sziasztok! tudja valaki a kepen lathato problemara a megoldast? lehetseges az, hogy az akksi nem bele valo? passzol bele, de a kompatibilitasi listan nem latom (cm2, es cx2 kene bele..)
Ja elnéztem a neved, azt hittem a blackberry map -ra van megoldás! Viszont nekem lenne egy másik probálám: 8820-asom van, 3 napos. Nincs beállítva semi. Wifi megy rendesen, netezek róla, mp3-at töltök stb... A speciális beállítások / gps alatt, a gps adatoknál kiírja a pontos koordinátám. A Blackberry map -is kirajzolja, hogy itt vagyok, de térképet nem tölt le. Wifivel van netkapcsolatom, gprs nincs. Mi kellene hogy tudjak map-ot is tölteni, mert így nem sokat ér...
Remelem tud valaki segiteni. Van egy Blackberry 8820-asom, eddig nem sok oromet leltem benne...a legnagyobb gondot jelenleg az okozza, hogy nem tudok ra programokat feltenni a BB Desktop Managerrel. Az alabbi hibauzenet jelenik meg mindig: 'No additional applications designed for your device were found'. Hiaba toltom le a gepemre az .alx-eses cuccokat, nem fogadja el. :( Valakinek valami otlet?
Nem, csak sokat járok külföldre ahova a gps-t nem vinném, a BB-t meg így is, úgy is viszem (e-mail, telefon), szal jó lenne három legyet ütni egy csapásra.
"The BlackBerry 8800 runs RIM's BlackBerry OS. This is an extensible Java based operating system that provides very good performance and multitasking capabilities"
Mifene a Helytelen topic cím abban, hogy "Blackberry 8800 + GPS"? Na, mind1.
Szal van egy BB 8800-som, ami tud GPS-t, csak azt nem tudom, hogy lehet-e olyan térképet venni, ami memóriakártyán van (slot van a BB-n).
Amit eddig láttam az mind azon alapult, hogy az ember letöltögeti az aktuális térképinformációt valamelyik szájtról (pld. Yahoo! Go, vagy hasonlók). Viszont az - meglepetés - adatforgalmat generál, amit én szeretnék elkerülni.
Szóval keresek egy off-line térképet BB 8800-hoz, meg persze az applikációt ami tudja használni a térképet, meg tudja kezeleni a BB 8800-as GPS pozició adatait.
Van ilyen egyáltalán?
Bármi tanácsért hálás vagyok, jöjjenek a nullázók.