudod: "Ő ők- én meg én vagyok- ön meg Ön!!!"

Előzmény: vucsik (411)
vucsik Creative Commons License 2007.09.04 0 0 411
Gusztustalan.
Előzmény: Uránusz (410)
Uránusz Creative Commons License 2007.09.04 0 0 410

Természetes, hogy kitart!!!

Elvégre "örök-hűséget" fogadott amikoris:

narancsbukta Creative Commons License 2007.09.04 0 0 409
jobban tette volna, ha veluk foglalkozik, mint hogy a geppityu csovet markolaszta hevesen :)))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (406)
narancsbukta Creative Commons License 2007.09.04 0 0 408
es semjen "latensbuzi" zsoca nem tudja eldonteni, a nemzet anyukajat, vagy a vonat vkerje fel a kovetkezo korben.... ejj ejj, nagy a gond att a NYKDNP-ben :))))))))
Előzmény: cren (407)
cren Creative Commons License 2007.09.04 0 0 407
Most éppen Vonával járják a csárdást.
Előzmény: zsolti05 (402)
cren Creative Commons License 2007.09.04 0 0 404
Néha nem ártanak az ékezetek. :-)))))
Előzmény: narancsbukta (401)
zsolti05 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 402
ezt a Wittnert állandóan megejtette valami férfi
Előzmény: cren (400)
narancsbukta Creative Commons License 2007.09.04 0 0 401
reg vooot az maaaan :)))))))))))))
kulonben is abban a nagy forradalmi kavarodasban a fene se tuggya man, mi vooot... :))))))))))

Most a hitlerjugendessel valo kvaterkazasra gondoltam. altala van most aldott allapotban... :))))))))
Előzmény: cren (400)
cren Creative Commons License 2007.09.04 0 0 400
wittner "papalatta" mariskaja

Neha meg wittner "paprajta" mariskaja? :-)))
Előzmény: narancsbukta (398)
narancsbukta Creative Commons License 2007.09.04 0 0 399
Hugyos garda az, nem szaros gatya.
Szaros gatya akkor lesz, amikor megest elobukkan a barikadon a tololapos locsolokocsi :))))))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (396)
narancsbukta Creative Commons License 2007.09.04 0 0 398
egyebkent most se latom, hogy tomjen "latensbuzi" zsocank partja bejelentette volna, hogy innen kezdve legyen a nevuk nyilaskereszteny demokrata nep part... :)))))))))))))
mivel a grada nyilaskeresztes karszallagra hajadzo szimbolumat keresztenyi szeretettol dobbano szivuknek igencsak tetszokent aposztrofaltak :))))))
No es hova lett wittner "papalatta" mariskaja a nemzetnek, hogy parhuzamot vonjon az 56-os forradalom, es a nyilaskorszak "hosei" kozott? Meg mindig az elpotyogtatott gyermekeit keresgeli a nagyvilagban eme anyak mintakepe, hogy nem er ra nyilatkozni arrol: mit keresett a fasisztagyulesen? :))))))))))))
narancsbukta Creative Commons License 2007.09.04 0 0 397
nem szadizmus az, amiert szivesen nezem hogy lapattal formazzak at a kisnyilasok abrazatat a rendorok, hanem prevencio, es oktatas.
Előzmény: zeta john (260)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 396
Bár a Gárda - Szaros Gatya analógia teccik. :)))
Előzmény: Törölt nick (395)
bm91 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 390
Na de lassan aludni távozom, holnap folyt. köv.
Előzmény: bm91 (389)
bm91 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 389

Az államcsődöt most hagyjuk, más topikban bőven kiírtam magam ezügyben.

Sztem nem 1 szem, ésőszintén szólva engem nem is annyira a minősítés érdekel (hogy vki "papírforma szerint" fasiszta-e vagy sem), hanem a társadalmi veszélyessége, felőlem hívhatják azt b-középnek is.

Az valóban probléma, amit a végére írtál, de erre csak azt tudom mondani, hogy jól kéne eltalálni az arányokat. Nem is hallgatni, nem is túlzásba esni. De ez elég nehéz a "multiplikátor-hatás" (média leginkább) miatt.

Előzmény: Törölt nick (379)
bm91 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 387

Én nem Gy. összes hülyeségét akarom megvédeni. Igazából ahhoz, hogy a külföldi véleményekről megalapozottan mondjak vmt, az kéne, hogy elolvassam a mértékadó lapokat mindenhonnan, de ez bevallom, nem történt meg (csak hivatkozásra hivatkozhatok), mindamellett feltételezem, hogy ők nem attól függően minősítik a szituációt, hogy Feri mit mond a sajtótájékon. A németek meg ugye spec. eset, küszködtek ők eleget magukkal a 2. vgh. után, és sajnos sokan ott sem tanultak a múltból, erre mást nem tudok mondani. De ezt mindenki tudja anélkül, hogy Merkel kiállna, nem tegnapi történet.

De ha már emítetted az erőszakot. Szerintem most pont azért reagál mindneki élesebben mint korábban, mert tavaly volt tv-székház ostrom, további balhék. Ott mi volt? Szinte a semmiből (értsd: előzmények, nem az arcok, mert az már focikörnyékről ismert lehetett) előbukkant kb. 30 huligán (nem kellett több), és több tíz mliliós anyagi kárt okoztak, az erkölcsit hagyjuk. A szerencsétlen baranyai alakulat meg tehetetlenkedett, a vízágyú beragadt a sárba. Hát ez volt a szégyen. És számomra ebből az a tanulság, hogy igenis figyelni kell a gárdaszerű alakulatokra, mert pillanatok alatt bármi megtörténhet (legalábbis kísérlet szintjén, mert aztán a rendőrök összekapták magukat), és sztem szándék is van rá szélsőséges körökből. Miért van olyan érzésem, hogy hasonló esetben ezek nem a magyar vagyont (pl. tv) védenék? Pedig ha már olyan nemesek a szándékaik, azt kéne. Azt meg már csak az érdekesség kedvéért mondom, hogy évekkel ezelőtt ismertem azt a gyereket, aki a nemmondommelyikpárt önkorm. képviselője (sőt asszem frakcióvez.) volt (önmagában érdekes, na, ő is enyhén antiszemita volt), és lemondatták, miután dobált - majd küldte a köremilt megnyugtatásul, hogy nem ért ám véget az ő karrierje ott. Bocs, elkanyarodtam, de csak azt akartam ezzel jelezni, hogy a dolgokat folyamatában és amennyire tudjuk, körültekintően nézzük. Fletót meg akárhogy kereszteled el, az csak a te fantáziádról ad képet, ő attól nem lesz se jobb, se rosszabb.

Előzmény: Törölt nick (381)
cren Creative Commons License 2007.09.04 0 0 385
Mi a kifogásod?
Előzmény: Törölt nick (384)
sej_haj Creative Commons License 2007.09.04 0 0 383
Gyurcsány cáfolt, a külügy nyomást gyakorolt?

„Mindenkinek figyelmébe ajánlom, hogy a Magyar Gárda megalakulása egy hét alatt egész Európában figyelmet keltett. Önmagát konzervatívnak mondó napilapok kertelés nélkül azt mondták, kétségtelenül a legnyomorultabb náci jelkép használatára emlékeztet mindaz, ami történik. Ugye senki nem gondolja, hogy az MSZP elnöke vagy a miniszterelnök rendeli meg ezeket a cikkeket a befolyásos, konzervatív lapoktól?” – teszi fel a szónóki kérdést Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, MSZP elnök augusztus 30-i csütörtöki blogbejegyzésében.

A Külügyminisztérium nagyköveteknek küldött utasítása mindeközben így kezdődik: „A hivatalvezetés kéri Misszióvezető Asszonyt/Urat, hogy a Magyar Gárda augusztus 25-i megalakulásával kapcsolatban az alábbi szempontok alapján folytasson beszélgetést a fogadó ország illetékeseivel és vezető sajtóköreivel, s erről jelentsen”.

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=428099&rvt=2
Előzmény: Törölt nick (381)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!