Keresés

Részletes keresés

lerr Creative Commons License 2007.09.10 0 0 100
Kövér Lászlóra gondolsz? :)
Előzmény: Törölt nick (10)
waxxablaze Creative Commons License 2007.09.10 0 0 99
Magától értetődik, hogy egy politikai párt a radikális jobboldal megmozdulásaira politikai pártként reagál; vagyis a magasabb szempontokat, az alkotmányos és erkölcsi értékeket pártpolitikai érdekeivel együtt, azoktól természetszerűen elválaszthatatlanul képviseli. A legjobb célért sem cselekedhet másként, mint a pártpolitikai szféra törvényei szerint, lépései politikai hasznát és kárát mérlegelve. A pártok működésének, számításaiknak és eszközeiknek ez a világa azonban a köztársasági elnöktől idegen. Nem kapcsolódhat az abban szükségképpen meglévő, de az ő jogállásától idegen elemekhez. Ezért politikai pártok indíttatására, még kevésbé felszólítására, sosem szólaltam meg, sosem cselekedtem, és nem is fogok.
...

Most azonban, amikor a radikális jobboldaltól való félelem napirendre került, tisztázni akarom, hogy a veszély eltúlzását, és ezzel a félelem növelését ilyen káros manipulációnak tartom, és elítélem.

http://www.nol.hu/cikk/463552/

köszönjük. egyenes tiszta beszéd!
Tamás Creative Commons License 2007.09.09 0 0 98
Nem, az egy másik tündér. :-)))
Előzmény: Törölt nick (95)
Tamás Creative Commons License 2007.09.09 0 0 94
Hát, tényleg sok helyen hivatkoznak rá, mint a Független Jogászfórum elnökére... Vicces. Hát akkor ez is leves... >:-DDD
Előzmény: Tamás (91)
zsolti05 Creative Commons License 2007.09.09 0 0 93
és Kónya azonnal le is szerepelt
Előzmény: 33nev (89)
Tamás Creative Commons License 2007.09.09 0 0 92
Igen, de pont azt nézem, hogy a mostani vezérek még annyira sem függetlenek, sőt, ez már az egyenes röhej kategóriája... :-DD
Előzmény: 33nev (89)
Tamás Creative Commons License 2007.09.09 0 0 91

Tényleg? Nem kevered véletlenül a Civil Jogászbizottsággal?

Csak mert a Független Jogászfórum a saját iwiw-es adatlapja szerint nem bír elnökkel, csak valami vezérbizottsággal...

El sem hiszem, hogy erről beszélek, b...meg... :-)))

Előzmény: Törölt nick (90)
33nev Creative Commons License 2007.09.08 0 0 89
Hát, ez hihetetlen. Mindenki amnéziás? Vagy ma született? Független jogászfórum? Kónya Imre vezetésével? Az első rohadt banda volt, akik meggyalázták a magyar nyelvet! Függetlenek, ja! Aztán egyszercsak elindultak a választásokon az mdf szineiben.
Előzmény: waxxablaze (79)
Z757 Creative Commons License 2007.09.08 0 0 88
Morvai Krisztina. Nem ő a főfüggetlen?
Előzmény: Tamás (87)
Tamás Creative Commons License 2007.09.08 0 0 87
Morvai asszem pont nincs benne.
Előzmény: Z757 (84)
Z757 Creative Commons License 2007.09.08 0 0 84
Ez Független Jogász izé, (már a neve is vicces)
Morvain kívül kiből áll még?
Tamás Creative Commons License 2007.09.08 0 0 83

Ja, és csak annyi, hogy megadják a vezérkar neveit... Hát... jogásznak még csak-csak (papírjuk végülis van róla), de hogy független, na ne vicceljünk már. Volt képviselőjelölt, pártdelegált, gazdavezér, Magyar Demokratába irogató...

Lóf.sz ez, nem független, és még van képük Sólyom és Kukorelli nevével dobálózni, hányinger...

Előzmény: Tamás (82)
Tamás Creative Commons License 2007.09.08 0 0 82

Az iwiw-en jól bejelölt a Független Jogászfórum, mint olyan, ismerősként. Ez még nem lenne baj, biztos ismer engem. Én ugyan őt nem, és nem is kívánom, de nem baj.

Viszont nagyon izgalmas, amit az adatlapon állítanak magukról a hölgyekurak:

Ami a rendszerváltás eredménye, az a jogállamiság védelme miatt a Független Jogász Fórumnak is köszönhető. Ami a rendszerváltás hibája, abban a FJF vétlen.

Körülbelül tíz perce folyamatosan röhögök ezen a szar dumán... >:-DDD

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.05 0 0 81

Utasítgatni  (sic) a más hatalmi ágak vezetőit csak a komcsinál szokás.

jaaaa ! Azt hittem beszélgetni akarsz a témáról.

Az előző törölve

Előzmény: waxxablaze (12)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.05 0 0 80

Hi waxxa !

A Köztársasági Elnökünk az elmúlt évben aktívan fellépett a morál védelmében.

Valamiért szükségét érezte, fontosnak tartotta.

Most annál beszédesebb a hallgatása...

Előzmény: waxxablaze (-)
waxxablaze Creative Commons License 2007.09.05 0 0 79
1989 óta. Független a vörös hatalomtól és annak csápjaitól.
Előzmény: Törölt nick (76)
Tamás Creative Commons License 2007.09.04 0 0 78

Amióta nagyjából mindenki sz.ik a fejükre.

No, nem is tetszik nekik ez az állapot, ez egyértelmű, úgyhogy elkezdenek megint okoskodni össze-vissza. Csak hát - tán épp ezért - ez a Független Jogászfórum már nem biztos, hogy ugyanaz... :-)))

Wic Creative Commons License 2007.09.04 0 0 77

melyik bagázs?

schpenoth Creative Commons License 2007.09.04 0 0 75
Az bizony!
Előzmény: méregkeverő (28)
schpenoth Creative Commons License 2007.09.04 0 0 74
Nem! De van címe, elérhetősége és csak azt írja/mondja, amit vállal. :/
Előzmény: waxxablaze (27)
bm91 Creative Commons License 2007.09.03 0 0 72

Az sem szép, de azért a 2 más minőség. Ellentüntetés résztvevőket fényképezni sem illik.

Ezt egy közszerplőnek sem kell eltűrnie. Más az, ha vkre azt mondják, hogy s***fej pl., és más ez. Nyilván direkt raktak oda közszereplőt, mezei civillel nem az igazi a "paródia" - de ettől még a tartalom nyilvánvalóan általánosabb.

Előzmény: Törölt nick (71)
bm91 Creative Commons License 2007.09.03 0 0 70
Mondjuk az ilyesmire lehetne a Btk. releváns passzusát -megfelelően- alkalmazni. Ha az ilyen eset nincs lefedve, akkor meg gondolkodni a módosításon. Én se lecsukásra gondoltam, de mondjuk pénzbüntetés. És Szetey (vagy más meleg) nyugodtan beperelhette volna, ennek jogkövetkezményei.
Előzmény: Törölt nick (68)
bm91 Creative Commons License 2007.09.03 0 0 69
Ja és még vm. E véleményem kialakításához nem kellett sajtó, csak némi ismeret meg józan ész. Bagatelizálni viszont sztem felelőtlenség.
Előzmény: bm91 (66)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 68

amit a Lánchíd rádió kollégája művelt, pedig állítólag viccnek szánta - a kirúgásnál szerintem nagyobb szankciót érdemelt volna.

Mégis mit, ember ???

Előzmény: bm91 (66)
bm91 Creative Commons License 2007.09.03 0 0 66
Én spec. nem mentem ki, se akkor, se most, de utóbbi esetben az történt, hogy másirányú elfoglaltság miatt megfeledkeztem róla. Ez az is jelzi, hogy annyira azért nem tartottam fontosnak, értsd, veszélyesnek. Mindazonáltal azt mondom, hogy 1.  fasisztázni csak akkor lehet, ha vannak fasiszták, 2. én megértem, ha vkben rossz emlékek jönnek elő, elvégre régen is először csak numerus clausus volt, aztán meg fel se tűnt, hogy viszik a szomszédot, 3. ebből következően szerintem igenis véleményt kell nyilvánítani kisebb jeleknél (és más történelmi szituációban) is. Összességében tehát azt mondom, hogy a gárdát, nem kell se túl-, se alulértékelni. Nem fognak jövő héten lövöldözni, de a nézeteik és a folyamat akkor se megnyugtató. Én pl. azon se tudtam röhögni, amit a Lánchíd rádió kollégája művelt, pedig állítólag viccnek szánta - a kirúgásnál szerintem nagyobb szankciót érdemelt volna.
Előzmény: Törölt nick (57)
waxxablaze Creative Commons License 2007.09.03 0 0 65

áh zóóóó

akkor ez egy költői kédés lett volna:)?

akkor a válaszom tekinsd meg nem történtnek.

Előzmény: hypertension (63)
Callie Creative Commons License 2007.09.03 0 0 62
Lárifári.
Előzmény: waxxablaze (-)
waxxablaze Creative Commons License 2007.09.03 0 0 61
hát nem a KISZben mint Gyurcsány demokráciaFerenc
Előzmény: hypertension (59)
waxxablaze Creative Commons License 2007.09.03 0 0 60

Bácsfi a BM papával, Szabó népjóléti Albert aki elmenekült a kormányváltás után, és izraelt érintve ausztráliába távozott

igazi veszély volt kérem.

Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 58

Morvai mikor látogat meg egy életre megnyomorított rendőrt?

Miféle életre megnyomorított rendőrt ? Miről beszélsz már megint ?

Az a benyomásom te összevissza hablatyolsz itt mindent.

Amúgy ha lenne is ilyen rendőr, attól a civil jogászvédők miért ne védenék a valóban megnyomorított civileket ? Nem ők lőttek a rendőrökre, hanem a rendőrök lőttek őrájuk !

Azt a néhány valóban randalírozót meg le kellett volna csukják, de arra is képtelenek voltak ! A sok szerencsétlen ártatlant verték agyba főbe !

Ezúton is köszönjük HÍRTV, hogy elsőként és legalaposabban tudósítva ott voltál ! Legalább láttuk az igazságot amit csak a vérbugyuták nem hajlandók látni !

Előzmény: zsolti05 (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!