Keresés

Részletes keresés

dpl Creative Commons License 2016.01.30 0 0 47

Sziasztok!

 

Dr. Dieter Fleig " A bullterrier" című könyvét keresem megvasarlas celjabol.

 

Az e-mail cimem: v.nanasi7@gmail.com

 

Ha esetleg valakinek meglenne, s mar nincs ra szuksege...

kuku21 Creative Commons License 2012.01.04 0 0 46

Üdv..mindenkinek .valaki tud mondani véleményt a Le Chef kutya táprol????32%protein...

akkorismindegy Creative Commons License 2012.01.02 0 0 45

Szia!

Kell még a könyv?

Mert akkor irj rám a kuruczattila@citromail cimre és küldöm.

Attila

Előzmény: Ricco88 (44)
Ricco88 Creative Commons License 2011.08.10 0 0 44

Sziasztok!

 

 

Keresem Dr. Dieter Fleig konyvvet "A Bullterrier" cimmel.Ha valakinek esetleg megvan,akar kolcsonbe,akar megvetelre is erdekelne.Minden antikvariumot felkerestem,elo is jegyeztem a konyvre de semmi.Elerhetosegem: mihok88@gmail.com .Koszonom szepen,tovabbi szep napot!

zoém Creative Commons License 2011.07.03 0 0 43

Sziasztok!

Keresek meg vételre kis Bullterrier kölyköt reális áron.

Ha esetleg van valakinek ne habozzon írni.

Két kisgyerek várja új játszotársát.

 

köszönöm

gyk11 Creative Commons License 2011.06.19 0 0 42

SZÍVESEN ÖRÖKBEFOGADNÉK BULLTERRIER FIATAL KUTYUST!!

 

gyk11@citromail.hu

 

 

 

Köszönöm!

 

Tulok77 Creative Commons License 2011.05.18 0 0 41

Kedves fireman83!

 

Mivel egy tankról van szó, én mindenféleképpen jelezném a kutya felé hogy ez fáj és nem tetszik, nem helyes. (Pl. feljajdulsz és ott hagyod ...). Késöbb sok bajod lehet belőke ha rágcsál. Szerintem kb 1 éves koráig elég pusztító életmódot fog folytatni. (nekem cipők, növények, antenna kábel, pár árok stb.)

Nem biztos, hogy a legdrágább táp a legjobb is. Személy szerint acanát adok neki, de pillanatnyilag megy a hasa tőle (azt mondják a túl sok fehérjétől). Szerintem happy dog lesz belőle, de ha valami bevált akkor add neki azt.  Tej minek?

Lehetőség szerint kevés fizikai ráhatással, bár néha kell szerintem (de a bull nem sokat érez belőle), a lelki fenyités sokkal többet ér. Jutalomfalatokkal sokat el lehet érni a megfelelő módon. Klikkeről hallottál? 

 

Előzmény: fireman1983 (35)
fireman1983 Creative Commons License 2011.05.03 0 0 40

ok!!

 

Köszi megkaptam!!

Előzmény: psevdo (39)
psevdo Creative Commons License 2011.05.03 0 0 39

Helló!

 

Küldtem mélt!

Előzmény: fireman1983 (37)
fireman1983 Creative Commons License 2011.04.25 0 0 38

Mástól is szívesen fogadok tanácsokat. köszönöm.

fireman1983 Creative Commons License 2011.04.25 0 0 37

Kedves psevdo!!

illetve ha bármi elérhetőséged van más ezen kívül, szívesen veszem, face book, iwiw?

Előzmény: fireman1983 (36)
fireman1983 Creative Commons License 2011.04.25 0 0 36

Kedves Psevdo!!

 

Látom nagyon jó eredményt értetek el a bullitokkal, hogy sikerült mindezt elérni, kérlek ha tudsz adj néhány tanácsot, az én bullim most 6 hetes kis apróság de má olyan erős a harapása hofgy csak na, rágcsálgat kezemet lábamat, játékokat, de nem agresszív, ez normális ugye, le kell szoktatni róla vagy majd elhagyja később, és hogy játszottatok vele mert ő egyfolytába csak rágcsálósat akarna játszani ronggyal, játékkal stb..:D

ti mit játszottatok vele

előre is köszönöm.

Előzmény: psevdo (31)
fireman1983 Creative Commons License 2011.04.25 0 0 35

Kedves Tulok77!!

 

Láttam hogy nagyon jó tanácsokat tudsz adni buli nevelés terén, nekem is szükségem lenne rá, nagyon megköszönném, mit is hogy csináljak, szeretném hogy minden rendben menjen.

Most érkezett hozzám az álmom, egy csodálatos kis 6 hetes kan bullterrier, mi az amire legfontosabb hogy odafigyeljek, jelenleg még áztatott tápot kap, Royal canin, meg tejet forralás hűtés után, jelenleg csak az a kérdésem lenne hogy alapból elég rágcsálós kiskutya, játékait, na meg a kezemet, lábamat, de nem agresszív...ez később csillapodni fog, vagy már most próbáljam meg leszoktatni róla, és ha igen akkor hogyan, azt tudom hogy ne bántsam, csak szóval...esetleg egyéb tanácsok.??

köszönöm

Előzmény: Tulok77 (30)
Cpt.Immortalis Creative Commons License 2011.03.22 0 0 34

Én a súlyos mellényt-nyakörvet hanyagolnám. Sok játék, futkározás, jó kaja, és minden oké lesz.

Előzmény: zoldek83 (33)
zoldek83 Creative Commons License 2011.03.18 0 0 33

Üdv!

 

Van egy 3 hónapos kis bullink!! Az lenne a kérdésem, hogy  melyik táp a legjobb nekik!?? Meg hogy milyen idős kortól lehet erősíteni a nyakát, meg a testét( kis súlyos mellénnyel meg nyakpántál!)?? Előre is köszi a segítséget!!

Tulok77 Creative Commons License 2011.02.28 0 0 32

Hát ennek örülök! Még arra figyeljetek, hogy kutyákkal hogy alakul a viszonya (szocializáljátok) és ne hagyjatok rá semmi morgást sem pláne agressziót és akkor rendben lesz minden!

Előzmény: psevdo (31)
psevdo Creative Commons License 2011.02.25 0 0 31

Szia Tulok77!

 

Nagyon régóta szerettem volna egy bullt, volt már sok kutyim akikkel rágyakorolhattam erre a fajra. De úgy örültem a gyönyörű pofijának, hogy valszeg nem találta a falkavezért és ő átvette. Kihoztuk a kutyumból a főnököt és hihetetlen hogy ilyen korán, pár hetesen. :) De örömmel közlöm, hogy válaszod hatására megváltoztattuk az Ottóhoz való viselkedésünket és rengeteget fejlődött a kis morgó. :) Nyomatékosan tudattuk/juk vele, hogy nem ő a góré és egy hét alatt el is hitte. De ez fajtától független mert apumnak a csiviavája Dugó is alfának hitte magát mert ő is morgott és támadott is. Bullinál ez már nem lett volna olyan vicces a cuki kis egyedülállóan ollós harapásával.  Még jó hogy időbe elkezdtük a helyes kutya tartást és nem kell majd nagykorába bajlódnunk vele. Már nem morog ránk úgy, csak amikor akartoskodik,kommunikálna,visszapofázik kicsit,játszik. De ezek már nem olyan negatív morgások mert közbe csóvál meg ő csak egy makacs bully.

Szóval, nagyon okos, ül, kis helyedre, nem a tiéd,tiéd parancsokra szót fogad. Az ajtón is én megyek be előbb nem hisztériázik ha előtte eszünk és ő nem kap belőle. És mind ezt 3hónaposan! :) A hálóba se megy be csak belopózik szétnézni akkor ha mi nem látjuk épp. :) :)

A pisike benn még kicsordúl de egyre jobban szokja már hogy kinn kell pipilni. Ez se szeret sokáig kinn tartózkodni elvégzi a dolgát és kotor befele. Minden nap csak nől és egyre nehezebb. A  fülecskéjére leszek kíváncsi mikor pendül ki neki. :) Ja, és visszahozza a csipogós gumicsontját is! A pórázt is szoktatjuk de még nem nagyon csipázza mert nem mozdúl egy tapottat se csak amikor kedve tartja őkegyelmének egy jutalomfalatkáért cserébe. De tegnap már ment az is hogy amikor megállok ő le ül mellettem. :)  

Bármilyen pozícióban tud aludni akár még ülve is az orrán támaszkodva :)  

 

Nem lesz itt gond csak eddig nem vettük észre hogy mi voltunk a hülyék és nem kéne elmajmolni a kutyát.Imádjuk!

 

Köszönjük a tanácsot! 

 

Üdv: Petra

Előzmény: Tulok77 (30)
Tulok77 Creative Commons License 2011.02.14 0 0 30

Nem irigyellek érte! Mostanság találkoztam egy hasonló tulajdonságú, csak pár hónappal idősebb kannal.

A probléma megoldása szerintem a pozitív megerősítéses módszerrel lehetséges. Lehetőleg az agresszió kerülendő. A másik, pedig az hogy a kutya SOHA ne lássa mással szemben megoldásnak az agressziót, mert azzá válik és élni fog vele. Ha odáig eljut a dolog hogy alárendeled, akkor tarts is ki és amig morog addig fogd is (ez lehet akár 4-5perc is), de amint lenyugodott nem morog, engedd el és nyugtasd bele (simogasd, meg nyugisan beszélj hozzá). Viszont ezt az alárendelős megoldást ne alkalmazd 5 percenként. Szocializáld a kutyád, jelenleg minél több emberrel, majd az oltásokat ha megkapta kutyákkal (kutyaovi). Tépős, rángatós játékokat kerüld. Etetésnél csak is engedélyre nyúljon hozzá, és a szájából is vedd ki (jelenleg) minden etetésnél a kaját, de ez alap. Kis kutyáról beszélünk, szóval a helyzet nem olyan gáz, de ha nem jutsz előre kb 4-6 hónapos koráig, akkor keress fel egy hozzáértő (értsd nem folytóval és más kedves eszközöket alkalmazó illetőt). Valamikor én is azért kezdtem el suliba/oviba hordani, mert nem bírtam a sráccal.

 Nagyon sok cikk jelent meg a bullokról mostanság, ami jó, de mindenki csak a szépet írja róluk. Azt hogy hozzá nem értő kezekben mivé nevelődik azt kifelejtik. Furcsa mód nem emlitik, hogy az egyik legerősebb harapású kutya. Furcsa. ... és csodálkozunk miért is van egyre több elcsavargott bull.

 

 

 

Előzmény: psevdo (29)
psevdo Creative Commons License 2011.02.12 0 0 29

Nem tudom mitől kéne félnie amikor szeretgetve van állandóan. Tenyeremből kap néha enni,a mellkasunkon altatjuk van saját kis helyecskéje.

Megmorog amikor hozzábújok, megakarom simogatni, megakarom emelni,odébbrakni,lépcsőn felsegíteni, ilyenek.Nem amikor játszunk mert az más. A lakásban tartjuk  "a segge ki van nyalva".

Ezeket a szitukat hogyan küszöböljem ki? Volt már pár kölyök kutyám de ilyen esettel még nem találkoztam meg ilyen kutyám sem volt még. A sztafim sose mordult rám pedig az is gladiátor. Volt nem egy örző-védőm is és azok se. Most még oké hogy kicsi még nem ilyedek meg tőle de hamarosan nagy és erős lesz és nem terelhetem odébb mert rám morog és ha később meg kap? 10hetes itt van majd 3hete és még mindíg megmorog mert neki nincs kedve épp hozzánk. Nem hiszem hogy fél mert most is itt alukál az ölemben nyugisan meg játszani is szoktunk.Oké hogy makacsok de ez normális hogy morog a gazdájára majd 3hét után? Én értem hogy a tiétek nem ilyen én is azért szereztem be Ottót mert csak jót hallottam.Időben szeretném még kezelni a kiskutya problémáját. 

Előzmény: Cpt.Immortalis (28)
Cpt.Immortalis Creative Commons License 2011.02.07 0 0 28

Nekem egy hónapja van bullterrierem, aki most 5 hónapos. Eddig az agresszió nyomát sem fedeztem fel benne, nyugodt, játékos, néha kicsit makacs, de semmiképpen nem agresszív. Nem lehet, hogy fél valamitől a kutyusod?

Előzmény: psevdo (27)
psevdo Creative Commons License 2011.02.06 0 0 27

SEGÍTSÉG AGRESSZÍV A KIS BULLIM! 

Sziasztok!

Nagyon pozitívakat olvastam évek óta a bullterrier-ről egy hete került hozzánk Ottó a jelenleg 7hetes bullterrier. Pár napja aggaszt hogy az agresszió jeleit látom rajta mert egyre sűrűbben morog rám.Sokszor látom,hogy a kis hátán feláll a szőr és úgy sétálgat a lakásban. Először néha csak ha fel akartam venni de most már érinésre,játék elvétele és étel elvétele miatt is. Ha kikap érte, megsértődik és fülét hátra csapva  elvonul, hívó parancsra ilyenkor nem reagál. Pár perc múlva megkeresem a lakásba és megvigasztalom azért i s megmorog és hátrál. De ha nyugtatni próbálom morgás közbe azt nem dicséretnek veszi? Volt már óriás snacim, rotim,foxim van sztafim is de egyik se mert még megmorogni kölyökként sem. Nem adok okot rá hogy féljen. Minden jó dologért megdicsérem és csak akkor szólok rá ha rágcsál valamit ami nem az övé. Ha megmorog engem, azért a seggére verek, visszamorog akkor megint csatt ha még mindig morog méginkább alárendelem és a földre kényszerítem hanyattfekvő pózba és közbe mondom hogy nem szabad. De még inkább egyre morgósabb.  Mit tegyek ezzel a viselkedéssel? Próbálom megszerezni a dominanciát paranccsal,picsázással de közben attól tartok hogy később is ilyen marad, vagy még jobban eldurvul a kutya. 

ibuka Creative Commons License 2011.02.01 0 0 26

Sziasztok szeretnék bullterrierekel foglalkozni de hogy őszinte legyek semmit nem tudok róluk csak annyit hogy nagyon tetszenek nem tudom hogy van e könyv vagy valami amiből megtudhatok többet róluk.

minden segítséget megköszönök . Meg amit nem tudok hogy ha veszek egyet mire figyeljek oda és hogy honnan érdemes venni. 

gabortattoo Creative Commons License 2010.11.27 0 0 25

Sziasztok!

Mennyi idősen kéne a bullterrier füleinek állni? Az én kutyám 13 hetes és csak félig állnak még a fülei. Esetleg fel kell kötözni, ha magától nem működik? Ha igen, akkor hogyan? Aki tudja, kérem dobjon egy e-mailt: tattoosince2000@gmail.com

akkorismindegy Creative Commons License 2010.09.22 0 0 24
Rosszúl tudod, 12 hónapos korig!
Tudom,szánalmas,de ez van........
Előzmény: Minedli (23)
Minedli Creative Commons License 2010.09.15 0 0 23
A törzskönyvet a kutya 6.hónapos koráig lehet "csak" kikérni! Utána már nem lehetséges még 70000-ft sem!
Ez elég érdekes,hogy gy szeretnél törzskönyvhez jutni...szomorú és szánalmas probálkozás.
Ezért tart itt az kutyatársadalom,mert sokan így gondolkoznak.
Előzmény: akkorismindegy (22)
akkorismindegy Creative Commons License 2010.09.14 0 0 22
Helló Mindenki!

Most szerintem sokan meg fognak kövezni a következő kérdésem miatt,de muszáj megkérdeznem.
Valaki nem tud egy tk-et egy 10honapos ff kannak?
mert neki nem lett kikérve és így utólag 70eFt lenne :((

Köszönöm
BMW_ Z3_E36/7 Creative Commons License 2010.08.22 0 0 21
az enyém, ha valami számára nem tetszőt csinálok, pl rászólok, vagy ilyesmi, akkor a lábam mellől elkezdi tépni a füvet.... lehet, hogy ki akarja rántani alólam a talajt? :-)
Előzmény: dog07 (20)
dog07 Creative Commons License 2010.07.06 0 0 20
Üdv! néztem pár videót ezekről a kutyákról, és azt figyeltem meg, hogy növények közelében érdekesen viselkednek. Konkrétan: körbejárnak szobanövényeket, bokrokhoz dörgölőznek, ott maradnak sokáig... Angolul trancingről beszélnek. Érdekesen megváltozik a viselkedésük, más kutyáknál még nem láttam ilyet. Ezt miért csinálják? Igénylik a simogatást, és nyugtatja őket, ahogy a növény cirógatja a szőrüket? Vagy csak hűsölnek? Lehet kicsit érdekes a kérdés, de más kutyánál nem láttam még ilyen szinte transz állapotot.D
http://www.youtube.com/watch?v=04UzbTZ7_s4
http://www.youtube.com/watch?v=HovYdMfVbXY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=m0rwbVnOhqo&feature=related
coupe_3 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 19
dooku30 Creative Commons License 2009.10.01 0 0 18
Üdv

Bullterrier kedvelőknek,tenyésztőknek,talajdonosoknak,és mindenkinek egy új fejlesztés alatt álló Bullterrieres honlap jött létre,,,,ha van kedved kérem tekintsd meg.

www.bullterrier.abbcenter.com

Remélem tetszeni fog mindenkinek.
További szép estét

Bullterrier 4ever

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!