Gyurcsányról volt szó. Te indítottad a topicot, és nekem kell rá felhívni a figyelmedet? Azért meg felesleges hőbörögni, hogy bizony a nem létező náciveszély helyett sok embert az elcseszett kormányzás idegesít.
na ná:)) hiszen végre valami ami elterelheti az emberek figyelmét arról hogy az elmúlt 7 évben tönkretették az országot:). moöst már megvan a megoldás: minden baj okozója a Lánchídrádió!!!
Nem hiszem, hogy Gyurcsány a felelős ezért a botrányért, de azért már kezd elég unalmas lenni, hogy a kormány lassan már csak ezekkel az ügyekkel foglalkozik. Olyan pótcselekvés íze van a dolognak. Elítélték, felelősöket megbüntették, ügy lezárva. Vagy most még napokig, hetekig ezen kell rágódni?
Tegnap este - mikor hazajöttem - felkapcsoltam a tévét, pont akkor mutatták a felsorakozott, gyászosképű kormánytagokat a tv-ben. Már azt hittem, hogy valami természeti katasztrófa, terrortámadás vagy valami ilyesmi történt.
Az emberre hozzák a szívbajt ezzel az örökös ijesztgetéssel. :-)
A székház ostromakor maga Feri mondta a kereskedelmiken, hogy személyesen felügyeli a rendőrségi akciót.
Az elkúrás, a hazudozás mit elenség pedig autómatikusan felelrősíti az ellenreakciókat.
Magyarán Ferit ma Magyarország 60%-a mélységesen megveti, és ebből 3-4% meglehetősen radikális módon teszi ezt.
Ám ettől még nem nácik, még ők se. Ahogy Zuschlagot se tartom annak, hasonlóan ízléstelen vicce okán. Pedig ott a felelősségrevonás is sokkal lagymatagabb volt.